Publicat: 10 Ianuarie, 2017 - 18:16

Doar o zi îi mai desparte pe fanii trupei Zdob şi Zdub de reîntâlnirea cu formaţia preferată, care va încinge atmosfera de la Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, cu piese precum arhicunoscutele "DJ Vasile", "Zdubii bateţi tare" sau "Bunica bate doba".

Trupa din Republica Moldova, cu o activitate de peste două decenii, revine la Bucureşti, după câteva săptămâni, pentru a oferi un nou concert superb combinaţia de hardcore cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, ce se îmbină într-un mod unic în muzica acesteia.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte iabilet.ro/retea, adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX,  pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare, la următoarele preţuri:
- 125 de lei - Cu loc la masa in sala (numar limitat de bilete)
- 69 de lei - fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32, locaţia dispunând şi de câteva sute de locuri de parcare.