Joi, 21 Iunie, 2018 - 13:14

Banca Națională a României a anunțat, joi, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 
 

Marţi, 19 Iunie, 2018 - 16:17

Hotelul Ramada-Majestic din centrul Capitalei, deținut de grupul turc Ener Holding, a fost scos la vânzare cu peste 13 milioane euro. Construit înainte de Primul Război Mondial, gazdă pentru actorii și recuzita Teatrului Național după ce clădirea acestuia a fost bombardată de aviația americană în al Doilea Război Mondial, a devenit în anii '90 primul hotel din țară afiliat la brandul american Ramada.

Luni, 18 Iunie, 2018 - 16:42

Dynamic Selling Group anunţă finalizarea procesului de preluare a activelor Ramplast printr-o tranzacţie de peste 3 milioane euro, inclusiv TVA. Dynamic Selling Group a participat la licitaţia iniţiată  în data de 23.08.2016 de către ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, administratori judiciari ai Oltchim, şi a fost declarat câştigător pentru pachetul de active numărul 6, respectiv Divizia de Materiale de Construcţii Ramplast.

Luni, 11 Iunie, 2018 - 13:18

Banca Națională a României a anunțat, luni, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 
 

Joi, 7 Iunie, 2018 - 19:19

În cadrul săptămânii dedicate responsabilității sociale, compania multinațională DELL a venit în ajutorul beneficiarilor de servicii sociale din Sectorul 6, prin mai multe acțiuni caritabile.

Joi, 31 Mai, 2018 - 13:18

Banca Națională a României a anunțat, joi, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 

Vineri, 18 Mai, 2018 - 13:25

Banca Națională a României a anunțat, vineri, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 

Vineri, 18 Mai, 2018 - 11:45
Cum se pot face afaceri în Federația Rusă?

BUCUREȘTI, 18 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Cum se pot face afaceri în Federaţia Rusă? Un răspuns la această întrebare vine din partea omului de afaceri Gabriel Antoiu Lavrincic, director comercial al SC SIMEX SA, care spune, totodată, că toţi cei care vor să investească în Rusia trebuie să uite de „propagandă, de poveştile cu bandiţi", într-un interviu acordat Sputnik.

Joi, 10 Mai, 2018 - 08:32

Începând cu data de 9 mai 2018, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale lansează portalul unic Fonduri europene pentru dezvoltare rurală, o platformă online dedicată furnizării printr-un singur punct de acces a informaţiilor utile privind modalităţile de obţinere a fondurile europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală. Portalul poate fi accesat prin adresa www.finantare-rurala.ro. 

Vineri, 27 Aprilie, 2018 - 13:20

Banca Națională a României a anunțat, vineri, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate.

Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 17:40

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, împreună cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și Consiliul Județean Neamț, a demarat cursurile de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale din cadrul proiectului "Startup Activator", finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Joi, 19 Aprilie, 2018 - 10:08

Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian CHESNOIU şi Directorul general adjunct, Daniel CRUNŢEANU, au primit în cursul acestei săptămâni, vizita unei delegaţii din partea Agenţiei de Plăţi pentru Agricultură, Pescuit şi Dezvoltare Rurală din Croaţia.

Marţi, 17 Aprilie, 2018 - 15:00

Toate acestea sunt posibile în cadrul proiectului „TRANSILVANIA START UP – dezvoltare antreprenorială, consiliere, mentorat”, cod SMIS 104902, POCU/82/3/7/104902, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Locuri de muncă pentru toți, Obiectiv Specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, Schema de ajutor de stat Romania Start-Up Plus.

