Miercuri, 12 Aprilie, 2017 - 16:51

După exploziile de marți seara, de la Dortmund, polițiștii au reținut un suspect, bănuit de legături cu reţele islamiste. Poliția merge pe varianta teroristă. 

Procuratura germană a anunțat că două persoane au fost vizate de percheziții în această dimineață. De la una dintre adresea, a fost reținut un suspect, a cărui identitate și rol în atentat nu au fost făcute publice. 

Autoritățile germane cred că a fost vorba de un atac terorist și că există o justificare islamistă în acest atentat. 

Vineri, 7 Aprilie, 2017 - 16:31

UPDATE: Premierul Suediei, Stefan Lofven, a anunţat că ţara sa a fost atacată şi toate dovezile indică spre un act de terorism, 

De asemenea, autorităţile au confirmat că cel puțin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte opt au fost rănite în urma atentatului terorist, care a avut loc în aglomerata intersecţie comercială Drottningatan şi Kungsgatan.

update: Un bărbat a intrat cu un camion în vitrina unui mall de pe artera comercială Drottningatan din Stockholm, transmite Reuters.
 

Duminică, 2 Aprilie, 2017 - 13:11

Charles Murphy, omul care a ajutat fondul de hedge-ing fondat de miliardarul John Paulson să aleagă investiţiile în asigurări, şi totodată arhitectul unor dintre cele mai mari proiecte de activism ale firmei, s-a sinucis la vârsta de 56 de ani.

”Suntem extrem de întristaţi de vestea morţii lui”, a spus John Paulson, fondatorul miliardar al companiei. ”Charles a fost un om extrem de talentat şi înzestrat, un partener de afaceri extraordinar şi un prieten adevărat”, a mai declarat acesta.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 16:50

 UPDATE: Politia a revizuit bilantul si anunta ca bilantul victimelor din atac este de 4 persoane. Alte 29 de persoane sunt ranite si tratate in spitalele din Londra. Sapte sunt in stare critica.
Cei patru decedati sunt politistul Keith Palmer, o femeie de aproximati 40 de ani, un barbat de aproximativ 50 de ani si atacatorul, relateaza The Guardian.

Duminică, 19 Martie, 2017 - 12:00

Continuă seria morților suspecte la Moscova și nu sunt puțini care consideră că ar fi vorba de un nou asasinat împotriva unui om care ar fi deținut secrete deranjante pentru Kremlin.

Joi, 2 Februarie, 2017 - 00:14

Patru persoane au fost transportate la spital miercuri seara, in urma incidentelor din Piata Victoriei, insa niciuna nu a suferit rani grave, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, precizant ca este vorba despre 2 jandarmi si 2 manifestanti.

Sâmbătă, 21 Ianuarie, 2017 - 10:54

Deși politica de public relation a clubului îl indică pe  Cătălin Botezatu drept unul dintre proprietari, Clubul Bamboo este controlat de Giosue Castellano, zis Joshua, care a început afacerile în România în urmă cu mai bine de un deceniu.

În acte, clubul este deținut de firma Morgana Invest SRL, care aparține italianului Vincenzo Castellano (fostul soț al cântăreței Antonia), și de Bambu Tei SRL, ai cărei acționari sunt trei cetățeni italieni și o societate înregistrată în Cipru. Vincenzo este nepotul lui Giosue Castellano, care are în spatele său o poveste legată de Camorra.

Subscribe to Criminalitate