Publicat: 19 Noiembrie, 2014 - 15:05

Cel mai îndrăgit colindător al românilor, Ştefan Hruşcă, reia anul acesta seria concertelor de Crăciun, după ce, în 2013, a lipsit de pe scenele din România şi, de cum s-a anunţat evenimentul din 15 Decembrie, de la Sala Palatului, din Bucureşti, admiratorii acestuia s-au grăbit să-şi rezerve un loc în sală, cu aproximativ o lună înainte de eveniment, o categorie de bilete fiind deja epuizată.

 

 

 
Ştefan Hruşcă revine în ţară în luna Decembrie, pentru a le vesti românilor Crăciunul, acesta urmând a colinda ţara în lung şi-n lat, pe harta turneului apărând peste 20 de localităţi, printre care şi Capitala. Bucureştenii îl primesc de fiecare dată cu entuziasm pe Hruşcă, acest lucru fiind reflectat şi în vânzări: o categorie de bilete (cele mai ieftine - de 60 de lei) este deja epuizată, admiratorilor rămânându-le la dispoziţie patru categorii de bilete, cu preţuri cuprinse între 90 şi 175 de lei.

Preţurile biletelor pentru concertul din 15 Decembrie, de la Sala Palatului, din Bucureşti, sunt următoarele:

- 175 lei (categoria VIP)

- 150 lei (categoria I)

- 120 lei (categoria II)

- 90 lei (categoria III)

- 60 lei (categoria IV) – SOLD OUT

În afară de Bucureşti, turneul lui Ştefan Hruşcă va trece prin următoarele oraşe: Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Braşov, Alba Iulia, Cugir, Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Roman, Iaşi, Vaslui.

Atât biletele pentru concertul din Bucureşti cât şi pentru cele din ţară se găsesc în toată reţeaua BILETOO, în Bucureşti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. De asemenea, biletele se mai pot achiziţiona şi de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro.

Concertul „Hruşcă - Colinde Tradiţionale de Crăciun” va avea loc la Sala Palatului, din Bucureşti, pe 15 Decembrie, şi este organizat de Project Events.

 

 

Localizare: