Publicat: 31 Mai, 2020 - 11:00
Share
Interviu cu Guccifer înainte de alegerile prezidențiale câștigate de Donal Trump

Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer.
Dezvăluirile lui Guccifer alături de cele din WikiLeaks au contribuit cu siguranță la panicarea globaliștilor, a multor politicieni și a serviciilor de informații.

Într-un interviu acordat New York Times, în noiembrie 2014, realizat în timp ce era încarcerat în Penitenciarul Arad, hackerul „a citit o declarație scrisă de mână de lungă durată în care spunea că a explicat scopul hackingului său”, care includea „un potențial de teorii ale conspirației despre atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, moartea din 1997 a prințesei Diana și presupuse planuri pentru un atac nuclear la Chicago în 2015. Lehel a susținut că lumea este condusă de Iluminati și o cabală al altora.

Dezvăluirile lui Guccifer alături de cele ale WikiLeaks au contribuit cu siguranță și la slăbirea clanului Clinton.

Într-o complicitate de neimaginat administrația de până acum a SUA a mușamalizat și ascuns crimele clanului Clinton.
Moartea suspectă a directorului WikiLeaks trebuie și ea investigată în afara presiunilor vechii administrații și a influiențelor clanului Clinton.
Așa cum spune Donald Trump, Clintonii sunt criminali și trebuie arestați.

Se apropie momentul când cei care l-au livrat pe Guccifer coruptei administrații a SUA de la acea vreme, să dea explicații și să fie trași la răspundere.

A existat o știre cum că Guccifer, hackerul extrădat de autoritățile române americanilor, a fost găsit mort, (agățat de o frânghie), în celula închisorii din Virginia.

Hillary și consilierii săi au mai fost implicați în 1995 într-un caz discutabil de ”sinucidere” a lui Vince Foster. angajat al Casei Albe.
Dacă este adevărat, cine este autorul moral pentru moartea hackerului român ?
Știrea a fost ultetior infirmată, ba mai mult, Hackerul Guccifer a fost adus din SUA în România și încarcerat la penitenciarul Rahova.

Guccifer spune :

„În general, nu îmi reproșez niciodată, nimic”, spune el. „Nu am regrete sau remușcări, niciodată. Nu am păreri de rău. Știu că ce fac, fac pentru o cauză bună”, spune Guccifer. „Știam că, la un moment dat, voi ajunge aici (în închisoare).

Eram ferm convins: până la urmă, noi vorbim despre cei care sunt deasupra acestor președinți americani: Illuminati

Consiliul care conduce lumea și cei care fac toate potlogăriile astea: ei au făcut potlogăriile de 11 septembrie, toate astea, războaiele pe care le vedeți”. Când te afli în fața unor astfel de dezvăluiri, se naște o întrebare: cine sunt, totuși, acești Illuminati ? „Complexul militar industrial american”, vine răspunsul din partea lui Guccifer. „Toată această mașinărie de sute de miliarde de dolari care macină vieți peste tot în lume. Americanii sunt responsabili de moartea a 500 de milioane de oameni, de 60 de ani încoace. Nu vorbește nimeni despre asta în mainstream media. Iar lupta mea merge până în pânzele albe. Nu mă voi opri niciodată. Să nu aibă nimeni niciodată senzația că eu mă voi opri. Niciodată!”.(Sursa: UGETube)

Tag-uri Nume: