Luni, 18 Iunie, 2018 - 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 19:00, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului, după cum urmează:

- pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 12-35 şi 157 - 157+800 de metri, lucrări de plombări, frezare şi asfaltare;
- pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti, între kilometrii 24 şi 23+500, lucrări de plombări a gropilor existente.

Miercuri, 16 Mai, 2018 - 16:50

Miercuri a fost redeschis traficul rutier pe DN 67 C Rânca-Obârșia Lotrului (Transalpina), informează centrul INFOTRAFIC. Circulaţia autovehiculelor este permisă doar în intervalul orar 08-20.00.

Circulaţia pe Transalpina rămâne deschisă până la data de 15 octombrie. În funcţie de condiţiile meteorologice, administratorul drumului poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.

Circulaţia este cu restricție de viteză (30 km/oră), precum şi cu restricție de tonaj (mai puţin de 3,5 tone).

Vineri, 11 Mai, 2018 - 09:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe vreun drum naţional sau pe vreo autostradă din ţară şi de asemenea nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Astăzi, până la ora 15:00, se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 281, pe banda a doua a sensului Sebeş către Sibiu.

Reamintim că la nivelul ţării există patru drumuri naţionale cu circulaţia închisă, respectiv:

Luni, 7 Mai, 2018 - 11:13

Centrul INFOTRAFIC dinInspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră sedesfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN17 Bistriţa – Beclean, în zona localităţii Crainimăt, judeţul Bistriţa-Năsăud, din unui accident rutier. Evenimentul în care au fost implicate un autoturism şi o autobasculantă, s-a sodat cu rănirea unei persoane.

Se apreciază ca traficul să revină la normal în aproximativ 30 de minute.

 

Luni, 7 Mai, 2018 - 08:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat în ambele sensuri pe DN2B Brăila - Galaţi, unde anterior circulaţia a fost oprită în zona localităţii Baldovineşti, judeţul Brăila, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar.

Miercuri, 2 Mai, 2018 - 12:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor efectuate la podul de peste Râul Vedea, la kilometrii 84+250 şi 86+300, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN6, la ieşirea din Alexandria către Bucureşti, în judeţul Teleorman. 

Traficul este fluidizat cu ajutorul semafoarelor electrice, restricţia fiind menţinută până la data de 25.05.2018.

Marţi, 1 Mai, 2018 - 18:51

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este momentan oprită la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară (jud. Călăraşi), după ce în acest loc a avut loc o coliziune între patru autoturisme.

Cel puţin şase persoane sunt rănite, dar, din primele informaţii, se pare că acestea au suferit leziuni uşoare.

Marţi, 6 Martie, 2018 - 18:02

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PoliţieiRomâne informează că că traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din ţară. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Argeş, Arad, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Gorj, Harghita,Olt, Neamţ, Teleorman, Tulceaşi Vrancea.

Precizez că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 100 şi 150 de metri.

Subscribe to infotrafic