Publicat: 26 Martie, 2019 - 11:35
Share

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a fost desemnat „Cel mai puternic brand imobiliar național în 2018” în cadrul galei Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, ediția națională 2019, iar Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, a primit titulatura de „Antreprenorul anului 2018 în imobiliare”. Totodată, brandul RE/MAX – prin intermediul activităților educaționale realizate, a francizelor și agenților afiliați - a primit încă patru premii, ce recunosc rezultatele deosebite la nivelul anului trecut. 
„Rezultatele obținute anul acesta la gala Clubului Profesioniștilor în Imobiliare reprezintă o confirmare a muncii și profesionalismului care definește brandul RE/MAX pe piața imobiliară locală. Ne declarăm onorați și încântați de premiile obținute, iar răspunsul nostru la aceste aprecieri reprezintă promisiunea  de a livra, în continuare, cele mai bune servicii din aria de expertiză a companiei”, a declarat Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România. 
Nominalizarea Cel mai puternic brand imobiliar național în 2018 recunoaște meritele agențiilor care și-au construit un nume recunoscut în comunitatea locală, prin promovarea brandului și serviciilor agenției, precum și prin campanii de promovare generatoare de rezultate. Antreprenorul anului 2018 în imobiliare reprezintă, potrivit descrierii CPI, managerul care a generat rezultate excepționale pentru companie și a setat un exemplu de responsabilitate și profesionalism pentru colegii din companie și industrie. RE/MAX România a câștigat, de asemenea, premiul pentru Cea mai spectaculoasă creștere în 2018, pe baza rezultatelor de business înregistrate, respectiv peste 3 milioane de euro, înregistrând o creștere de circa 50% față de anul precedent. 
Pe segmentul de educație în imobiliare, Academia RE/MAX a primit, în cadrul aceluiași eveniment, titulatura de Academia Națională a anului 2018.  Academia RE/MAX reprezintă un program educațional complex, deschis pentru orice agent interesat de învățarea și dezvoltarea continuă pe plan profesional, indiferent dacă este sau nu parte a RE/MAX România, cu scopul maximizării potențialului agenților imobiliari. 
Agenția nouă a anului 2018  a fost desemnată RE/MAX Family, datorită unui set de criterii printre care se regăsesc: acțiunea strategică și rezultatele financiare din 2018, numărul de agenți și tranzacții efectuate și, mai ales, orientarea către client și recomandarea comunității imobiliare. Biroul RE/MAX Family a fost lansat în decembrie 2017, în Oradea, de către antreprenorul Florin Bica. 
Unul dintre premiile CPI – Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară – își propune să premieze acele talente care performează încă de la început în lumea imobiliară, respectiv rezultatele spectaculoase ale unui agent intrat fără experiență în acest domeniu, pe parcursul lui 2018. Anul acesta, brokerul imobiliar new entry a fost desemnat Octavian Bădescu, cel care a pus bazele francizei RE/MAX Freedom Group, în iulie 2017, în București.
În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având 47 de francize și peste 400 de membrii, fiind recunoscut deja ca cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România până în 2023 vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.
La nivel mondial E/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro 

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: