Publicat: 21 Aprilie, 2017 - 14:33

Ştefan Hruşcă revine în ţară săptămâna viitoare pentru trei concerte deosebite, în cadrul cărora piese precum "Un copac cu flori", "Ochii tăi", "Frunze" şi răscolitoarea "Rugă pentru părinţii" vor răsuna la Timişoara, Braşov şi Deva.

Programul este următorul:

24 Aprilie - Timişoara – Opera Română

25 Aprilie - Brşsov - Centrul Cultural Reduta

26 Aprilie - Deva - Teatrul de Artă

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: "Rugă pentru părinţi" (1984), "Urare pentru îndrăgostiţi" (1986), "Fostele iubiri" (1995), "Balade speciale" (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Bilete pentru concertele de la Timişoara, Braşov şi Deva se găsesc pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro şi la sala de spectacol.