Publicat: 5 Martie, 2019 - 00:00
Marţi, 5 martie 2019, orele 18.00, în noul spațiu al Galeriei SENSO din Calea Victoriei nr. 12C

”Galeria Senso încearcă să sensibilizeze societatea românească în raport cu actul artistic, să-i propună, în flux neabătut, repere necunoscute, recunoscute sau pe cale de afirmare, să sporească vizibilitatea discursurilor artistice, să medieze noi căi de comunicare, să devină loc de consacrare şi reper de neocolit în câmpul artei contemporane româneşti.  Proiect în evoluţie, dedicat conceptelor, ideilor şi modalităţilor de reprezentare ale actualităţi artistice, cu grad înalt de relevanţă sau doar cu aspect explorator, activitatea galeriei propune vizitatorilor săi sensuri complexe de alcătuire şi lectură a imaginii, pentru a fi, în continuare, dar cu altă vizibilitate, o platformă de neocolit între public şi arta contemporană” – Dr. Doina Păuleanu, critic de artă.

 

Marţi, 5 martie 2019, orele 18.00 vă invităm la vernisajul expoziţiei colective „TIME TO BLOOM” găzduită de noul spațiu al Galeriei SENSO din Calea Victoriei nr. 12C (colț cu Lipscani), etaj 1, spațiu expozițional care va fi inaugurat cu această ocazie.

Evenimentul susținut de FILDAS Art şi Catena, prin Programul CATENA pentru ARTĂ va fi prezentat de Doina Păuleanu, Doctor în Istoria Artei, critic de artă și director al Muzeului de Artă Constanța.

Veți putea admira lucări ale unora dintre cei mai importanți artiști care au expus și în trecut la Galeria de Artă SENSO: Dan Băncilă, Radu Dumitru, Mihai Țopescu, Daniela Făiniș sau Raluca Buzura, Alina Băncilă și Maria Filipescu, cu Bijuterie Contemporană de Autor.

Tag-uri Nume: