Publicat: 3 Septembrie, 2013 - 11:14
Evenimentul special "Seara Cailor" îi are ca invitaţi pe actorul Denis Ştefan şi pe tenorul Vlad Miriţă

Biletele la cea de-a doua ediţie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru din România, care va avea loc în perioada 26-29 septembrie 2013, s-au pus în vânzare, începând de astăzi, pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, în reţeaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului şi Librăria „Mihai Eminescu” (Bd.Regina Elisabeta nr.16), precum şi la sediul Clubului organizator, Equestria (sat Tâncăbeşti, com. Snagov, pe DN 1).

Preţurile biletelor pe categorii:

Sâmbătă - duminică:
- Pentru adulţi: 50 lei / zi
- Pentru copiii până la 12 ani: 25 lei / zi

. Bilet "Seara Cailor"/"La Nuit du Cheval":
- Pentru adulţi: 100 lei
- Pentru copiii până la 12 ani: 50 lei

. Bilet VIP sâmbătă-duminică:
- Pentru adulţi: 200 lei / zi
- Pentru copiii sub 12 ani: 100 lei / zi
* (acces cort VIP, patiserie, băuturi răcoritoare, şampanie incluse în preţul biletului)

Abonament weekend (sâmbătă şi duminică):
- pentru adulţi: - 80 lei
- pentru copiii până la 12 ani: 40 lei

Joi şi vineri - accesul pentru toate categoriile de vârstă este gratuit.

Salonul Calului se va desfășura în perioada 26-29 septembrie 2013, într-o formulă dinamică şi creativă. Evenimentul a pregătit, la a doua sa ediţie, un complex program de spectacol ecvestru (parade, acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzică, cascadorii călare, întrecerea Retromobil ş.a.) şi competiţional (probe sportive pentru toate categoriile de cai şi călăreţi, inclusiv pentru copii şi amatori, probe de sărituri demonstrative şi întreceri integrate în show-uri ecvestre etc.).

Un moment incitant şi foarte spectaculos al evenimentului este Seara Cailor – La Nuit du Cheval, din data de 28 septembrie, ai cărei invitaţi speciali sunt actorul Denis Ştefan, un cunoscut susţinător al cailor şi echitaţiei, care va prezenta un număr de cascadorie călare şi un număr de dresaj natural, şi tenorul Vlad Miriţă, care va pregăti o performanţă artistică special pentru acest program.

Partea competiţională a Salonului Calului include Trofeul Equestria şi Concursul internaţional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, aflat la a treia ediție consecutivă. Vor lua startul în jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai şi ponei pentru show-uri şi demonstrații.

Sponsor principal: Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Sponsori: Centrul oftalmologic Oculus, Audi, CA IMMO, Romelectro

Parteneri: Federaţia Ecvestră Română, Jockey Club Român, Corona Garden, Romsilva, BDR Associates, Agroland, Automobil Retro Român şi Velicea
Partener onorific: Primăria Municipiului Bucureşti

Parteneri media: Antena 3, Radio România Actualităţi, Adevărul, Dilema Veche, Gazeta Sporturilor, Money Magazine, Luxury, Photo Magazine, City Compass, Romanian-Insider.com, Şapte Seri, Senso TV, Calul Meu, Tonica, catchy.ro, dalar.ro.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, şi deţine 50 cai (23 proprii şi 27 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel și un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum și o terasă exterioară. Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori. Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul international de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.