Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 15:57

Elveţienii pot cumpăra lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de ţigări dintre cetăţenii europeni – 638. La polul opus se află românii, cu doar 135.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 14:03

Cisco extinde portofoliul wireless adresat clienților IMM-uri cu o versiune actualizată a Cisco Mobility Express, soluția de management pentru produsele wireless Cisco, două noi dispozitive Access Point wireless pentru interior și exterior și controller-ul Wireless LAN Cisco 3504.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 13:42

Localizată într-o zonă aflată în plină expansiune, Casa Auto Vâlcea pune la dispoziția clienților săi un centru auto de ultimă generație, pe o suprafață pe 15.000 mp. Suprafața totală a clădirii este de 3800 mp din care showroom-ul și birourile se regăsesc pe o  suprafață de 1400 mp, iar service-ul auto pe 2400 mp. În noul sediu, serviciile pe care Casa Auto Vâlcea le oferă clienților sunt de vânzare și consultanță leasing pentru autoturismele Mercedes-Benz, dar și servicii post-vânzare (reparații și întreținere) pentru autoturisme și vehicule comerciale.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 13:29

Xerox a lansat primul echipament de imprimare cu tehnologie laser, Xerox 9700, în 1977. Acesta a fost rezultatul a aproape 10 ani de cercetare și dezvoltare și a marcat un punct de cotitură în evoluția industriei de imprimare globale.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 13:27

Zicala ”nu știi să prețuiești ce ai până când nu pierzi acel lucru” pare să devină mai relevantă ca niciodată în era digitală, arată o nouă cercetare realizată de Kaspersky Lab, care sugerează că, deși oamenii susțin că înțeleg valoarea datelor proprii, în realitate nu le apreciază decât atunci când le pierd. Oamenii resimt o transpirație rece atunci când cred că au pierdut date pe care anterior le-au considerat ”neimportante”.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 12:17

România este nominalizată la unul dintre premiile acordate de către Child and Youth Finance International (CYFI) pentru proiectele de educaţie financiară destinate copiilor şi tinerilor. Distincţiile vor fi oferite în cadrul Global Inclusion Awards 2017, care va avea loc pe data de 3 mai 2017, la Berlin, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei Germane a G20.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 11:44

Hanovra – Ușor, apucă piesa de metal și o dă mai departe colegei lui. În timp ce face acest lucru, el acordă o atenție deosebită tuturor mișcărilor ei, astfel încât să se poată opri înainte de a se lovi unul de celălalt. În ciuda înălțimii sale de 1,75 de metri, mișcările lui sunt ușoare și atente și nu face nici măcar o greșeală. „El” este asistentul APAS. Acest robot, care poate colabora cu oameni fără niciun fel de contact fizic, face parte din Workplace 4.0, un concept pe care Bosch îl prezintă la Hannover Messe 2017.

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 10:44

Sodexo, alături de studenții voluntari de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, continuă orele de educație pentru nutriție și un stil de viață sănătos dedicate copiilor între 6 și 10 ani și ajunge cu programul Să creștem sănătoși! în cea de-a 8-a școală. 
Peste 125 de elevi din clasele primare (clasele 0 – IV) ale școlii gimnaziale „Barbu Delavrancea", din București, au participat, luna aceasta, la acțiunile programului 

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 16:03

 Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design si experiență de retail ale celor două mărci, in Șoseaua Pipera. Cu o suprafață de 800 de metri pătrați, noul showroom reunește ambele mărci auto într-un spațiu generos și aduce, în premieră în România, standardele Arch.

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 15:31

Oracle anunță noi aplicații inteligente bazate pe customer experience, care le permit profesioniștilor din domeniul comerțului, marketingului, vânzărilor și serviciilor să ofere clienților experiențe mai inteligente pe întreaga perioadă a ciclului de cumpărare. Noile aplicații Adaptive Intelligent pentru CX combină în mod unic datele ”first-party” și datele ”third-party” cu știința sofisticată a deciziei și tehnica ”machine learning” pentru a furniza cele mai puternice soluții de customer experience bazate pe AI din industrie.

