Luni, 27 Februarie, 2017 - 16:16

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, deschide primul său birou din Malaezia. Inaugurarea biroului din orașul malaezian Penang face parte din obiectivele Luxoft de  extindere a platformei sale de livrare la nivel mondial în regiunea Asia-Pacific (APAC). 

Luni, 27 Februarie, 2017 - 15:18

GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO) a anunţat astăzi deschiderea unui nou birou în Bucureşti care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web şi comerţ electronic. Această extindere a operațiunilor în România avantajează atât GoPro, care astfel poate să beneficieze de talentele locale în inginerie, cât și piața forței de muncă, compania propunându-și să creeze până la o sută de locuri de muncă în Bucureşti în 2017. Mai mult, biroul local GoPro Bucureşti se va deschide oficial la 1 martie.

Luni, 27 Februarie, 2017 - 13:57

 Vodafone Group anunță că Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internațional 4G, potrivit unui nou raport publicat de către Ovum, firma globală independentă de cercetare, care arată că Vodafone oferă clienților săi servicii de roaming internațional 4G în mult mai multe destinații decât orice alt operator.

Luni, 27 Februarie, 2017 - 13:40

 Potrivit datelor Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de boilere electrice şi centrale termice, și BRG Building Solutions, piața locală de boilere este reprezentată, în proporție de 40%, de înlocuiri, restul fiind susținut de noi instalări. Acest lucru arată o maturizare a segmentului local de profil, comportamentul de achiziție fiind, de asemenea, în schimbare. Astfel, românii nu mai pun la fel de mult accent pe preț, ci sunt interesați cu precădere de produse cu un grad ridicat de eficiență. 

Luni, 27 Februarie, 2017 - 13:14

Lidl Cehia va comercializa în această vară  pepeni verzi produşi în România, în comuna Gheorghe Doja din judeţul Ialomiţa. Acesta este primul produs proaspăt românesc care ajunge în supermarketurile Lidl de peste graniţe, în condiţiile în care compania trimitea la export produse fabricate local şi comercializate sub mărci private. 

Luni, 27 Februarie, 2017 - 12:58

Acesta a fost mesajul transmis de asociațiile de părinți cu copii implantați cohlear, cu ocazia „Zilei Internaționale a Implantului Cohlear”, manifestare ce a fost sărbătorită  sâmbătă, 25 februarie 2017, la București.
Întâlnirea a fost un real succes, oferind informații utile despre importanța screening-ului neonatal, a punerii unui diagnostic corect și cât mai timpuriu, precum și despre alegerea implantului cohlear ca modalitate de redare a auzului, despre operația propriu-zisă și despre activitatea de recuperare absolut necesară post-operatoriu. 
        

Luni, 27 Februarie, 2017 - 11:32

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt deschişi ideilor de investiţie în acest moment. Şi tot mai mulţi oameni decid să îşi lanseze propriul business. Şi, având în vedere că nimeni nu începe un business fără a analiza o multitudine de posibilităţi, focusul principal rămâne pe domeniul de activitate care ar renta cel mai mult să fie exploatat. Poate nu ştiai, însă cultura de nuci devine un business din ce în ce mai profitabil în ultima perioadă. Cum aşa? Simplu – specialiştii spun că o astfel de afacere poate aduce un venit cuprins între 10 000 şi 20 000 de euro pe an. Sună interesant.  

Luni, 27 Februarie, 2017 - 11:18

Numărul de atacuri cibernetice creşte constant. Atacatorii au devenit mai sofisticaţi, îşi aleg ţinte mai precise şi pot trece de soluţiile tradiţionale de securitate pentru perimetrul reţelei de date. Dacă trec de mecanismele de securitate, aceste atacuri pot infiltra cu uşurinţă reţelele interne ale organizaţiilor, lăsând apărătorilor o sumă extrem de limitată de opţiuni de apărare. Atacatorii ţintesc de obicei date sensibile, sisteme sau anumite persoane, cu scopul de a fura proprietate intelectuală sau chiar informaţii secrete ale corporaţiilor și instituţiilor guvernamentale.

Luni, 27 Februarie, 2017 - 10:03

Gestionarea si managementul activitatilor complexe dintr-o companie medie si mare a devenit aproape imposibila fara ajutorul sistemelor de tip ERP, prin care centralizarea si prelucrarea datelor poate oferi managerului o imagine de ansamblu a situatiei companiei, in timp real.

