Vineri, 15 Decembrie, 2017 - 19:03
#smokersareconsumerstoo

Război împotriva tutunului! ''War on tobacco'', transmite  Bloomberg News, agenție deținuta de Michael Bloomberg, cunoscut activist anti-tutun, prin Fundatia care ii poarta numele si care sponsorizează la greu oengeuri de tipul 2035Romaniafartutun. Curat știre neutra!, cum ar zice Nenea Iancu redivivus STOP Potrivit sursei bine documentate din interior, "War on tobacco", la fel ca si "War on terror" se extinde in Orientul Mijlociu si Africa. A naibii coincidenta! STOP Cică "fumătorii habar nu au ce își fac cu mâna lor".

Vineri, 15 Decembrie, 2017 - 16:41

În cadrul Comisiei pentru Agricultură și Pescuit a Comisiei Europene care a avut loc în perioada 11-12 decembrie la Bruxelles, cota de pescuit la calcan, pentru România din Marea Neagră a fost majorată de la 43 tone în anul 2017 la 57 tone pentru anul 2018. 

Joi, 14 Decembrie, 2017 - 20:53

Întreruperi planificate pentru revizii, reparatii si modernizari în reteaua de distributie a E-Distributie Muntenia 15 - 20 Decembrie 2017:

Vineri,  15.12.2017

În Bucureşti

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Strada Turnul Chindiei
•    Strada Triumfului
•    Strada Andrei Mureșanu
•    Str. Doctor Ion Radovici; b-dul profesor Doctor Gheorghe Marinescu
•    Strada Teheran (numerele cu soţ)
•    B-dul Uverturii

În judeţul Ilfov

Joi, 14 Decembrie, 2017 - 18:45

Telekom Romania a lansat astăzi, 14 decembrie 2017, în Piatra Neamț, al treilea proiect pilot de tip Smart City, după cele din București și Constanța. Proiectul companiei este parte a strategiei de extindere a propriilor operațiuni pe acest segment de inovație și de consolidare a poziției de integrator de soluții ITC pe piața locală. 

Joi, 14 Decembrie, 2017 - 09:53

În luna octombrie 2017, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a crescut faţă de luna precedentă cu 2,3%, informează un comunicat de presă al Institutului Național de Statistică.

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 18:47

 PepsiCo a acordat un grant final de 100.000 de euro, în cadrul primului program incubator al companiei în Europa – Nutrition Greenhouse, start-up-ului Erbology, care oferă produse nutritive pe bază de plante.  Erbology, companie deținută de doi tineri din Republica Moldova, cu sediul în Londra, a înregistrat o creştere de peste 400% pe perioada de desfăşurare a incubatorului.    

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 18:33

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că a primit premiul "Best Industry Manufacturing" în cadrul Galei Comunicatii Mobile organizate săptămâna trecută de catre publicatia „Comunicatii Mobile” in București.

Intrarom a fost premiata pentru investiția sa durabilă și susținută in producția de infrastructură de sisteme radio de înaltă capacitate, investitie ce plaseaza compania printre producătorii români de top.

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 18:18

Orange România a încheiat primele două etape ale proiectului #SuperCoders organizat în parteneriat cu Simplon România. După finalizarea caravanei din cele 10 orașe în care a ajuns în 2017 și a etapei naționale cu peste 300 de animații create în Scratch și code.org, urmează SuperCoders Online Academy, cursul în care 50 de copii vor învața concepte de baza ale limbajului de programare Python.

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 18:02

Toyota România a încheiat două parteneriate cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Comitetul Național Paralimpic România (CNPR) în vederea cooperării cu scopul de a susține performanțele sportive și de a asigura mobilitate. Anunțul vine în continuarea parteneriatelor globale, semnate cu Comitetul Internațional Olimpic și Comitetul Internațional Paralimpic, prin care Toyota devine, pentru ambele organizații, partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Aceste parteneriate includ atât vehicule cât și servicii și soluții de mobilitate.

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 17:17

 Companiile care pun pe piață ambalaje au obligația ca, la finalul anului, să depună la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) o declarație privind obligațiile la Fondul pentru mediu, prin care să demonstreze că și-au atins obiectivul asumat de reciclare / valorificare a deșeurilor de ambalaje. Declarația reprezintă o provocare pentru agenții economici, puși să aleagă una din mai multe variante de a-și atinge aceste obiective de reciclare, atrag atenția experții de mediu de la Green Environment Support, companie de consultanță de mediu.

Miercuri, 13 Decembrie, 2017 - 16:59

 În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care:

A)    Reglementare

Marţi, 12 Decembrie, 2017 - 20:35

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi inaugurează primul magazin din Buzău, pe 12 decembrie 2017. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total. 

Cu o investiţie totală ce se ridică la circa 800,000 Euro, magazinul Decathlon din Buzău a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv. 

