Joi, 16 August, 2018 - 19:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost reluată în condiţii normale pe ambele benzi la kilometrul 277 al Autostrăzii A1 Sibiu - Sebeş, după lichidarea incendiului produs la un autoturism. 

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Joi, 16 August, 2018 - 14:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 11 Braşov - Târgu Secuiesc, pe raza localităţii Chichiş, în judeţul Covasna, din cauza unui accident.

Impactul între două autoturisme, produs pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de depăşire, s-a soldat cu rănirea a cinci persoane.

Joi, 16 August, 2018 - 12:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 27, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, pentru a permite intervenţia în vederea lichidării incendiului produs la un autoturism. Nu au rezultat victime, autovehiculul aflându-se pe banda de urgenţă.

 

Joi, 16 August, 2018 - 09:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Până în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Marţi, 14 August, 2018 - 13:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

Marţi, 14 August, 2018 - 08:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), circulaţia este restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens de mers, din cauza lucrărilor ce se efectuează asupra carosabilului, până la finalul lunii august 2018.

Vineri, 10 August, 2018 - 10:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul rutier este intens pe DN39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa. Se circulă îngreunat la ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă. 

Vineri, 10 August, 2018 - 08:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu restrictii de circulatie din cauza vreunui eveniment rutier si nici probleme deosebite de aglomeratie, în prezent valorile de trafic fiind normale pe arterele principale.

Din pricina vântului puternic însa, Bara Sulina a fost închisa.

Joi, 9 August, 2018 - 08:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna restrictii de circulatie pe drumurile nationale sau pe autostrazi si nici probleme semnificative de aglomeratie, în prezent valorile de trafic fiind scazute pe soselele de viteza ale tarii.

Luni, 30 Iulie, 2018 - 08:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia întrerupta din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenta traficului pe arterele principale.

În urma precipitatiilor din ultima perioada, ramân în continuare cu circulatia afectata urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

Drumuri nationale cu circulatia oprita:

- DN 11B, în zona localitatii Catrusa (terasament surpat pe o distanta de aproximativ 50 metri), în judetul Covasna;

Joi, 26 Iulie, 2018 - 09:02

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este oprită la această oră pe DN13 Sighişoara - Braşov, la kilometrul 93+800 de metri, în localitatea Saschiz, judeţul Mureş, unde au loc manevre de repunere pe roţi a unui autocamion ieşit în afara părţii carosabile în urmă cu două zile.

Se menţin în continuare cu circulaţia oprită sau îngreunată, din cauza afectării suprafeţei carosabile ca urmare a aluviunilor, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Drumuri naţionale cu circulaţia oprită:

Marţi, 24 Iulie, 2018 - 09:33

Peste 50 de locuinţe din localitatea Boian, din judeţul Sibiu, au fost evacuate, luni seara, din cauza inundațiilor provocate de scurgerile de pe versanţi. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a anunțat că s-a luat decizia evacuării a 50 de locuinţe, din cauza inundaţiilor din localitatea Boian.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza precipitaţiilor abundente care au afectat suprafaţa carosabilă, se menţin în continuare cu circulaţia oprită sau îngreunată următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Joi, 5 Iulie, 2018 - 10:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 20:00, pe Autostrada A1 pe sensul Arad către Timişoara, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 532+400 metri din cauza lucrărilor de reparare a rosturilor de dilataţie. Pe sensul pe sensul Timişoara către Arad, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 517+500 metri şi la kilometrul 532+936.

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, până la ora 18:00, se vor executa diferite tipuri de lucrări pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, după cum urmează:

a) pe sensul de mers către litoral:

- tronsoane kilometrice 20 - 20+500, 23 - 30 şi 33+500 - 34+500, benzile unu şi de urgenţă, plombări gropi;

- între kilometrii 107 şi 120, banda de urgenţă, marcaje rutiere;

b) pe sensul de mers către capitală:

- tronsonul kilometric 17+350 - 14, banda a doua, înlocuire parapeţi mediani.

Vineri, 29 Iunie, 2018 - 10:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă au fost afectate mai multe artere ale ţării, iar în prezent trei drumuri naţionale au mai rămas cu circulaţia îngreunată din cauza apei acumulate pe suprafaţa carosabilă, două în judeţul Bacău şi unul în judeţul Vrancea, astfel:

1. DN 11, între kilometrii 96 şi 106, pe raza localităţii Oituz (BC);

2. DN 12B, kilometrul 10+500 de metri, la intrarea în localitatea Slănic Moldova dinspre Târgu Ocna (BC);

Joi, 28 Iunie, 2018 - 08:48

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca, în urma precipitatiilor abundente din ultima perioada, în prezent un singur drum national mai este afectat de viitura formata, respectiv DN 11, pe raza localitatii Oituz, din judetul Bacau, între kilometrii 96 si 110. Circulatia nu este blocata total, se desfasoara alternativ, cu dificultate.

Miercuri, 27 Iunie, 2018 - 09:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 34, pe sensul de mers către Ploieşti, un autoturism s-a răsturnat ca urmare a acvaplanării, intrând în glisiera mediană.

Circulaţia rutieră este blocată pe a doua bandă şi se circulă pe prima, prin dirijarea poliţiei rutiere.

În urma impactului au rezultat 2 persoane rănite uşor.

Se estimează reluarea circulaţiei rutiere în aproximativ 30 de minute.

În prezent plouă puternic, iar vizibilitatea este mult redusă.

 

Vineri, 15 Iunie, 2018 - 08:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei sau alte restricţii pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 09:13

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 09:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră în judeţul Dâmboviţa traficul este blocat pe DN 71 Tîrgovişte -Sinaia, la km 63 +130 iesire din localitatea Pucioasa, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. O persoană a decedat. Cauza a fost pătrunderea pe contrasens.Traficul uşor este deviat prin Branesti DJ712B.

Luni, 11 Iunie, 2018 - 08:58

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 08:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a ceţii care a redus vizibilatea sub 100-150 de metri, pe DNCB între localităţile Popeşti şi Pantelimon.

Joi, 7 Iunie, 2018 - 09:21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Miercuri, 6 Iunie, 2018 - 16:03

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă astăzi, până la orele 20:00, pe Autostrada A1 pe sensul Arad către Timişoara, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 519+336 metri din cauza lucrărilor de reparare a rosturilor de dilataţie, ce se vor desfășura astăzi până la orele 20:00.  

Miercuri, 30 Mai, 2018 - 09:11

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Joi, 24 Mai, 2018 - 09:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenta traficului pe arterele principale.

Miercuri, 23 Mai, 2018 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi de asemenea nici probleme semnificative de fluenţă a traficului.

Vineri, 18 Mai, 2018 - 08:53

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române