Luni, 25 Iunie, 2018 - 08:40

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) anunţă cu mândrie primirea de către marele actor şi patriot român Dorel Vişan a titlului de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" (UNATC) pentru întreaga activitate dedicată teatrului, filmului şi poporului român.

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 08:29

Marți, a avut loc conferinţa naţională cu tema "Acreditarea: Oferă o lume mai sigură" organizată la Palatul Parlamentului cu prilejul aniversării a 20 de ani de activitate a Organismului Naţional de Acreditare - RENAR, organizaţie membră CNMR.

Joi, 15 Martie, 2018 - 09:05
ÎNCĂLCAREA LEGII 75/1994 CONTINUĂ! LA TG. SECUIESC A FOST ARBORAT PE STRĂZI DRAPELUL UNGARIEI ŞI STEAGUL AŞA ZISULUI ŢINUT SECUIESC!

 

Măsurile întreprinse ieri, 13 martie, de Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (dintre care amintim solicitarea făcută către M.A.I şi de asemenea către Prefectura Judeţului Covasna) privind încălcarea Legii 75/1994 ce vizează obligativitatea prezenţei Drapelului Naţional al României şi totodată reglementează cadrul în care este permisă arborarea altui drapel decât cel al României, au avut ca rezultat luarea de măsuri prin somarea Primarului din Sf. Gheorghe şi sesizarea autorităţilor locale competente.

Miercuri, 7 Martie, 2018 - 09:03

O delegaţie a Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), condusă de preşedintele acesteia, Alexandru Cumpănaşu, a avut astăzi, 6 martie 2018, o întâlnire de lucru cu o delegaţie a Ministerului Economiei, condusă de Secretarul de Stat Simona Teighiu Jurj. Întâlnirea a avut loc ca urmare a unei discuţii anterioare între Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, şi preşedintele CNMR, în care cei doi au agreat, la nivel de principiu, o serie de măsuri ce urmează a fi puse în practică la nivel tehnic.

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 10:21

SOLICITĂM MINISTRULUI ROMÂN DE EXTERNE EXPLICAŢII URGENTE CU PRIVIRE LA GAZODUCTUL BRUA ŞI ÎNŢELEGERILE NETRANSPARENTE CU UNGARIA!

CNMR este o structură formată din componente diverse ale societăţii civile, dar şi organizaţii, respectiv specialişti în domeniul resurselor naturale, în acest caz , al exploatării de hidrocarburi.

Solicităm ministrului de externe domnul Teodor Meleşcanu şi celorlalţi miniştri de resort, explicaţii urgente şi transparenţă cu privire la gazoductul BRUA şi acordul cu Ungaria:

Miercuri, 7 Februarie, 2018 - 08:40

Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), Alexandru Cumpănaşu şi Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, s-au întâlnit, astăzi, pentru a discuta despre protejarea resurselor minerale şi despre consolidarea cooperării instituţionale dintre CNMR şi Ministerul Economiei.

Joi, 25 Ianuarie, 2018 - 17:27

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României solicită Preşedinţiei, Guvernului şi Parlamentului acordarea de facilităţi şi susţinerea investiţiilor cu capital românesc din zonele Harghita, Covasna şi Mureş.

În aceste zone, este nevoie de toată susţinerea din partea statului român, întrucât este necesară valorificarea şi încurajarea firmelor şi antreprenorilor în vederea dezvoltării mediului economic şi creşterii gradului de ocupare în regiunea Centru.

Sâmbătă, 13 Ianuarie, 2018 - 11:00

Într-un interviu acordat recent unui site de știri Alexandru Cumpănașu,  Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României , face o dezvăluire gravă despre unii ambasadori din UE, care s-ar face vinovați de un trafic de influență:  

Subscribe to Alexandru Cumpănașu