Miercuri, 20 Iunie, 2018 - 12:26

În anul Centenar al Marii Uniri din 1918, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Ia românească, unitate în spirit, dedicată celei mai importante piese a costumului tradițional românesc, anticipând ziua de 24 iunie, declarată din anul 2013 drept Ziua Universală a Iei.

Miercuri, 6 Iunie, 2018 - 18:24

Cu prilejul desfășurării celei de-a douăzeci și una ediții a Cupei Mondiale FIFA 2018, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale dedicată acestei competiții sportive internaționale, care reprezintă, în egală măsură, prilej de bucurie, atât pentru iubitorii fotbalului, cât și pentru filateliști.

Marţi, 29 Mai, 2018 - 15:53

Continuând seria emisiunilor filatelice dedicate relațiilor diplomatice și cu ocazia aniversării relațiilor bilaterale dintre România și Regatul Thailandei, stabilite la data de 1 iunie 1973, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea comună de mărci poștale România-Thailanda, 45 de ani de relații diplomatice, având tematica Costume populare tradiționale.

Miercuri, 16 Mai, 2018 - 10:03

Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Federaţia Română de Judo, 50 de ani, celebrând tradiția și palmaresul impresionat al acestui for sportiv, obținut în decursul unei jumătăți de veac.
 Noua emisiune de mărci poștale va fi disponibilă începând de vineri, 18 mai 2018, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online: http://romfilatelia.ro/store/.

Joi, 10 Mai, 2018 - 15:37

Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Artiști români contemporani, aducând în atenția colecționarilor și iubitorilor de frumos, trei dintre cei mai importanți creatori de artă ai momentului – Daniela Făiniș, Mihai Vladimir Zamfirescu și Ioan Nemțoi.

Vineri, 4 Mai, 2018 - 13:38

În anul Centenar al Marii Uniri din 1918, Romfilatelia îi omagiază pe ostașii care au luptat pentru idealul național în Primul Război Mondial, prin emisiunea de mărci poștale Medaliile și decorațiile Războiului de Întregire

Emisiunea de mărci poștale Medaliile şi decoraţiile Războiului de Întregire va fi disponibilă începând de luni, 7 mai 2018, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul nostru online: http://romfilatelia.ro/store/.

Marţi, 24 Aprilie, 2018 - 17:00
Această instituție împlinește două decenii de activitate și este unică în Europa

Cu ocazia aniversării a două decenii de activitate dedicată promovării culturii şi valorilor naţionale în rândul copiilor, Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale 20 de ani - Opera Comică pentru Copii.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 18:10

Romfilatelia continuă seria de mărci poştale Colecţii româneşti prin tematica Platouri / Suporturi (I), fiind alcătuită din şase timbre şi o coliţă nedantelată, pe care sunt reprezentate trivete, denumire generică pentru a desemna suporturile cu mai mult de trei picioare, precum şi pe cele cu picior şi cu o bază, din secolele XIX-XX. Exponatele aparţin unei renumite colecţii din Bucureşti, cea mai mare din lume, certificată de Guiness World Records, în anul 2016.

Luni, 19 Martie, 2018 - 18:23

Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România 'Elie Wiesel' îşi exprimă dezacordul faţă de editarea unui timbru în care este ilustrat Miron Cristea, primul patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Vineri, 16 Martie, 2018 - 13:49

Romfilatelia, în anul aniversării Centenarului Marii Uniri din 1918, introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Făuritori ai Marii Uniri, partea I, care omagiază personalitățile care au contribuit la realizarea celui mai important ideal al românilor. Noua emisiune va fi lansată marți, 20 martie 2018, în cadrul sesiunii de comunicări științifice dedicate Centenarului Marii Uniri, sesiune organizată de Romfilatelia în parteneriat cu Academia Română și Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”. 

Subscribe to Romfilatelia