Sâmbătă, 17 Februarie, 2018 - 14:41

Ministerul de Interne a finalizat raportul în cazul polițistului acuzat de pedofilie, Eugen Stan, iar în concluziile acestui raport se propune declanșarea cercetării prealabile față de nu mai puțin de 18 șefi din Ministerul de Interne. Lista celor considerați vinovați de anchetatori este deschisă de chestorul Bogdan Despescu, șef al Poliției Române, la momentul producerii infracțiunilor.

În raportul Ministerului de Interne în cazul polițistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie,  se arată cum superiorii acestuia l-au acoperit încă de la bun început.

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 22:06

Raport IGPR dezvăluie mai multe deficienţe în instrumentarea dosarelor de agresiune sexuală constatate la Secţia 18 şi Secţia 22.

Mai multe deficienţe în instrumentarea dosarelor de agresiune sexuală care îl vizează pe agentul Eugen Stan au fost constatate la Secţia 18 Poliţie şi la Secţia 22 Poliţie din Bucureşti, potrivit unui raport al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) făcut public, vineri, de Guvern.

Joi, 11 Ianuarie, 2018 - 10:04
Comunicat al Parchetului Sector 5

Într-un comunicat transmis miercuri, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 oferă detalii în legătură cu un caz de agresiune sexuală din decembrie 2016, în care victima l-a indicat pe Eugen Stan ca fiind agresorul. Procurorii arată că, la data de 10 decembrie 2016, la Secţia 18 Poliţie a fost înregistrată o plângere formulată de o femeie împotriva lui Eugen Stan, iar poliţiştii au dispus în aceeaşi zi începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Subscribe to Eugen Stan