Marţi, 12 Iunie, 2018 - 13:21

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a salutat marţi, pe Facebook, acordul istoric dintre Donald Trump şi Kim Jong-Un, privind denuclearizarea Peninsulei Coreene.

Luni, 11 Iunie, 2018 - 16:33

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un participă marți dimineață la summitul ce va intra în istorie. Este pentru prima dată când un lider nord - coreean se întâlneşte cu un preşedinte american în funcţie. TVR este singura televiziune din România prezentă la evenimentul pe care îl aşteaptă o lume întreagă. la Singapore, serviciile de securitate sunt în alertă maximă. Mai multe zone din centrul orașului stat au fost blocate și sunt patrulate de polițiști înarmați. Cele mai păzite sunt de departe hotelurile în care au fost cazați cei doi șefi de stat.

Vineri, 9 Martie, 2018 - 13:05

Donald Trump se întâlni cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un până în luna mai, după ce președintele american a acceptat invitația Phenianului.

O intrevedere intre a celor doi inseamna un pas major in rezolvarea tensiunilor create de ambitia Phenianului de a-si dezvolta capabilitatile nucleare, scrie Reuters.

Subscribe to Kim Jong-Un