Publicat: 1 Iulie, 2020 - 18:42
Share

Pompieri şi poliţişti din toată ţara au fost detaşaţi la malul mării pentru acest sezon estival. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a stat de vorbă cu o parte din forțele de ordine care trebuie să aibă grijă ca turiștii să respecte măsurile impuse de epidemie, dar și să asigure ordinea și paza.

Reprezentanții tuturor armelor - ai poliției, jandarmerie, ai poliției de frontieră, ai pompierilor scafandrii  - au fost prezenți pe faleza de la Cazinoul Constanța. Ei au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare.

A fost prezent și ministrul Afacerilor Interne care le-a cerut să lucreze în echipe mixte și să depună eforturile necesare pentru ca turiștii care ajung pe litoral să fie în siguranță, mai ales în condițiile pandemiei de coronavirus.

Oamenii legii trebuie să se asigure că se respectă regulile de distanțare, dar și că turiștii și bunurile acestora sunt în siguranță.

Pe perioada verii vor fi detașate forțe de ordine din țară. Vor lucra în ture, în echipe care vor rămâne pe litoral câte o lună.

Se va acționa atât pe uscat cât și pe mare, dar și din aer pentru că vor fi forțe de ordine care vor survola cu un elicopter zona litoralului.

Ministrul de Interne, Marcel Vela,  a spus că vor fi controlate mai multe unități și de mai multe ori și operatorii economici care încalcă regulile vor avea autorizația de funcționare suspendată.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: