Publicat: 2 Mai, 2016 - 10:57
Share

Jucătorii CSU Atlassib Sibiu joacă luni, 2 mai 2016, de la orele 18:00, ultimul meci din acest sezon, în Sala Transilvania, în compania celor care le-au stat alături, pe tot parcursul campionatului și i-au încurajat necondiționat ! Vorbim de suporterii sibieni, cei fără de care baschetul sibian nu ar avea nici un sens și fără dragostea cărora CSU Sibiu nu ar fi putut avea aceeași istorie de peste 40 de ani.

E modul prin care, jucătorii pregătiți în acest sezon de Dan Fleșeriu, Pepe Silva și Cătălin Vulc, și sustinuti de staff-ul din conducere al Clubului, doresc să încheie sezonul 2015/ 2016.

'Nu am putut pune punct, după încheierea meciurilor din PlayOff, fără să ne luăm rămas bun de la cei care ne-au fost alături necondiționat și i-au încurajat pe jucătorii noștri și în acest sezon. Cred că suporterii sibieni au dat o lecție de viață multora din baschetul românesc, despre ce înseamnă să iubești o echipă, să o susții și să fii alături de ea, indiferent de circumstanțe. E clar că nu putem continua decât împreună-echipă și suporteri—uniți de aceleași dorințe și dragoste față de acest sport extraordinar. Vă așteptăm pe toți la Sala Transilvania să sărbătorim împreună marea familie galben-albastră', a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

CSU Atlassib Sibiu, echipă formată din jucătorii acestui sezon: Octavian Popa Calotă, Vlad Tincu, Kevin Hardy, Igor Mijajlovic, Boris Lalovic, Georgian Păun, Cornel Cioacătă, Will Paul si Lawrence Gilbert, va îmbrăca tricourile albastre și va fi condusă, de pe banca tehnică, de Florin Iacob, liderul galeriei sibiene, și Nicu Scorvelciu, un alt suporter vechi al CSU Sibiu.

De partea cealaltă, Dan Fleșeriu va fi antrenor pentru echipa CSU Fans, formată din Călin Turcu, Răzvan Popa, Ciprian Oprean, Vlad Branga, Adi Muntean, Mircea Damian, Radu Lămoran, Radu Mușoaie, Gabi Hurubean, Andrei Benedek, Călin Găvozdea, Edi Marinca, Nicu Mutu si Alex Popescu. Aceștia vor evolua în tricouri galbene.

Îi așteptăm pe toți iubitorii baschetului sibian la sărbătoarea de final a acestui sezon competițional, luni, de la orele 18:00, la Sala Transilvania. Accesul este gratuit iar pentru spectatori va fi organizat un concurs cu premii oferite de Andu și Aria, doi dintre partenerii de nădejde ai echipei sibiene. La final, baschetbalistii care au evoluat pentru CSU Atlassib Sibiu în sezonul competitional 2015 / 2016 vor oferi autografe.

Sibiu Star Game va fi transmis prin Livestreaming în linkul următor:

http://livestream.com/Romania-Live-Events/StarGame

Marți, 3 mai 2016, întreaga echipa va fi invitată de suporterii sibieni la o petrecere pe care o organizează, în semn de apreciere pentru eforturile depuse de-a lungul întregului sezon.