Marţi, 16 Ianuarie, 2018 - 14:40

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, a discutat astăzi, la Palatul Victoria, cu delegația oficială și economică din Japonia condusă de Kotaro Nogami, director adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei, șeful misiunii economice. Agenda întâlnirii a vizat dezvoltarea relațiilor româno-nipone și cooperarea bilaterală sectorială, preponderent economică, inclusiv în contextul finalizării Acordului de parteneriat extins de colaborare dintre Japonia și Uniunea Europeană.

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 21:29

 Stilul „TRUMP” face prozeliți. Vorbitul în dodii al lui Tudose a generat un conflict diplomatic. Afirmația că-i va face să „fluture” alături de steagul Ținutului Secuiesc pe cei care-l vor arbora i-a îngrozit pe bravii noștri conlocuitori, dornici de mai multe drepturi decît locuitorii, făcându-i să creadă că Tudose ar purcede deîndată la spânzurarea lor efectivă STOP  Culmea este că aceeași percepție au avut-o și oficialii de la Budapesta care l-au convocat de urgență pe ambasadorul nostru pentru a-i cere explicații.

Joi, 7 Decembrie, 2017 - 16:18

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, și Marius Nica, ministru delegat pentru fonduri europene, au semnat joi, 7 decembrie, la Oradea, 3 contracte de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene din Bihor.

Viceprim-ministrul Paul Stănescu a semnat cele două contracte care prevăd finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) a unor drumuri județene în lungime totală de 54 de km.

Joi, 7 Decembrie, 2017 - 15:03

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, a declarat joi, la Oradea, că intenționează modificarea legii achizițiilor.

Joi, 7 Decembrie, 2017 - 10:09

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, a semnat miercuri, 6 decembrie, la Timișoara, 10 contracte de finanțare pentru proiecte derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Duminică, 22 Octombrie, 2017 - 00:56

AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în această săptămână:

1.Remaniere fără protocol la Cotroceni: noiii miniștri au jurat în absența președinților Camerelor
2.Program de...amânări: Legea Pensiilor va întârzia un an datorita „haosului” din domeniu. Taxa de solidaritate va intra însă în vigoare la țanc
3.Sub presiunea CEDO pușcăriile au început să se golească
4.Una rece, alta caldă pentru Codruța: în timp ce Inspecția Judiciară i-a găsit cinci abateri disciplinare, Monica Macovei i-a organizat la Bruxelles o manifestare
omagială
5.S-a semnat cel mai mare contract de achiziții al armatei române (peste 4 miliarde dolari!) - cu Raytheon, pentru rachetele Patriot

Subscribe to Paul Stănescu