Miercuri, 30 Mai, 2018 - 17:04

Între mulțimea de lansări de cărți la Târgul Bookfest, pare să se distingă una care se va desfășura sâmbătă, 2 iunie, orele 12, la standul Editurii Integral (Romexpo, Pavilion B2, stand D 22) - vol. XVI din colecția Destine, Cristian Țopescu – Seniorul sportului românesc. Autor -  Dan-Silviu Boerescu. Participă Cristina Țopescu, Ivan Patzaichin, Octavian Bellu și alte personalități ale sportului și media.

Duminică, 20 Mai, 2018 - 14:00

1. Denunțul de „înaltă trădare” al „simplului cetățean” Orban / 2. Consultare - fără diagnostic - la Cotroceni / 3. Lazăr îi dă peste mână lui Toader și prelungește mandatul lui Horodniceanu / 4. Dorneanu, suspectat filo-rus de către filo-americani / 5. Săptămână neagră pentru spiritualitatea românească: mari valori trec în eternitate

Joi, 17 Mai, 2018 - 14:55

Cristian Țopescu a revenit pentru scurt timp în locul în care și-a petrecut aproape jumătate din viață. În TVR. Trupul său este depus în Studioul 2, iar cei care vor să-și ia rămas bun, pot veni să-l vadă pentru ultima dată, între orele 11.00 și 19.00.

Oameni cu care a împărțit explozii de emoții, cărora le-a arătat ce înseamnă pasiunea, devotamentul pentru meserie şi prietenia au multe de povestit despre un om de o bunătate extraordinară.

Marţi, 15 Mai, 2018 - 16:52

Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Băiat al ofițerului de cavalerie Felix Țopescu, membru al echipei hipice a României, participantă la Olimpiada din Berlin din anul 1936, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, i-a călcat pe urme tatălui, absolvind Școala de Grăniceri de la Oradea.

Marţi, 8 Mai, 2018 - 15:55

Legendarul comentator sportiv Cristian Ţopescu, fost director al cotidianului ProSport în perioada 2004-2007, se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Silvius Negoiţă, precizând că jurnalistul nu se află într-o stare prea bună.

Vineri, 23 Februarie, 2018 - 00:00

„Cristian Țopescu este singurul jurnalist care a primit Ordinul Olimpic Colanul de Aur, în 1998, chiar de la Juan Antonio Samaranch, președintele de atunci al Comitetului Olimpic Internațional. Și asta, la recomandarea regretatei Lia Manoliu, care, culmea, îl avea doar pe cel de argint. Acest lucru spune multe despre cât îi datorăm lui Cristian Țopescu”, a explicat Horia Alexandrescu, în lansarea de la Târgul de Carte Gaudeamus, motivul pentru care a scris această carte-interviu.

E vorba de un volum care trece în revistă cariera marelui comentator Cristian Țopescu.

Subscribe to Cristian Țopescu