Sâmbătă, 18 Februarie, 2017 - 11:18

Consilierii generali ai Capitalei au hotărât că spațiul public aflat în fața Sinagogii Mari din București se va numi Piațeta Șef Rabin dr. Alexandru Șafran.

Dr. Alexandru Șafran a fost rabinul șef al cultului mozaic din România.

"A fost un lider autentic al evreilor în anii Holocaustului, înțelept, cu o mare capacitate de judecată și cu o imensă cultură iudaică și filosofică, un adevărat luptător pentru supraviețuirea comunității sale", se arată în expunerea de motive a proiectului.

Sâmbătă, 18 Februarie, 2017 - 11:00

Aproape 200 de blocuri din Sectorul 1 urmează să fie reabilitate termic în următorii doi ani, lucrările urmând să fie executate GRATUIT, fără costuri pentru locatari, la fel ca şi până acum. Lista imobilelor a fost deja aprobată de administraţia locală.

Duminică, 8 Ianuarie, 2017 - 11:00

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea si  Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, se vor afla duminica, 8 ianuarie, la ora 12.00, in zona Gara de Nord - in dreptul Casei de bilete clasa a doua - pentru a imparti mancare calda si haine persoanelor defavorizate sau fara locuinta care nu doresc sa se adaposteasca in centrele sociale in perioada zilelor geroase.

Vineri, 6 Ianuarie, 2017 - 21:04
Directorul general a plecat în concediu fără să anunțe

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), pentru sambata dimineata, pentru a supune dezbaterii si aprobarii consilierilor generali demiterea Consiliului de Administratie al RATB, pentru neindeplinirea sarcinilor.

Vineri, 6 Ianuarie, 2017 - 20:54
Din cauza condițiilor meteo

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că şcolile, grădiniţele şi liceele din Capitală şi Ilfov vor fi închise luni şi marţi din cauza vremii.

Subscribe to Administrație locală