Vineri, 15 Iunie, 2018 - 08:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei sau alte restricţii pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 09:13

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 09:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră în judeţul Dâmboviţa traficul este blocat pe DN 71 Tîrgovişte -Sinaia, la km 63 +130 iesire din localitatea Pucioasa, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. O persoană a decedat. Cauza a fost pătrunderea pe contrasens.Traficul uşor este deviat prin Branesti DJ712B.

Luni, 11 Iunie, 2018 - 08:58

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 08:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a ceţii care a redus vizibilatea sub 100-150 de metri, pe DNCB între localităţile Popeşti şi Pantelimon.

Joi, 7 Iunie, 2018 - 09:21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Miercuri, 6 Iunie, 2018 - 16:03

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă astăzi, până la orele 20:00, pe Autostrada A1 pe sensul Arad către Timişoara, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 519+336 metri din cauza lucrărilor de reparare a rosturilor de dilataţie, ce se vor desfășura astăzi până la orele 20:00.  

Miercuri, 30 Mai, 2018 - 09:11

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Joi, 24 Mai, 2018 - 09:01

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenta traficului pe arterele principale.

Miercuri, 23 Mai, 2018 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi de asemenea nici probleme semnificative de fluenţă a traficului.

Vineri, 18 Mai, 2018 - 08:53

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Subscribe to Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române