Publicat: 27 Iulie, 2013 - 14:03


Sâmbătă, 27 iulie, ora 20, în Peștera Valea Cetății din Râșnov se va desfășura recitalul de pian al micilor artiști de la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno din București.

Evenimentul este primul de acest gen în Peștera Valea Cetății și vine în completarea stagiunii de concerte camerale susținute aici de Filarmonica din Brașov.

Recitalul pianiștilor Mozartinno va fi momentul de gală al Taberei de muzică și aventură Mozartinno®. Aflată la cea de-a doua ediție, tabăra se desfășoară sub forma unor cursuri de măiestrie pentru pian și are loc la Zărnești, în perioada 21-27 iulie.

La ediția din acest an participă 18 copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Tabăra a debutat cu un mic concert de bun venit și va continua cu ateliere de istoria și teoria muzicii, pictură, modelism, origami, pe lângă cursurile intensive de pian.

Programul taberei va fi completat de vizite la muzee, drumeții, activități sportive, vizionări de film cu tematică muzicală și multă voie bună.

Mozartinno este un atelier de muzică inovator, care iși propune dezvoltarea creativității și personalității prin muzică, în special la copii, într-un mediu fără constrângeri.
Recitalul Mozartinno de sâmbătă, 27 iulie se va desfășura cu sprijinul Administrației Peșterii Valea Cetății.