Publicat: 6 Octombrie, 2013 - 15:33

Online Business School (www.bizschool.ro), platforma gratuită de e-learning dedicată managerilor de IMM-uri, lansează aplicația interactivă BizMarket.

BizMarket este o platformă de colaborare online care permite schimbul de informații și expertiză între companiile din România, indiferent dacă acestea au un cont Online Business School sau nu. Platforma oferă utilizatorilor acesteia posibilitatea de a-și promova gratuit produsele și serviciile, de a publica oportunitățile de carieră din cadrul companiilor lor, dar și de a interacționa în secțiunea “Forum”, construind astfel o comunitate de afaceri. Platforma este disponibiă gratuit și pentru persoanele fizice, pe bază de înregistrare.

Noua secțiune este integrată în platforma www.bizschool.ro și este accesibilă la adresa www.biz-market.ro; la acest moment, peste 700 de companii prezente pe platforma Online Business School sunt înregistrate pe BizMarket.

Aplicația Biz Market este concepută pentru a deveni încă un alt instrument folositor managerilor de IMM-uri și micilor antreprenori pentru creșterea nivelului de expertiză, venind ca o completare a setului de cursuri, webminarii și simulări disponibile pe platforma Online Business School. În acest moment, în catalog sunt diponibile peste 100 de cursuri, cel mai nou curs video având ca temă marketingul antreprenorial. Cele mai populare cursuri și simulari sunt: “Îmbunătățește-ți abilitățile de vânzare”, “Cum să comunicăm cu un manager dificil” și “Managementul Timpului”.

Online Business School face parte din proiectul dezvoltat cu finanţare din partea Uniunii Europene, “Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM). Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcţii de conducere din companiile mici şi mijlocii din România beneficiază gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale. Participarea la Online Business School este deschisă pentru orice manager român dintr-o companie cu până la 250 de angajați din zonele urbane și rurale.

Platforma de e-learning www.bizschool.ro este dezvoltată, lansată și operată de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions și OTE Academy.