Marţi, 4 Februarie, 2020 - 19:21

Grupul farmaceutic francez Sanofi a anunţat luni seară că a fost pus sub acuzare pentru ''înşelăciune în formă agravată'' şi ''vătămare involuntară'' în scandalul legat de comercializarea medicamentului antiepileptic Depakine, o anchetă deschisă încă din septembrie 2016, transmite AFP.

Vineri, 3 Ianuarie, 2020 - 19:12

Sanofi, prin divizia de Consumer HealthCare (medicamente fără prescripție medicală și suplimente alimentare), anunță consolidarea prezenţei în categoria produselor pentru tulburări de somn prin lansarea suplimentului alimentar Novanight. Pe bază de ingrediente naturale, produsul răspunde principalelor dificultăți legate de somn prin acțiunea sa triplă: induce somnul în mod natural prin melatonină, reduce trezirile nocturne prin conținutul de mac californian și roiniță,  sporește senzația de odihnă de a doua zi prin extractul de passiflora și vitamina B6. Nu are risc de dependență.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 13:19

Asociaţia Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) trage un semnal de alarmă cu privire la riscul iminent de declanşare a unei noi crize a medicamentelor în România şi face un apel public către Doamna Ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, să promoveze măsurile necesare pentru menţinerea în farmacii a celor 71 de medicamente cu risc de dispariţie, multe dintre ele fără alternativă terapeutică.

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 17:43

Sanofi celebrează astăzi inaugurarea noii unități de producție digitală din Framingham, Massachusetts, marcând una dintre primele unități digitale din lume care utilizează tehnologia intensificată, continuă, de producție a medicamentelor biologice.

Noua unitate este dotată cu tehnologie de ultimă generație, care conectează procesul de producție cu cercetarea și dezvoltarea, făcând posibilă îmbunătățirea procesului de comercializare a unor noi soluții terapeutice importante pentru pacienți.

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 11:11

Sanofi a publicat astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Îngrijirii Personale, un raport nou intitulat: “Be Your Best 2019 – Empowering the Net Generation to Make the Most of Self-Care” (Fii cea mai bună versiune a ta în 2019 – Sprijinirea Generației Net să utilizeze cât mai eficient soluțiile de îngrijire personală), care aduce noi răspunsuri legate de percepțiile și practicile de autoîngrijire ale acestei generații de consumatori și ale profesioniștilor din domeniul sănătății (medici generaliști și farmaciști) din opt țări ale lumii. 

Vineri, 13 Aprilie, 2018 - 16:18

Primii trei exportatori din industria farma au o cotă de 20% din total. Valoarea exporturilor de medicamente a fost de 771 milioane de euro în 2017, în creştere cu 5% faţă de 2016, după cum arată datele provizorii oferite de Institutul Naţional de Statistică, la solicitarea jurnalistilor de la ZF.

Subscribe to Sanofi