Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 13:02

Studiul privind calitatea gogoşilor fabricate din aluat congelat face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Tu ştii ce alegi?”, campanie realizată cu sprijinul Fundaţiei „Mâine va fi mai bine”.

Vineri, 27 Aprilie, 2018 - 11:45

Asociația Pro Consumatori a luat la cunoștință cu neplăcută surprindere de propunerea de hotărâre a Consiliului General al Municipiului București de restricționare a circulației pe teritoriul Municipiului București a autovehiculelor care sunt încadrate în clasa de poluare 0, 1, 2, 3 sau nu sunt încadrate în nicio clasă de poluare și dorește să atragă atenția asupra modului în care această hotărâre ar putea fi luată.

Marţi, 13 Martie, 2018 - 11:14

Belgia a închis o mare fabrică de prelucrare a cărnii - Veviba, după ce autorităţile de supraveghere a pieţei din această ţară i-a retras autorizaţia de funcţionare. Ca rezultat al acestei acţiuni, supermarketurile belgiene au scos de la comercializare produsele din carne fabricate de compania în cauză. În urma analizelor de laborator, autorităţile belgiene au identificat în carnea de vită tocată, o pastă obţinută din carcasa de vită, lucru interzis de legislaţia europeană.

Marţi, 9 Ianuarie, 2018 - 10:55
APC militează pentru respectarea dreptului pacientului de a alege dacă vrea să fie vaccinat sau nu

Acțiunile în forță exercitate asupra societății civile autentice din România, la ordinul unor reprezentanți vremelnici ai statului român, în primele zile ale acestui an, ne arată că anul 2018 va fi un an sub zodia dictaturii medicale. Acestora nu le-a convenit faptul că părinții responsabili din această țară au atras atenția, prin intermediul unor panouri, că nu sunt de acord cu consimțământul prezumat atât timp cât statul român nu face dovada faptului că vaccinurile sunt sigure.

Subscribe to Costel Stanciu