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 14:44

 Volumul de colete livrate în perioada sărbătorilor pascale din acest an au înregistrat o creștere de aproximativ 22%, comparativ cu același interval de timp al anului trecut. Conform datelor DPD România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres, comenzile provenite din e-commerce au generat aproximativ 40% din totalul livrărilor efectuate în această perioadă.

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 13:42
36 de clădiri sunt în curs de certificare

Interesul crescut pentru certificările verzi de tipul LEED și BREEAM a continuat și în acest an, în special pentru proiectele de birouri. La începutul lui 2017, peste 1,22 milioane mp de spații de birouri aveau astfel de certificări și încă 36 de clădiri, cu aproximativ 785.000 mp de birouri, se află în prezent în curs de certificare, potrivit datelor Colliers International.

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 11:14

Producatorul auto Volkswagen și producatorul de turbine eoliene Enercon sunt interesate sa demareze business-uri sau sa dezvolte parteneriate in Romania, iar alte companii precum Schaeffler si Rittal "vor sa isi extinda amprenta investitionala", anunță Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Joi, 27 Aprilie, 2017 - 09:17

Reţeaua de socializare Facebook vrea să renunţe la smartphone-uri, televizoare şi tablete, şi vrea să le înlocuiască cu o pereche de ochelari inteligenţi, care ar putea fi controlaţi de creierul uman.

 Ochelarii vor funcţiona cu ajutorul creierului uman şi vor proiecta imagini direct pe retina ochiului, potrivit unui anunţat al companiei din cadrul conferinţei anuale Facebook F8 din San Jose, scrie Business Insider.

Miercuri, 26 Aprilie, 2017 - 20:01

Compania aeriană Alitalia va fi vândută celui mai bun ofertant, iar grupul german Lufthansa este binevenit să înainteze o ofertă, a declarat miercuri ministrul italian al Transporturilor, Graziano Delrio. Acesta  a exclus varianta unui pachet de asistenţă guvernamental pentru compania aeriană italiană, transmite DPA.

După respingerea de către salariaţi a unui plan de restructurare care prevedea o reducere a salariilor de 8% pentru personalul de zbor precum şi eliminarea a 1.700 angajaţi de posturi în rândul personalului de la sol, Alitalia este în pragul falimentului.

Miercuri, 26 Aprilie, 2017 - 16:53

În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat următoarele măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private:
A)      Reglementare
Proiectul Normei pentru modificarea Normei nr.4/2016 privind administrarea Fondului de rezoluție pentru asigurători (proiectul va fi postat pe www.asfromania.ro, pentru consultare publică, timp de 10 zile);

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 17:48

Bosch intenționează să recruteze, în acest an, peste 20.000 de specialiști în domeniul tehnic și în cel comercial, dar și în producție. Aproape jumătate dintre posturile disponibile au legătură, într-un fel sau altul, cu software-ul.

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 12:29

Kaspersky Lab va furniza servicii de investigare și de răspuns la incidente pentru utilizatorii poliței de asigurare împotriva riscurilor cibernetice, de la Allianz Global Corporate & Specialty SE (AGCS) din Germania, Austria și Elveția. [1] Într-o situație de criză cibernetică, companiile pot să beneficieze de experiența Kaspersky Lab, care să le ajute să limiteze pierderile cauzate de incidentele de securitate, prin accesarea rapidă a serviciilor Next-Gen și inițierea unei investigații profesioniste asupra incidentului.

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 12:14

Autostrada Sibiu-Piteşti, drumul expres Craiova-Piteşti şi linia de metrou care va lega Gara de Nord de Otopeni vor fi scoase la licitaţie în acest an, potrivit unor guvernamentale.

Două dintre căile rutiere solicitate de doi mari investitori: Renault şi Ford, vor fi scoase la licitaţie în acest an, urmând ca în 2018 să fie demarcate lucrările de construcţie.

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 11:02

 Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează ArtLine, prima gamă de electrocasnice încorporabile fără mânere. Gama a fost special realizată pentru clienții care preferă designul minimalist, unic combinat cu tehnologia de înaltă calitate cu care sunt dotate produsele Miele.

Miercuri, 19 Aprilie, 2017 - 15:01

Shachar Shaine (TUBORG România): „Pentru compania pe care o reprezint, importanța activităților de responsabilitate socială, de sustenabilitate și dezvoltare durabilă, și inclusiv cele umanitare, a cunoscut o creștere constantă. Evident, ca orice business, nu putem ignora rezultatele financiare, însă dimensiunea implicării în comunitate ocupă un rol important în strategia noastră.”

