Joi, 14 Iunie, 2018 - 17:07
„Serviciu public deschis cu prioritate educaţiei în domeniul artei şi culturii”

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de joi un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unui alt centru cultural din Bucureşti, Expo Arte, „serviciu public deschis cu prioritate educaţiei în domeniul artei şi culturii”.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat 35 de voturi „pentru”, 12 voturi „împotrivă” şi o abţinere.

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 17:55
...și un onorariu de 145.000 euro! Dar nu i s-au rezolvat niște „probleme fiscale”...

In legatura cu informatiile aparute in presa, care citeaza afirmatiile facute de marea soprana Angela Gheorghiu, legate de distinctiile care i-au fost acordate, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:
 
La propunerea Primarului General si prin votul consilierilor generali, doamna Angela Gheorghiu a primit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti in data de 11 septembrie 2017, in semn de apreciere si recunostinta pentru promovarea Bucurestiului si a Romaniei in lume.
 

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 18:00

Primăria Municipiului București, prin ARCUB, organizează, în perioada 23-24 iunie 2018, pe Bulevardul Schitu Măgureanu, cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ. Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.

Marţi, 5 Iunie, 2018 - 11:26

Erwin Kessler descifrează opera unuia dintre cei mai misterioși artiști români, Florin Mitroi, în conferința #CePunemÎnRamă? de marți, 12 iunie, ora 19.00 de la ARCUB, Sala Coloanelor. Intitulată „Florin Mitroi: Ghid de sublimare artistică”, conferința este a patra din seria #CePunemÎnRamă și face parte din Programul Expozițional ARCUB 2018 organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Vineri, 18 Mai, 2018 - 12:27

Primăria Municipiului București prin ARCUB organizează  în perioada 19-20 mai prima ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ. Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ. Primele pietonale deschise publicului vor fi străzile Matei Millo și Ion Oteteleșanu. 

Miercuri, 16 Mai, 2018 - 14:49

Primăria Municipiului București prin ARCUB organizează în perioada 19-20 mai prima ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ. Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ. Primele pietonale deschise publicului vor fi străzile Matei Millo și Ion Oteteleșanu.

Luni, 14 Mai, 2018 - 10:58

Două duete ale jazzului românesc și internațional vin la ARCUB cu ultimele lor proiecte muzicale într-un nou concert al stagiunii Artist in Residence. Cătălin Milea/Dan Mitrofan și Lucian Ban/Abraham Burton cântă joi, 24 mai, ora 20:00 în dublul concert Double Duets de pe scena centrului cultural din strada Lipscani 84-90.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Miercuri, 9 Mai, 2018 - 11:09

Primăria Capitalei, prin Arcub, invita bucureştenii astăzi, 09 mai, începând cu ora 18.00, la concertul aniversar de Ziua Europei, organizat în Parcul Izvor.

În acest an, evenimentul care marchează Ziua Europei în Bucureşti va fi susţinut de artişti ai noului val din muzica românească. Astfel, pe scenă din Parcul Izvor vor concerta VUNK, The Motans, Antonia, Vanotek, Ioana Ignat, Mircea Eremia, Sore, Alina Eremia, Loulou & Balkanian Project, Mira, Ami, Ana Baniciu.

Vineri, 4 Mai, 2018 - 11:06

Luna mai se anunţă a fi una promiţătoare în materie de teatru. ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti vine în întâmpinarea publicului bucureştean cu o serie de recomandări în ceea ce priveşte programul spectacolelor de teatru din stagiunea curentă.

Marţi, 10 Aprilie, 2018 - 18:01
Joi, 12 aprilie, ora 20:30

Joi, 12 aprilie, ora 20:30 se dă startul celei de-a patra ediții Spotlight - Bucharest International Light Festival cu un spectacol de amploare susținut de două trupe internaționale în Piața George Enescu. Spotlight este singurul festival internațional al luminii din București și este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

 

Subscribe to ARCUB