Joi, 28 Mai, 2020 - 13:46

A devenit deja o tradiţie de zeci de ani pentru Televiziunea Română să petreacă ziua de 1 Iunie alături de telespectatorii săi. În acest an special, TVR "DĂ RESTART COPILĂRIEI" şi reaminteşte adulţilor că acum, după luni de carantină, trebuie să revenim la normal învăţând de la cei mici cum să trecem cu încredere şi speranţă peste greutăţi.

Marţi, 7 Aprilie, 2020 - 08:50

Televiziunea Română invită publicul să urmăreasca zilnic Teatrul Naţional de Televiziune

- Pe TVR 3 puteţi vedea în fiecare zi două spectacole: la ora 14.00 şi la ora 20.00. De la spectacole pentru copii - la dramaturgie contemporană. Portrete ale creatorilor de teatru şi, desigur, capodopedere ale dramaturgiei clasice - spectacole din Arhiva de Aur TVR. Actorii din distribuţii v-au adresat mesaje de încurajare şi o vor şi săptămâna aceasta. Vom rămâne împreună!

Marţi, 7 aprilie

Vineri, 27 Martie, 2020 - 12:47

Televiziunea Română regretă dispariţia marielui scriitor şi disident Paul Goma şi îi aduce un respectuos omagiu difuzând o ediţie specială din seria "Memorialul Durerii - O istorie care nu se învaţă la şcoală".

Sâmbătă, 28 martie, de la ora 18.00, TVR 2 a programat episodul "In memoriam Paul Goma", al emisiunii "Memorialul durerii". Programul, realizat de Lucia Hossu Longin (producător Alexandru Munteanu, redactor Doina Teodoru), va putea fi urmărit şi pe TVR Internaţional, în aceeaşi zi, de la ora 19.00.

Miercuri, 15 Ianuarie, 2020 - 09:18

Televiziunea Română regretă dispariţia jurnalistei Cristina Ţopescu şi îi aduce un respectuos omagiu difuzând o ediţie specială in memoriam.

Cristina Ţopescu va rămâne veşnic în amintirea publicului prin producţiile păstrate în Arhiva de Aur a Televiziunii Române, unde a devenit cunoscută publicului larg în calitate de crainic tv şi redactor al Departamentului Emisiuni Informative.

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 13:57

Televiziunea Română, host broadcaster al evenimentului, asigură producţia TV a ceremoniilor funerare şi pune la dispoziţie semnal TV tuturor instituţiilor media interesate.

- TVR 1 difuzează imagini în exclusivitate, transmisiuni directe şi materiale jurnalistice care conturează personalitatea Reginei-mamă Elena.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 13:35

Televiziunea Română a luat act de comunicatul emis astăzi, 17 septembrie 2019, de compania Telestar Media SRTv - deţinătoarea licenţelor de emisie ale posturilor TV Canal 2 şi Canal 3 din Republica Moldova  - şi anunţă că face toate demersurile oficiale pentru a recupera frecvenţa naţională de emisie care să permită  difuzarea programelor canalului TVR MOLDOVA pe întreg teritoriul Republicii Moldova. 
 

Joi, 22 August, 2019 - 11:11

Invitați de prestigiu precum Orchestra Națională a Franței, Capela de Stat din  Dresda, Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Viena, Orchestra Simfonică Academică de Stat „Evgeny Svetlanov” din Rusia, Orchestra Filarmonicii Regale din Liège, Orchestra Regală Concertgebouw din Amsterdam sau Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Berlin, pot fi urmăriți la TVR1, TVR 3 și TVR HD.

Vineri, 16 August, 2019 - 10:50

La Cerbul de Aur şi-a cunoscut idolul copilăriei! A întâlnit-o pe Cyndi Lauper! A urmărit recitaluri ale lui Tom Jones, Pink, James Brown! Şi, tot la Cerbul de Aur, va urca pe scenă pentru a parta oară! Toate i s-au şi i se vor întâmpla lui Ştefan Bănică jr. la Festivalul din Piaţa Sfatului, organizat de Televiziunea Română. 

