Miercuri, 22 Martie, 2017 - 16:50

 UPDATE: Politia a revizuit bilantul si anunta ca bilantul victimelor din atac este de 4 persoane. Alte 29 de persoane sunt ranite si tratate in spitalele din Londra. Sapte sunt in stare critica.
Cei patru decedati sunt politistul Keith Palmer, o femeie de aproximati 40 de ani, un barbat de aproximativ 50 de ani si atacatorul, relateaza The Guardian.

Duminică, 19 Martie, 2017 - 12:00

Continuă seria morților suspecte la Moscova și nu sunt puțini care consideră că ar fi vorba de un nou asasinat împotriva unui om care ar fi deținut secrete deranjante pentru Kremlin.

Joi, 2 Februarie, 2017 - 00:14

Patru persoane au fost transportate la spital miercuri seara, in urma incidentelor din Piata Victoriei, insa niciuna nu a suferit rani grave, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, precizant ca este vorba despre 2 jandarmi si 2 manifestanti.

Sâmbătă, 21 Ianuarie, 2017 - 10:54

Deși politica de public relation a clubului îl indică pe  Cătălin Botezatu drept unul dintre proprietari, Clubul Bamboo este controlat de Giosue Castellano, zis Joshua, care a început afacerile în România în urmă cu mai bine de un deceniu.

În acte, clubul este deținut de firma Morgana Invest SRL, care aparține italianului Vincenzo Castellano (fostul soț al cântăreței Antonia), și de Bambu Tei SRL, ai cărei acționari sunt trei cetățeni italieni și o societate înregistrată în Cipru. Vincenzo este nepotul lui Giosue Castellano, care are în spatele său o poveste legată de Camorra.

Subscribe to Criminalitate