Publicat: 4 Octombrie, 2016 - 16:43

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor:  Ştefan Hruşcă  revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar!  În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti. 

Bucureştenii vor primi nepreţuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional.  Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”. 

Primele date confirmate pentru spectacolele din ţară sunt următoarele: 
15 decembrie – Craiova, Teatrul Naţional
16 decembrie – Braşov, Sala Patria
18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor
21 decembrie – Timişoara, Opera Româna 
24 decembrie – Iaşi, Teatrul Naţional 

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară consecutiv  în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.  

Despre seria de concerte de colinde cu care  încântă de 25 de ani publicul, Stefan Hruşcă a spus: “înseamnă mult pentru mine acest sfert de veac şi le mulţumesc tuturor celor care, venind alături de mine, an de an, m-au ajutat să duc mai departe această tradiţie ce luminează Sfintele Sărbători ale Crăciunului. “

Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică formă a sa. 

Bilete pentru concertul aniversar din Bucureşti  se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro. Pentru spectacolele din ţara biletele sunt disponibile la sala de spectacol şi online pe startickets.ro şi bilete.ro