Marţi, 23 Ianuarie, 2018 - 20:56
Pe viitor, lucrările vor fi urmărite cu ajutor sistemului GPS

Borboly Csaba a convocat de urgență în localitatea Fitod o întâlnire cu reprezentantul firmei Multipland SRL care este răspunzătoare pentru efectuarea lucrărilor de întreținere de iarnă pe mai multe drumuri din județ. Întrevederea s-a organizat ca urmare a sesizărilor locuitorilor și a fost prezentă și conducerea localității Leliceni, împreună cu un număr de localnici. 
Despre situația drumului 123C președintele consiliului județean a fost informat prin intermediul paginii de socializare fiind rugat să intervină pentru remedierea problemelor semnalate. 

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 19:02

În cursul zilelor trecute au apărut în două locații diferite din orașul Miercurea-Ciuc inscripții anti-maghiare. Ca urmare, în cursul zilei de 12 ianuarie președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba a ținut o conferință de presă prin care a luat poziție față de acest tip de atitudine care nu face altceva decât să incite spiritele și să provoace stări de tensiune între locuitorii județului. „Consider că acest tip de atitudine este incorectă și provocatoare, provocațiile nu fac bine nici românilor și nici maghiarilor din această zonă.

Subscribe to Borboly Csaba