Care este tendinta in anul 2017 pe piata sistemelor integrate?

Sâmbătă, 25 Februarie, 2017 - 13:02
Partener tradițional, RNP ROMSILVA nu și-a făcut cunoscută poziția

"Arabesque, Brico Depot, Dedeman, Leroy Merlin renunțați de urgență la comercializarea produselor de lemn ale firmei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER!

Certificatul de sustenabilitate FSC al companiei austriece a fost retras definitiv pentru că firma prelucrează lemn tăiat ilegal sau furat!

De ce este important?

Sâmbătă, 25 Februarie, 2017 - 11:56

În perioada 27 februarie – 3 martie 2017, Asociația Cultura Verde (www.culturaverde.ro) derulează în București a șaptea serie de instruire din cadrul proiectului ”Creşterea implicării în protecţia mediului prin implementarea unei staţii experimentale pentru reciclarea materialelor plastice în vederea
producerii de filament pentru imprimarea 3D / Rec-o-Plast”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 20:52

Dr. Wargha Enayati, fondatorul sistemului privat de sănătate modern, intră în acționariatul Intermedicas prin achiziționarea pachetului majoritar de 51%. Valoarea întregului pachet care are la baza infuzia de capital, tranzacția în sine și o sumă prevăzută pentru dezvoltarea companiei se ridică la valoarea de 400.000 euro. Acțiunile Intermedicas se împart acum între dr. Wargha Enayati, cu pachetul majoritar de 51%, Ana-Maria Marian cu 21%, Sergiu Neguț – 15% și dr. Dan Mitrea – 13%.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 19:31

Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme și soluții de telecomunicații, a carui subsidiara in Romania este INTRAROM,  a anunțat astăzi lansarea noii sale Platforma Unificata de Management si Monetizare a solutiilor de tip IoT pentru municipalități, comunitati locale si complexuri rezidentiale. Compania isi va prezenta solutia la standul numărul 7B54, în sala 7, la Mobile World Congress, 27februarie-2 martie 2017, în Barcelona.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 17:17

Din aceasta saptamana, cinci noi comune au aparut pe harta Profi, extinzand acoperirea retelei la 270 de localitati. Nu mai putin de cinci magazine si-au facut aparitia in format Loco, din care doua ieri, la Viisoara si Criseni, si trei astazi, la Diosig, Gurahont si Balesti.

Al 35-lea PROFI din judetul Cluj, cel din Viisoara, isi primeste acum clientii pe Strada Principala la nr. 93 si se intinde pe o suprafata totala de 347 m2, din care sala de vanzari masoara 206 m2.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 16:52

Kaspersky Lab a detectat un nou atac de proporții, realizat cu Adwind Remote Access Tool (RAT). Acest backdooor multifuncțional a fost folosit în atacuri împotriva a peste 1.500 de organizații din peste 100 de țări și teritorii, inclusiv România. Atacurile au afectat diverse sectoare industriale, printre care retail și distribuție (20,1%), arhitectură și construcții (9,5%), transport și logistică (5,5%), asigurări și servicii juridice (5%) și consultanță (5%). 

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 15:39

În cadrul parteneriatului de cinci ani, UniCredit și NESsT au sprijinit următoarele întreprinderi sociale:

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 15:19

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria lansează campania “45 de secunde pentru fericire”, o invitație pentru 6 milioane de angajați români de a face fericiți 2.000 de pacienți fără venituri din București.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 14:02

Pirelli va aduce peste 3500 de pneuri la Barcelona pentru primele opt zile de teste cu noua generație de mașini 2017 (din 27 februarie până pe 2 martie, iar apoi între 7 și 10 martie).

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 12:03

 Industria securităţii este într-o continuă mişcare, atât la nivel de performanţă efectivă a produselor, cât şi la nivel legislativ. Senzorii PIR de interior sunt supuşi aceloraşi schimbări, performanţa lor crescând semnificativ în ultimul timp. În acest moment, abilităţile senzorilor nu mai sunt limitate la un simplu semnal de “da sau nu”.

