Marţi, 19 Iunie, 2018 - 19:34
„Doamna Tănăsescu mi-a spus că există o sesizare din partea unui ONG și dacă îi dau voie să-i spună și domnului Lăzăroiu că există această solicitare”

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut marți, 19 iunie a.c.,  declarații de presă, la finalul întâlnirii cu ambasadorii statelor membre UE acreditați la București.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis:

Bună ziua!

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 09:56

S-a clarificat legenda statului paralel: acesta nu există pur și simplu! „Este un singur stat al cărui președinte sunt eu!” Spune clar și concis Iohannis. Cu alte cuvinte „statul sunt eu!”. Cât despre manifestația de sâmbătă, aceasta a fost „un miting mediocru anti Justiție”.

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 12:35

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus reprezentanţilor Comisiei de la Veneţia pe care i-a primit marţi la Palatul Cotroceni, că este foarte optimist în ceea ce priveşte viteza cu care vor trage concluziile despre modificarea legilor justiţiei de către Parlament.

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 09:03

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să facă publice următoarele:

Luni, 11 Iunie, 2018 - 21:27

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că pe data de 24 mai a început al doilea mandat de membru titular al Comisiei de la Veneţia. Anunţul vine chiar în perioada în care o delegaţie a Comisiei de la Veneţia se află în România pentru discuţii pe tema legilor justiţiei.

"24 mai 2018 - am inceput al doilea mandat in calitate de membru titular al Comisiei de la Venetia!", scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Tudorel Toader a fost numit pentru primul mandat la Comisia de la Veneţia în mai 2014, pe când era jucător al Curţii Constituţionale. Numirea este făcută de Guvern.

Sâmbătă, 19 Mai, 2018 - 10:54
Aceștia cer să fie ignorate deciziile Curții Constituționale până când nu vine răspunsul de la Comisia de la Veneția

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, dă o replică dură procurorilor de la Brașov, care cer să fie ignorate deciziile Curții Constituționale pe legile justiției, până vine un răspuns de la Comisia de la Veneția. Ministrul Justiției le explică că inclusiv procurorii sunt nevoiți să cunoască și să respecte legea, chiar dacă uneori nu le convine.

Joi, 3 Mai, 2018 - 11:16

Cu voce cavernoasă, de la pupitrul din Cotroceni, președintele a anunțat asaltul decisiv împotriva inamicului „statului de drept”: „statul de fapt”, instaurat de câștigătorii alegerilor, pe bază de promisiuni de „lapte și miere”! STOP Noul (dacă nu tot vechiul) său rol este de a se pune în fruntea „românilor” care vor o justiție independentă - adică așa cum este acum - și nu mai vor să fie „îmbrobodiți”.

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 12:15

Avem o capacitate surprinzătoare de a „traduce” pe limba noastră noțiuni și instituții ale unei democrații pe care nu punem prea multă bază...

Subscribe to Comisia de la Veneția