Sâmbătă, 14 Aprilie, 2018 - 18:25

Grupul ArcelorMittal a anunţat, vineri, într-un comunicat, că a înaintat către Comisia Europeană o propunere de a vinde mai multe unităţi de producţie din Europa, între care şi combinatul de la Galaţi, în vederea finalizării achiziţiei Combinatului Ilva din Italia, o decizie finală a Comisiei urmând să fie luată până pe 23 mai 2018.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 15:37

Lanţul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis o nouă locaţie în Bucureşti, situată în sectorul 1 al Capitalei, în Bucureștii Noi. Odată cu deschiderea acestei locaţii, Pizza Hut Delivery deţine 18 unităţi la nivel naţional.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 11:08

GEFCO Group, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistica vehiculelor finite, a anunțat astăzi rezultatele sale financiare anuale pentru 2017, confirmând performanța solidă din ultimele 12 luni. Veniturile grupului au totalizat 4.4 miliarde €, în creștere cu 5.1% de la 4.2 miliarde € în 2016, cu indicele EBITDA în creștere accelerată de 16% la 201 milioane €.

Aspecte principale

 

Miercuri, 4 Aprilie, 2018 - 14:36

NN Asigurări de Viață își consolidează echipa executivă prin numirea lui Juan Canellas Balanza în poziția de Chief Sales Officer începând cu luna aprilie.

 

Noul Chief Sales Officer are o experiență remarcabilă în definirea și implementarea operațiunilor de vânzări și în conducerea de echipe extinse de vânzări atât în cadrul grupului NN, cât și în alte companii europene. Juan Canellas Balanza are, în același timp, o experiență valoroasă în digitalizarea proceselor de vânzări, un pilon cheie al strategiei NN Asigurări de Viață pentru următorii ani.

 

Marţi, 3 Aprilie, 2018 - 17:49

București, 3 aprilie 2018 - Reușitele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) în stabilizarea pieței asigurărilor în 2017 au fost recunoscute pe plan intern și internațional cu prilejul celei de a XVIII-a ediții a Galei “Premiile Pieței Asigurărilor”, organizată de revista “Primm” cu sprijinul oficial al International Insurance Society (IIS). ASF a primit, în cadrul acestui eveniment, trofeul “Primm” pentru consolidarea pieței asigurărilor și inițiativele privind interesele consumatorilor.

Marţi, 3 Aprilie, 2018 - 08:48

Compania Bucharest Film Studios, fosta Studiourile Media Pro SA, și-a cerut insolvența, conform site-ului Supervizor.ro, specializat pe insolvențe.  

Solicitarea a fost depusă la Tribunalul Ilfov pe 28 martie și are termen pe 5 aprilie.  

Luni, 2 Aprilie, 2018 - 13:58
Studiul «PRODUSUL ANULUI® » se deruleaza in luna aprilie

Specialisti din marketing, media si comunicare s-au intalnit joi, 29 martie, in Comitetul Etic al competitiei Votat Produsul Anului®, pentru validarea categoriilor si produselor inscrise in editia 2018.

In cadrul intalnirii, membrii Comitetului Etic au validat un numar de 29 categorii din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice, bricolaj si banking.

 

 

Joi, 29 Martie, 2018 - 16:54

Ewald Raben, CEO Raben Group, a primit Premiul LEO “Antreprenorul Anului” acordat de cea mai importantă publicație de logistică din Germania, Deutsche Verkehrs-Zeitung, într-o gală care a avut loc în Hamburg. Distincția vine la scurt timp după ce Grupul a anunțat lansarea unei rețele proprii de transport în Germania.

Premiile LEO (acronim pentru Logistică, Excelenţă şi Optimizare) sunt acordate anual, începând din 2007, liderilor de business și profesioniștilor din domeniul logisticii care se remarcă prin calitatea serviciilor, implicare socială deosebită sau idei inovatoare.

Joi, 29 Martie, 2018 - 15:06

Asociatia Profesionistilor in Regularizarea Daunelor (ARPD), atrage atentia tuturor proprietarilor de autovehicule din Romania asupra unei noi manipulari ale UNSAR cu privire la o posibila crestere a pretului RCA generata de liberalizarea activitatii de constatare a daunelor.

