Sâmbătă, 24 Februarie, 2018 - 10:47

Chinezii au reușit imposibilul anul trecut: au reușit să urce pe locul cinci în topul companiilor care produc și vând smartphones. Au ajuns la cifrele de export record, de peste 23 de milioane de telefoane vândute, în condițiile în care nu sunt prezenți fizic decât în China. Pentru că nu este deloc un lucru ușor să ajungi să te lupți cu ‘giganți’ ca Apple, l-am rugat pe Alexandru Jurca, expert business online, să ne dezvăluie secretele succesului Xiaomi.

 

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 09:18

Atunci când îți dorești să devii un antreprenor de succes sau ai deja un business pe care vrei să îl dezvolți, trebuie să înveți cât mai mult de la cei care au ajuns în top. Pentru că nu sunt întotdeauna accesibile conferințele sau cursurile, fie ele online sau offline, cea mai la îndemână metodă pentru a afla secretele succesului este cititul. Majoritatea antreprenorilor care au ajuns să cucerească lumea cu realizările lor au grijă să dea mai departe cunoștințele lor, dar și să împărtășească altor persoane din experiențele care i-au “călit”.

Miercuri, 7 Februarie, 2018 - 09:25

În anul 2007, cei doi fondatori Airbnb nu și-au permis să închirieze un apartament nou în San Francisco. Ca să strângă niște bani, au hotărât să își amenajeze o cameră în apartamentul pe care îl aveau și să o închirieze pe termen foarte scurt.

Marţi, 6 Februarie, 2018 - 08:52

Internetul a revoluționat felul în care noi facem cumpărăturile. Datorită numeroaselor avantaje și beneficii pe care acesta ni-l oferă, numărul celor care plasează comenzi online a crescut vertiginos, lucru vizibil și în România în ultimii ani. Deoarece ne-am dorit să aflăm care sunt principalele avantaje ale plasării unei comenzi online, ne-am adresat lui Alexandru Jurca, specialist în business online, care ne-a oferit o serie de informații prețioase.

Joi, 1 Februarie, 2018 - 09:33

În momentul de față, Facebook a devenit un veritabil colos online, deținând supremația globală. Din cele peste șapte miliarde de persoane care populează planeta, mai bine de jumătate dintre acestea sunt online și folosesc un telefon mobil cu acces la internet. Facebook s-a transformat cu timpul și a evoluat enorm.

Subscribe to Alexandru Jurca