Sâmbătă, 17 Iunie, 2017 - 23:16

  Locuitorii mai multor sate din Gorj au participat pe 17 iunie 2017 la o dezbatere organizată de Bankwatch și Greenpeace în Rovinari despre viitorul economic al județului. Orașul găzduiește o termocentrală și este înconjurat de 4 cariere de lignit administrate de Complexul Energetic Oltenia. Nevoia de alternative economice în județ este acută, o mie de salariați fiind disponibilizați de la CEO doar anul acesta.

Vineri, 5 Mai, 2017 - 22:17

În legătură cu apariția în mediul online a unei acuzații de plagiat la adresa noului logo desemnat căștigător al concursului organizat de Primăria Capitalei, Biroul de Presă este împuternicit să facă următoarele precizări:

Coperta cursului de geometrie descriptivă din 1959 pe care ar apărea exact imaginea logo-ului ales de juriul concursului este un fals grosolan. Atașăm prezentului comunicat atât imaginea contrafăcută cât și coperta originală a cărții respective.

Vineri, 5 Mai, 2017 - 20:27
Doar a fost reglementata situatia juridica a spatiilor impartite cu Opera Comica pentru Copii

Referitor la informatiile aparute in mass-media conform carora Teatrul Odeon este "dat afara de Primarie din sediul aflat in Calea Giulesti, in favoarea Operei Comice pentru Copii", Biroul de Presa al PMB este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

Teatrul Odeon nu este evacuat intempestiv din sediul din Calea Giulesti, ci doar a fost reglementata situatia juridica a spatiilor impartite cu Opera Comica pentru Copii.

Sâmbătă, 18 Februarie, 2017 - 11:18

Consilierii generali ai Capitalei au hotărât că spațiul public aflat în fața Sinagogii Mari din București se va numi Piațeta Șef Rabin dr. Alexandru Șafran.

Dr. Alexandru Șafran a fost rabinul șef al cultului mozaic din România.

"A fost un lider autentic al evreilor în anii Holocaustului, înțelept, cu o mare capacitate de judecată și cu o imensă cultură iudaică și filosofică, un adevărat luptător pentru supraviețuirea comunității sale", se arată în expunerea de motive a proiectului.

Sâmbătă, 18 Februarie, 2017 - 11:00

Aproape 200 de blocuri din Sectorul 1 urmează să fie reabilitate termic în următorii doi ani, lucrările urmând să fie executate GRATUIT, fără costuri pentru locatari, la fel ca şi până acum. Lista imobilelor a fost deja aprobată de administraţia locală.

Duminică, 8 Ianuarie, 2017 - 11:00

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea si  Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, se vor afla duminica, 8 ianuarie, la ora 12.00, in zona Gara de Nord - in dreptul Casei de bilete clasa a doua - pentru a imparti mancare calda si haine persoanelor defavorizate sau fara locuinta care nu doresc sa se adaposteasca in centrele sociale in perioada zilelor geroase.

Vineri, 6 Ianuarie, 2017 - 21:04
Directorul general a plecat în concediu fără să anunțe

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), pentru sambata dimineata, pentru a supune dezbaterii si aprobarii consilierilor generali demiterea Consiliului de Administratie al RATB, pentru neindeplinirea sarcinilor.

Vineri, 6 Ianuarie, 2017 - 20:54
Din cauza condițiilor meteo

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că şcolile, grădiniţele şi liceele din Capitală şi Ilfov vor fi închise luni şi marţi din cauza vremii.

Subscribe to Administrație locală