Joi, 29 Martie, 2018 - 10:05

Într-un articol publicat în această săptămână, de jurnalistul și scriitor spaniol, care la rândul său, este considerat un guru în marketing și relații publice, un adevărat „magician al cutiei visurilor“, a prezis o schimbare radicală, istorică. Aceasta va afecta nu numai felul în care sunt finanțate mediile mass-media, ci și modul în care vor contribui la schimbarea panoramei actuale globale a puterii lor spre un orizont necunoscut, precum și la reînnoirea și reconfigurarea completă.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 16:22

Pretutindeni, tehnologii precum cloud-ul și Inteligența artificială (AI) ajută companiile de orice dimensiune să se dezvolte și să inoveze mai mult ca niciodată. Cu toate că începerea și dezvoltarea unei afaceri poate fi o experiență extrem de satisfăcătoare și profitabilă, ea necesită perseverență, angajament și muncă asiduă. Astfel, nu întotdeauna este ușor pentru IMM-uri și startup-uri să-și câștige locul pe piață, iar concurența rămâne acerbă – și în România, unde din ce în ce mai mulți tineri decid să facă pasul către antreprenoriat.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 16:01

Pe 15 martie, Adunarea Confindustria Romania, condusă de noul Președinte,  Giovanni Villabruna, (Ansaldo Nucleare – Romania), a votat în unanimitate numele persoanei propusă Consiliului General al Federației pentru președinția Confindustria Est Europa, ca expresie a Reprezentanței Internaționale române. Săptămâna trecută, la sediul Confindustria, în Viale

Marţi, 27 Martie, 2018 - 18:06

Începând cu luna aprilie a acestui an, compania Fornetti România anunță o creștere a salariilor tuturor angajaților cu 10%.  Această mărire vine la doar 3 luni după ce, conform noilor reglementări fiscale privind trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, Fornetti a încheiat acte adiționale cu cei peste 400 de angajați din România, astfel încât nici unul nu a fost afectat financiar. 

Marţi, 27 Martie, 2018 - 17:25

In 2017, Bursa de Valori Bucuresti a raportat un profit net preliminar de 14.6 milioane lei,  in crestere cu 89% fata de rezultatul raportat in 2016. Pentru BVB, anul 2017 a reprezentat unul dintre cei mai dinamici ani din istorie, ca urmare a listarii a patru companii private pe piata principala a BVB si a cresterii activitatii pe segmentul de obligatiuni corporative.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 17:56

Asociaţia Românilor din Italia (ARI) în colaborare cu partenerii săi privilegiaţi CCIRO Italia, Absolut TV şi Salvamamme au continuat calendarul de acţiuni iniţiat în urmă cu mulţi ani, 'SOS România', program prin care sunt distribuite cantităţi importante de ajutoare, bunuri pentru copii şi pentru adulţi.

Pentru o zi, Fabiora Ionescu, Ludmila Sfârloaga şi Ardeleanu Georgiana de la Consiliul Judeţean Prahova împreună cu Corneliu Ioan Dinu - vicepreşedinte CCIRO Italia şi jurnalistul Vlad Ionescu au fost volunatari ai Asociaţiei Romanilor din Italia.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 16:27

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo Cars în România, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30.000.000 euro, cu 45% mai mult față de valoarea înregistrată în 2017. Astfel, compania își va menține trendul ascendent ca urmare a realizării financiare din 2017: o creștere de 25% față de 2016, în urma căreia a ajuns la o cifră de afaceri de 20.500.000 euro.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 12:50

Bănca Naţională a României (BNR) a anunţat că aurul aflat în custodie la Banca Angliei aparţine în continuare României şi nu poate fi folosit decât la instrucţiunile exprese ale BNR.
De altfel, BNR susţine că menţinerea aurului în custodie la Banca Angliei are ca scop, în primul rând, garantarea faptului că România dispune de o rezervă de aur standardizată.

Subscribe to Business