Vineri, 24 Februarie, 2017 - 08:35

Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat marca Elite cu a XVIII-a ediție a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc vineri, 24 februarie 2017, în București, la Grand Hotel Continental și marți, 28 februarie 2017, la Cluj, în cadrul Intensa Training & Events.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 15:32

Peste 17.000 de eleve din aproape 80 de licee din țară au participat în primul semestru la sesiunile caravanei NIVEA #LikeYourself

Joi, 23 Februarie, 2017 - 14:55

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager pan-european de spații logistice, a înregistrat performanțe record în 2016 în ce privește toți parametrii cheie, inclusiv noile construcții, leasingul și rata de neocupare și dezvoltare. Cifrele, care reflectă o creștere constantă de la an la an începând din 2009, întăresc poziția P3 drept una dintre cele mai dinamice companii din sectorul său. P3 începe anul 2017 pregătit pentru un val de creștere alături de noul său proprietar – GIC, fondul suveran al statului Singapore.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 14:32

De astăzi puteți cumpăra bilete pentru spectacolul Europium, ultimul proiect al celei mai cunoscute platforme de dans contemporan grecești RootlessRoot. Evenimentul, organizat de Fundația Culturală Greacă și Centrul Ceh, are loc miercuri, 15 martie, de la ora 19:00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 13:40

Fortuna Entertainment Group N.V. ("Fortuna"), în calitate de cumpărător, şi Hattrick Sports Group LLC (SUA), împreună cu ceilalți acționari, în calitate de vânzători, au încheiat un contract prin care Fortuna va achiziţiona 100% din acţiunile societăţii Hattrick Sports Group Ltd., Irlanda ("Hatrick Sports Group"). Tranzacţia face obiectul aprobărilor din partea autorităţii de reglementare din România, iar până la o decizie finală ambele companii îşi vor derula activitatea separat, la fel ca până acum. 

Joi, 23 Februarie, 2017 - 11:45

Grupul Orange anunţă astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul al patrulea al anului 2016, disponibile la 31 decembrie.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 11:32

Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare și ceaiuri, își propune pentru anul 2017 atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 5.8 milioane de euro. Astfel, compania are în vedere menținea trendului ascendent în baza realizării financiare înregistrate în 2016, când a încheiat anul financiar cu o cifră de afaceri de 5 milioane de euro și, implicit, cu o creștere de 17% față de 2015. 

Joi, 23 Februarie, 2017 - 11:29

NNC Services, companie de consultanță în marketing și comunicare specializată în servicii pentru domeniul IT&C anunță rezultatele studiului “Dezvoltarea unui business de IT&C în România”. 

Studiul s-a desfăşurat în cadrul companiilor mici, medii şi mari de IT&C din România şi analizează strategiile folosite de acestea în dezvoltarea afacerilor. 55.3% dintre respondenţi provin din companii cu 10-49 angajaţi, 21.3% din companii cu 50-249 angajaţi, 17% din companii cu mai puţin de 10 angajaţi şi 6.4% din companii cu peste 250 de angajaţi.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 11:17

Numărul cazinourilor aflate în România este într-o continuă creştere, principalul motiv fiind legea mai permisivă din ţara noastră, comparativ cu alte ţări europene. Această industrie se confruntă însă cu o serie de probleme de securitate care pot fi prevenite. Se impune, astfel, prezenţa unui sistem de securitate performant, sigur şi uşor de gestionat. Proiectarea şi instalarea unui astfel de sistem este un proces ce necesită un nivel de experienţă ridicat, mai ales datorită faptului că, în cele mai multe cazinouri, întâlnim condiţii de iluminare dificile.

Joi, 23 Februarie, 2017 - 09:24

În luna noiembrie 2016, Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) a lansat primul studiu privind structura forței de muncă din România pe regiuni de dezvoltare, aferent anului 2015, analiza fiind disponibilă integral online (http://www.piarom.ro/studiu-privind-analiza-fortei-de-munca-la-nivelul-r...).

Miercuri, 22 Februarie, 2017 - 19:18

Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o serie de conferinţe lunare, în care specialiştii din cadrul Bayer România şi studenţi ai facultăţilor din domeniul Ştiinţelor Vieţii, au ocazia de a se întâlni şi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolvenţi. Totul, la sediul din Bucureşti, unde participanţii pot experimenta, pentru câteva ore, ce înseamnă să faci parte dintr-o companie de talia Bayer. 

Pagini

Subscribe to Industrie