Miercuri, 12 Aprilie, 2017 - 18:55

Sanofi și Regeneron Pharmaceuticals, Inc. au anunțat că Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a aprobat Dupixent® (dupilumab) injectabil, primul și singurul medicament biologic aprobat pentru tratamentul adulților cu dermatită atopică (DA) moderată spre severă necontrolată adecvat cu medicamente topice pe bază de prescripţie sau pentru adulţii cărora aceste terapii nu le sunt indicate.

Miercuri, 12 Aprilie, 2017 - 17:16

Ca urmare a reacțiilor apărute după trimiterea mesajului informativ de tip e-mail către participanții la Fondul de Pensii Administrat Privat NN (Pilonul II), dorim să facem următoarele precizări:
•    Conținutul scrisorii trimise de NN Pensii către clienții săi este unul exclusiv informativ și acesta nu reprezintă un avertisment. Nevoia acestei informări a venit ca răspuns la solicitările de clarificare din partea clienților noștri provocate de discuțiile publice din ultima perioadă cu privire la viitorul sistemului de pensii.  

Miercuri, 12 Aprilie, 2017 - 15:59

Autoritatea de Supraveghere Financiară a luat act de declaraţiile din ultima vreme care au făcut referire la o aşa zisă naţionalizare a fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II), pe care însă nu le împărtăşeşte. Nu au fost şi nu sunt discuţii oficiale pe acest subiect.

De aceea, poziţia recentă a societăţii NN Pensii, care a avut o intervenţie în spaţiul public pe această temă, este excesivă şi neavenită. Nu pot fi introduse subiecte în discuţia cu consumatorii pe baza unor zvonuri sau declaraţii politice.

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 20:47

 P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, sărbătorește astăzi începerea construcției noului său depozit din parcul P3 Bucharest cu o ceremonie specială de ridicare a primei coloane. Facilitatea logistică de 13.900 m2 va include 400 m2 de birouri. P3 este deja în discuții avansate cu un potențial client interesat să închirieze toată clădirea.  

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 19:00

Okian este cea mai mare librarie online din Romania, oferind peste un milion de titluri de carte profesionala, educationala si beletristica de la peste 12.000 de edituri din intreaga lume. Okian este un proiect dezvoltat de Prems Librexim Brasov, distribuitor Pearson Longman ELT in Romania si distribuitor general de carte educationala.

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 18:44

74% dintre români aleg să își petreacă timpul liber alături de familie, conform raportului ”World Play Shortage”, parte din Campania Beko ”Partenerul oficial al jocului” 

11 Aprilie 2017 – Lipsa timpului liber și schimbarea atitudinii față de joc – rezultatele unui studiu global realizat pe un eșantion de peste 10.000 de persoane din 22 de țări 

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 18:16

    
Kaspersky Lab a lansat un nou program pentru furnizorii de servicii administrate (MSP), care deja oferă servicii de securitate sau ar dori să le adauge la portofoliul lor curent.  Programul ajută companiile MSP să răspundă cererii în creștere de servicii de securitate IT și le permite să atragă noi clienți din piețele IMM. În același timp, acestea pot să răspundă nevoii clienților existenți care doresc să își externalizeze toate funcțiile IT, inclusiv pe cele de securitate, unui terț de încredere.  

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 18:00

PepsiCo invită antreprenorii să ia parte la PepsiCo Nutrition Greenhouse, un program incubator destinat să susțină creşterea şi dezvoltarea brandurilor din sectorul alimentar şi al băuturilor dedicate nutriției şi unui stil de viață echilibrat.

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 16:18

 Seiko Epson Corporation („Epson“) anunță că vânzările de imprimante din gama ink tank system (ITS) au totalizat, la nivel global, 20 de milioane de unități în anul fiscal încheiat la 31 martie 2016, în creștere cu 25% față de anul fiscal anterior. Imprimantele ITS reprezintă aproximativ 40% din totalul imprimantelor Epson cu jet de cerneală vândute în aceeași perioadă, conform estimărilor companiei.

Subscribe to Industrie