Publicat: 3 Decembrie, 2014 - 16:06

Cu câteva zile în urmă, cel mai cunoscut colindător român a concertat în faţa conaţionalilor din Franţa, la catedrala Saint-Sulpice de Paris, cea mai mare biserică din Paris după Notre-Dame, clasată monument istoric în 1915, Ştefan Hruşcă deschizând astfel sezonul colindelor, ce va dura aproape o lună.

 

În ţară, turneul va trece prin mai mult de 20 de oraşe şi va începe în data de 8 Decembrie, la Câmpulung Muscel, chiar de ziua de naştere a artistului. Turneul se anunţă un adevărat tur de forţă, Hruşcă urmând să colinde câte două oraşe pe zi, trecând prin următoarele localităţi: Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Cristian, Braşov, Bucureşti, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Roman, Iaşi, Vaslui. Potrivit site-ului artistului, concertele din ţară încep de fapt din ajun de Sfântul Nicolae, dar primele trei (în 5, 6 şi 7 Decembrie) vor avea loc în mall-uri din Oradea, Baia Mare şi Cluj Napoca.

Colindătorul va ajunge la mijlocul lunii Decembrie şi în Capitală, pe 15 Decembrie având programat un concert la Sala Palatului. Surpriza concertului de la Bucureşti este că invitatul special al lui Hruşcă este actorul Florin Piersic.

Atât biletele pentru concertul din Bucureşti cât şi cele pentru spectacolele din ţară se găsesc în toată reţeaua BILETOO, în Bucuresti - la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1.  De asemenea, biletele se mai pot achiziţiona şi de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro.

Localizare: 

Tag-uri Nume: