Publicat: 9 Februarie, 2017 - 14:22

Ţinând cont de faptul că spectacolul Pink Martini din data de 20 Aprilie, de la Sala Palatului, este aproape sold out, mai multe categorii de locuri fiind epuizate, compania Events, organizatorul acestui eveniment, anunţă un nou show, pe data de 21, biletele fiind puse în vânzare începând de astăzi.

Storm Large este vocea care îi va încânta pe români două seri la rând cu vocea sa fantastică.

Noul album Pink Martini, "Je Dis Oui", lansat la finalul anului trecut, în Noiembrie, este al nouălea album de studio din istoria trupei şi include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, multe dintre ele originale.

Discul reafirmă cu tărie credo-ul de 22 de ani al trupei: incluziune şi colaborare artistică  globală. "Je Dis Oui" este mantra optimistă a refrenului din "Joli Garçon", una dintre cele trei piese co-scrise de Pink Martini pentru coloana sonoră a filmului "Souvenir", cu Isabelle Huppert. Pe lângă piesele interpretate de China Forbes şi Storm Large, pe disc apar Ari Shapiro, un invitat frecvent al postului NPR (cu o versiune actualizată, în limba arabă, a piesei "La Soledad", de pe primul album al trupei) şi Rufus Wainwright, cu o variantă uimitoare a clasicei "Blue Moon" (Rodgers & Hart). Albumul "Je Dis Oui" marchează, de asemenea, debutul interpretativ a doi prieteni vechi ai trupei: gurul fashion Ikram Goldman şi activista pentru drepturile civile Kathleen Saadat.

Atât pe 20, cât şi pe 21 Aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă, şi se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).