Publicat: 22 Iunie, 2015 - 17:09
Share

Sâmbătă, 20 Iunie, Parcul Carol a devenit sediul central al bicicliștilor din Capitală, în cadrul primei ediții a Bicycle Music Festival, care a însumat peste 1500 de participanți.

 

Pentru câteva ore, pedalatorii au asigurat curentul electric pentru scena pe care au urcat trupele invitate, fără a se speria de vreme, care pe alocuri a fost nefavorabilă. În ciuda ploii, bicicliștii nu s-au dat bătuți și au rămas la pedale, cele 12 biciclete asigurate de organizatori pentru generarea curentului electric fiind tot timpul ocupate.

Bicicliştii au parcurs aproximativ 1920 kilometri care, la Bicycle Music Festival, s-au transformat în energie, fanii ciclismului generând, ajutați și de bateriile puse la dispoziție de Rombat, energia electrică necesară pentru a asigura sunetul pentru Andrei Vitan, Temple Invisible, The Dream Diggers, TiPtiL și Mara & Mongol.

În cadrul concertului Les Elephants Bizarres, doar instrumentele au fost alimentate de enegie electrică produsă la pedale, iar la Vița de Vie, energia pentru proiecțiile de pe ecrane a fost eco.

Organizatorii doresc să mulțumească "pedalatorilor" pentru implicare!

Este pentru prima oară când un astfel de eveniment apelează la surse alternative de curent , iar organizatorii speră ca energia eco să fie folosită, de acum încolo, la cât mai multe activități de acest gen. La Bicycle Music Festival oamenii au fost, cu adevărat, energia, iar publicul a participat efectiv la realizarea evenimentului. Organizatorii mulțumesc celor care au fost prezenţi și declară că îi asteaptă pe aceştia și la următoarele ediții.

Paticiparea la Bicycle Music Fest, eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0 și Rombat, a fost gratuită,

O parte din biciclete pentru generarea curentului electric au fost asigurate de Giant

Evenimentul a fost organizat de Live Pro si Mixtopia.ro

Localizare: 

Geolocation is 44.4131638, 26.0956123