Marţi, 6 August, 2019 - 08:33

Televiziunea Română regretă dispariţia Cătălinei Buzoianu - unul dintre cei mai importanţi regizori de teatru din România - şi îi aduce un respectuos omagiu printr-o serie de producţii dedicate.

Joi, 18 Iulie, 2019 - 17:17

Cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare și-au ales piesele din repertoriul românesc pe care le vor cânta pe scena Festivalului „Cerbul de Aur”.

Continuând o tradiție de jumătate de secol, concurenții ediției cu numărul 19 a evenimentului vor interpreta şi o melodie autohtonă pe scena festivalului.

Vineri, 31 Mai, 2019 - 19:01

Primele vedete care vor urca pe scena Festivalului Diskoteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor 80-90, au aterizat azi noapte pe aeroportul International Traian Vuia din Timișoara. Televiziunea Română este partener media oficial.

Ace of Base au ajuns primii și sunt nerăbdaăori să cunoască publicul din Timișoara.

Toți au venit cu melodiile cunoscute și fredonate de milioane de oameni în anii 80-90.

Joi, 16 Mai, 2019 - 12:08

Așteptarea a luat sfârșit! Zilele au devenit ore, și doar câteva ne mai despart de a doua semifinală Eurovision 2019, cea în care românii de pretutindeni vor trăi emoția intrării în concurs a reprezentanților noștri. TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+ transmit în direct evenimentul de pe scena de la Expo Tel Aviv, în această seară, începând cu ora 22.00. 

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 08:27
Eurovision 2019 şi-a aflat primii zece finalişti

Ester Peony, reprezentanta României, concurează în a doua semifinală, joi, 16 mai, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional

Prima semifinală ESC 2019 s-a încheiat. Publicul din România a aflat primii finalişti ai ediţiei din acest an în show-ul care a deschis competiţia, marţi, 14 mai, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

La finalul spectacolului, artişti din 10 ţări, din totalul celor 17 care au intrat în această semifinală, s-au calificat pentru finala din 18 mai:

Katerine Duska - Better Love (Grecia)

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 09:59

Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI organizează sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii, în data de 19 decembrie la orele 19:00, la Ateneul Român, Gala caritabilă „Crăciun pentru toţi”. 

Evenimentul organizat în colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” și TELEVIZIUNEA ROMÂNA, omagiază Centenarul și memoria Reginei Maria, cea care a practicat o viața întreagă caritatea, iubirea de oameni și de Țară.

Miercuri, 1 August, 2018 - 12:42

10 sportivi seniori şi 10 juniori români concurează la Glasgow, la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, parte din "festivalul european al sporturilor". TVR 1 şi TVR HD transmit în direct finalele pe echipe şi pe aparate feminin - sâmbătă şi duminică (4 şi 5 august) şi masculin - sâmbătă şi duminică (11 şi 12 august). Comentează: Alina Alexoi.

Luni, 21 Mai, 2018 - 11:01

De 1 iunie - Ziua internaţională a Copilului - Televiziunea Română continuă tradiţia şi îşi deschide porţile. Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi, la TVR sau în faţa micului ecran, la cea de-a treia ediţie Joaca de-a copilăria, un eveniment organizat special pentru ei! 

Vineri, 4 Mai, 2018 - 12:36

Duminică, 6 mai, de la ora 19.00, la TVR 3 intrăm cu Natura în direct - din cele mai îndepărtate colţuri ale Europei, prin intermediul unui program internaţional. În premieră, programul EBU (Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) Natura în direct este transmis în simultan şi în direct, din mai multe locaţii de-a lungul a şase ţări şi va fi oferit tuturor celorlalte ţări membre.

Subscribe to Televiziunea Română