Vineri, 2 Martie, 2018 - 15:44

Premier Motors a deschis un nou punct de vânzare Mazda la Timişoara, în urma unei investiţii de 500.000 de euro, se arată într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, în noul showroom vor fi expuse 12 maşini, şase la interior şi şase la exterior, cu posibilitatea realizării de testdrive cu toate modelele mărcii. Premier Motors le oferă clienţilor consultanţă de specialitate pe întregul proces de achiziţie, furnizarea de piese şi accesorii originale, îndrumare şi consiliere after-sales. 

Luni, 26 Februarie, 2018 - 11:24

B.J.T. (Biblioteca Județeană Timiș) face Semn. De carte! Consiliul Județean Timiș și Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel” propun o nouă LecTură de Forță.  . Fiecare participant(ă) se va prezenta la eveniment cu o carte preferată. Fragmentul preferat va fi marcat de semnul pus la dispoziție de către B.J.T. Dezbaterea va porni de la opțiunile de lectură ale elevelor și elevilor: ce cărți le plac și de ce? În ce măsură școala îi apropie de literatură? În anul Centenarului, B.J.T. realizează lunar câte un semn de carte special.

Joi, 22 Februarie, 2018 - 18:00
Sunt pregătiți (dar neplătiți) 25 de timonieri, căpitani și marinari care așteaptă ambarcațiunile

Cei 25 de navigatori nu au obiect de activitate până când cele 7 ambarcațiuni achiziționate de Primăria Timișoara nu vor intra la propriu la apă. Surse din interiorul Societății de transport spun că deocamdată, salariații cu pricina sunt plătiți să păzească vaporasele și pontoanele, așadar sunt un fel de paznici.

Însă primarul crede că nu ar fi trebuit plătiți, atâta timp cât nu navighează, ci stau pe uscat.

Luni, 12 Februarie, 2018 - 16:32
cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest

Luni, 12 februarie 2018, în sala de consiliu a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc semnarea unei noi tranşe de 18 contracte de finanţare cu firme din Regiunea Vest. La eveniment au participat reprezentanţii firmelor care vor primi finanţare, alături de domnul Sorin MAXIM, directorul general al ADR Vest.

Subscribe to Jud. Timiş