Publicat: 2 Noiembrie, 2014 - 11:09
Share
Pe bd.Unirii, intre Palatul Parlamentului si Piata Unirii

In prima alveola de pe partea dreapta a bd.Unirii, in sensul spre Palatul Parlamentului, s-a deschis (neoficial) CINECAFE SENSO - un obiectiv de agrement si divertisment unic in peisajul de gen al Capitalei.

Cocheta cafenea se afla in imediata vecinatate a Galeriei SENSO si face corp comun cu aceasta, in ideea sustinerii si promovarii realelor valori ale artei plastice. Intamplarea face ca aceasta cafenea sa se situeze exact pe locul in care, in urma cu zece ani, a functionat Televiziunea SENSO, ramasa pana acum ca unicul canal audiovizual dedicat in intregime artei si culturii. Cafeneaua se prezinta ca locul in care iubitorii tuturor artelor, dar in special ai celei de-a saptea, pot savura unul dintre preparatele originale ( combinatii de bauturi fine, prajituri marca KITTY CAT,cockteiluri, placinte cu carne de strut!) urmarind pelicule de diverse genuri proiectate pe ecranul cafenelei.

Decoratia interioara, de exceptie, a fost realizata de colectivul artistic al Grupului TONICA, iar cele patru mari panouri continand picturi realizate în tehnica UV de catre Ana Stefania Andronic (BUZU) il poarta pe privitor intr-o  surprinzatoare lume a unor forme inedite.

Dupa un rodaj de cateva saptamani va avea loc deschiderea oficiala care va prilejui derularea unui eveniment cu adevarat memorabil - promite cea care si-a dedicat promovarii artelor o buna parte din resursele manageriale pe care le reclama o companie de anvergura CATENA - Anca VLAD.

Localizare: 

Geolocation is 44.4275111618555, 26.0975644519287