Joi, 12 Iulie, 2018 - 14:44
Muzeul ASTRA din Sibiu a înregistrat peste 200.000 vizitatori în primele 6 luni ale anului

În perioada 12 – 15 iulie 2018, Muzeul ASTRA din Sibiu găzduiește cel mai mare eveniment al său din an, Astra Multicultural, cu participarea a peste 350 de meșteri populari și reprezentați ai tuturor minorităților din România. Astfel, vizitatorii vor putea participa la ateliere de gătit organizate de rromii din Poiana Pelișani sau de către ucrainienii din Mahmudia, vlahii din Timoc, tătari, sași, sârbi, maghiari, lipoveni, aromâni dar și demonstrații practice de meștesuguri, muzică, dans și port popular.

Miercuri, 11 Iulie, 2018 - 08:00

Vorba uneia dintre victimele sale, europarlamentarul Adrian Severin: revocarea Codruței Kovesi n-a fost decât un fapt divers. Care nu îmbunătățește și nu înrăutățește starea generală cu nimic. Cel mult, de aici vor începe niște clarificări STOP  La Bruxelles Viorica Dăncilă a stat de vorbă cu un Juncker și i-a explicat că „abuzul în serviciu” mai este incriminat doar în șase țări din Uniune și că la noi a fost moștenit din jurisprudența comunistă, cu toată încărcătura sa „de clasă” STOP .

Sâmbătă, 23 Iunie, 2018 - 17:58
Dragnea ar trebui să dispară de tot din politică!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă, 23 iunie a.c., la Sibiu, o declarație de presă.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Am avut o întâlnire foarte frumoasă cu colegii de la liceu. Ne-am amintit de vremea liceului, am conștientizat valoarea educației foarte bune pe care am primit-o aici, la Liceul Brukenthal, şi, bineînțeles, în ultima parte, am stat şi am discutat despre cum a fost la școală.

Sâmbătă, 23 Iunie, 2018 - 11:55
Le-a spus-o doar foștilor colegi de liceu...

Aflat sâmbătă, la Sibiu, la întâlnirea festivă a Promoţiei 1974-1978 a Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal”,preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

”Am luat o decizie importantă și vreau să vi-o comunic acum, aici, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de președinte al României!”, a spus Klaus Iohannis în fața foștilor săi colegi de clasă și a foștilor săi profesori.

 

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 14:45

Peste 500 de opere de artă, printre care şi celebra Gioconda lui Leonardo da Vinci, se pot vedea pentru prima dată în România, virtual, cu ajutorul unor aplicaţii pe tablete puse la dispoziţie de organizatorii expoziţiei ''Micro-Folie Sibiu Hotspot Cultural'', la Sibiu.

Sâmbătă, 2 Iunie, 2018 - 09:49
Cu bagaje de cală în preț

Compania TAROM a anunțat pe Facebook că din 15 iulie  va avea trei noi rute interne pe care le va efectua săptămânal. Prețurile încep de la 40 de euro, cu toate taxele incluse.

Este vorba despre zboruri între Sibiu-București. De asemenea, din 11 iunie sunt introduse zboruri la acelaşi preţ între Cluj şi Iaşi.

În  preț sunt incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul.

Zborurile spre și din Sibiu sunt programate în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

Miercuri, 2 Mai, 2018 - 19:16

Circulaţia pe autostrada A1 Sebeş - Sibiu se desfăşoară, până vineri seara, cu restricţii între kilometrii 281-905 şi 282-295, din cauza unor lucrări.

Potrivit Centrului Infotrafic, de miercuri până vineri seara, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sebeş - Sibiu, la kilometrii 281+905 şi 282+295, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile.

Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii, până vineri seara.

Joi, 1 Martie, 2018 - 19:51

În data de 28 februarie serviciul public care administrează Baia Populară Sibiu a semnat cu asocierea SC EURAS SRL & SC ARH. SERVICE GUTTMANN & COMP SRL contractul pentru reabilitarea clădirii Băii Populare. Finanţarea pentru acest contract de lucrări în valoare de 12,1 milioane lei este asigurată din bugetul local al Sibiului.

După semnarea contractului, reprezentanţii asocierii au fost primiţi de primarul Astrid Fodor:

Subscribe to sibiu