Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 10:39

Licitația de Vară
Duplex Palatul Culturii, Iași – Athénée Palace Hilton, București 
19 iunie 2018, ora 19.00

Luni, 16 Aprilie, 2018 - 13:39

În data de 25 aprilie are loc un eveniment de excepție, Prima Licitație de Bijuterie de Autor din România. Creaţiile a opt designeri români contemporani vor fi licitate pentru prima dată în piața de artă. 
Monica Bîrlădeanu, Alina Carp, Georgiana Ciceo, Anamaria Dobraș, Miklos Lehel, Andreea Mogoşanu, Anca Popescu şi Mona Vulpoiu sunt autorii unor bijuterii unice prin design și stil. Fiecare dintre designeri au ales cu grijă câteva dintre piesele cele mai încântătoare pentru a-i reprezenta în cadrul acestui eveniment.

Marţi, 13 Martie, 2018 - 16:18

Casa actorului Constantin I. Nottara (1859-1935) din bulevardul Dacia, ridicată în stil art deco, este scoasă la vânzare la preţul de pornire de 750.000 euro, anunţă Artmark Historical Estate.

Constantin I. Nottara a locuit mult timp pe str. Câmpineanu, fosta Regală în apropierea Teatrului Naţional (bombardat în al doilea Razboi Mondial). Spre finalul vieţii avea să locuiască, împreună cu fiul său, compozitorul Constantin C. Nottara, pe actualul Bulevard Dacia la nr. 105, unde s-a aflat până de curând casa memorială.

Miercuri, 7 Martie, 2018 - 16:51

Un om de afaceri din București, impresionat nu de critici, ci de aplauzele binemeritate primite de-a lungul vieții de către maestrul Radu Beligan, a achiziționat majoritatea loturilor expoziției și licitației dedicate maestrului, cu dorința de a le dona, fie muzeului Teatrului Național, fie Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică, în vederea amenajării unei camere omagiale „care să inspire tinerii ce doresc să apuce calea clasică a teatrului”.

Subscribe to artmark