Publicat: 16 Aprilie, 2017 - 14:15

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad recrutează candidați pentru concursurile de admitere organizate de instituțiile de învățământ din structura Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Apărării Naționale.

Pentru sesiunile din acest an, locurile scoase la concurs sunt:

— 60 locuri pentru Academia de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza' București, din care: 55 pentru Facultatea de Jandarmi și 5 pentru Facultatea de Științe Juridice și Administrative;

— 180 locuri pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi 'Grigore Alexandru Ghica' Drăgășani;

— 175 locuri pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi 'Petru Rareș' Fălticeni.

Locurile scoase la concurs pentru instituții de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc și personal ce va fi încadrat în structurile Jandarmeriei Române, sunt: 38 locuri pentru Academia Tehnică Militară București, 22 locuri pentru Academia Forțelor Terestre 'Nicolae Bălcescu' Sibiu, 5 locuri pentru Institutul Medico-Militar București, 12 locuri pentru Academia Forțelor Aeriene 'Henri Coandă' Brașov, 4 locuri pentru Academia Navală ,,Mircea Cel Bătrân' Constanța, 2 locuri la Universitatea Națională de Apărare 'Carol I' Constanța și 12 locuri pentru Școala Militară de maiștri militari și subofițeri a Forțelor Terestre 'Basarab I' Pitești.

Informații despre condițiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de candidat și alte informații, se pot obține la sediul inspectoratului, în localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei nr. 1-3, județul Arad, la Serviciul resurse umane și la telefon 0257.514950, int. 24557, 24535.

De asemenea, pot fi accesate paginile de internet ale instituțiilor militare de învățământ și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, la adresa www.jandarmeriaarad.ro.