Publicat: 27 Decembrie, 2016 - 13:00

Primarul General, Gabriela Firea, ii invita pe bucuresteni, si nu numai, sa petreaca Revelionul in Piata George Enescu! In noaptea dintre ani, Primaria Capitalei a pregatit un spectacol-eveniment, o super petrecere care va electriza Bucurestiul!

Gabriela Firea, Primar General: "Imi doresc ca 2017 sa ne gaseasca impreuna, in centrul Bucurestiului! Va invit, dragi bucuresteni, dar si dragi turisti, sa veniti la Revelion in numar cat mai mare, alaturi de familie si de prieteni, in Piata George Enescu! Pe 31 decembrie, Primaria Capitalei va aduce in dar un spectacol de exceptie cu cei mai iubiti artisti ai momentului! Muzica, jocurile de lumini, artificiile si surprizele vor transforma noaptea dintre ani intr-un eveniment pe care nu il veti putea uita! Veniti sa spunem impreuna, intr-un loc emblematic din Capitala: la multi ani Bucuresti, la multi ani Romania!"

Super-show-ul incepe la ora 17.00, iar pe scena din Piata George Enescu vor concerta Delia, Loredana, Stefan Banica, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Balan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail si "Camioane in multime". Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar si Diana Munteanu, iar intrarea este libera. Peste 300 de metri patrati de ecrane led de inalta rezolutie vor fi folosite atat pe scena cat si in piata, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil si de pe Calea Victoriei sau din Piata Revolutiei.

Cladirile istorice din zona - Biblioteca Central Universitara si Palatul Regal -, vor face parte din scenografia show-ului, fiind imbracate in vestminte de gala cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul noptii, cand vom pasi in noul an, va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice. 

Si pentru ca suntem mandri de Bucuresti si de oamenii care traiesc aici, invitam pe toata lumea sa faca parte din spectacolul de Revelion, participand la cel mai mare selfie facut vreodata - "Selfie de Bucuresti".

Echipele „Selfie de Bucuresti”, dotate cu selfie-stick-uri si tablete, ii asteapta pe bucuresteni prin malluri, parcuri, la Targul de Craciun sau in Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi incarcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piata George Enescu.