Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 10:33

Muzeul Național de Artă al României împreună cu Intesa Sanpaolo prezintă publicului bucureștean expoziția Vedute venețiene din colecția Intesa Sanpaolo, ca parte a programului de inițiative „Progetto Cultura” dedicat restaurării operelor de artă și valorificării culturale a acestora.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018 și prezintă în premieră operele câtorva dintre cei mai cunoscuți artiști italieni (dar nu numai) care au contribuit la consolidarea și răspândirea noului gen artistic pe parcursul secolului al XVIII-lea.

Luni, 12 Martie, 2018 - 18:03

Muzeul Naţional de Artă al României organizează licitaţie publică în vederea atribuirii contractelor de închiriere pentru spaţiile cuprinse în incinta MNAR, în scopul amenajării şi organizării unei cafetării cu o suprafaţă de 12,5 metri pătraţi pe o perioadă de minim un an.

Condiţiile şi cerinţele de participare sunt prezentate în Caietul de Sarcini, care poate fi procurat de la sediul muzeului sau descărcat de pe site-ul instituţiei, se arată într-un comunicat. 

Subscribe to Muzeul Naţional de Artă al României