Marţi, 12 Decembrie, 2017 - 18:43

În perioada următoare, de creștere accentuată pentru cumpărăturile online, utilizatorii s-ar putea să se trezească cu facturi neașteptate de Crăciun, dacă le sunt compromise dispozitivele. Utilizatorii se bazează pe tehnologia conectată și dispozitive pentru cumpărarea cadourilor, a produselor alimentare și a hainelor: astfel, 83% dintre aceștia intenționează să cumpere online pentru Crăciun și să cheltuiască mai mult cu aproximativ 228 de dolari/ gospodărie, comparativ cu 2016 (conform Deloitte).

Marţi, 12 Decembrie, 2017 - 17:17

Anunțat internațional în luna iulie, Mercedes-Benz Clasa X este acum disponibil în România. Prețurile primului model pickup lansat de cel mai mare producător auto premium la nivel global încep de la 29.856 euro (fără TVA). Clasa X redefinește standardul de referință în segmentul pickup de dimensiuni medii prin fuzionarea trăsăturilor și funcționalităților tradiționale ale unui pickup robust cu elemente moderne de siguranță, design și conectivitate.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 15:56

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluţii de detecţie, recomandă integrarea în sistemele de securitate, indiferent de obiectivul protejat sau de ambient – exterior sau interior – a senzorilor din familia REDSCAN, caracterizaţi prin aptitudinile de detecţie la intruziune, într-un mod discret şi extrem de eficient.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 13:45

Wizmo.ro, platformă de anunțuri imobiliare, anunță integrarea cu soluțiile CRM ImobManager și Immoflux, proces în urma căruia toate cele peste 600 de agenţii imobiliare care utilizează aceste platforme software îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro în mod automat. În perioada următoare, compania își propune să continue procesul de atragere a CRM-urilor specializate pe segmentul imobiliar de pe piața locală, cu scopul de a reuni cât mai multe anunțuri relevante pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 13:03

 Grupul Xerox Global Security Services a fost una dintre organizațiile alese de către CSO50 pentru a fi premiate în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului. Distincția oferită companiei Xerox vizează eforturile depuse de aceasta pentru a face securitatea informațiilor o parte integrantă a comunicării cu angajații, partenerii și publicurile țintă.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 12:27

Toyota România a încheiat două parteneriate cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Comitetul Național Paralimpic România (CNPR) în vederea cooperării cu scopul de a susține performanțele sportive și de a asigura mobilitate. Anunțul vine în continuarea parteneriatelor globale, semnate cu Comitetul Internațional Olimpic și Comitetul Internațional Paralimpic, prin care Toyota devine, pentru ambele organizații, partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Aceste parteneriate includ atât vehicule cât și servicii și soluții de mobilitate.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 12:24

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a fost distins cu două premii importante din partea unei publicații internaționale de real estate, în cadrul celei mai prestigioase gale din România, dedicată industriei de profil.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 12:12

Grupul KMG International aniversează 15 ani de prezență a brandului Rompetrol în Republica Moldova și Bulgaria.

Vineri, 8 Decembrie, 2017 - 17:11

Enel România a premiat astăzi elevii câştigători ai celei de-a XI-a ediţii a competiţiei naţionale PlayEnergy, un proiect educational dedicat şcolilor gimnaziale şi liceelor, având ca obiectiv promovarea cunoştinţelor despre energie prin metode de învăţare inteligente şi creative. 

Joi, 7 Decembrie, 2017 - 17:12

Săptămâna trecută, Polestar Cyan Racing a câștigat FIA World Touring Car Championship cu un Volvo S60 Polestar TC1, iar echipa și-a asigurat poziția în Campionatul Șoferilor prin Thed Björk - primul suedez care a câștigat vreodată un titlu mondial de curse auto. Cu această ocazie Polestar a dezvăluit modelele Volvo S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition pentru a sărbători victoria echipei Polestar Cyan Racing.

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 21:03

Întreruperi planificate pentru revizii, reparatii si modernizari în reteaua de distributie a E-Distributie Muntenia 7 - 12 Decembrie 2017:

Joi,  07.12.2017

În Bucureşti

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Aleea Alexandru, Bulevardul Aviatorilor între Strada Modrogan şi Strada Duiliu Zamfirescu
•    Piața Gheorghe Cantacuzino, Strada General Eremia Grigorescu, Intrarea Sfatului, Strada Cristofor Columb
•    Strada Parângului, Strada Bucegi

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 18:00

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) reamintește că sunt necesare soluții pe termen lung şi de fond pentru rezolvarea crizei medicamentelor, care să vizeze creșterea bugetului alocat medicamentelor și modificarea mecanismului de calcul al taxei clawback.

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 16:31

OMV Petrom sărbătorește anul acesta 10 ani de când dezvoltă proiecte de  responsabilitate socială. În această perioadă compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților din România. 

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 14:33

Pragul de 6 lei/litru carburant risca sa fie atins in preajma sarbatorilor atat din cauza cresterii constante a cotatiilor barilului cat si din cauza apetitului furnizorilor pentru scumpiri fix in perioada sarbatorilor de iarna.

Preturile carburantilor urca vertiginos in timp ce Guvernul evita sa comunice doua adevaruri :

-        incasarile din acciza aferenta carburantilor a scazut exact cum s-a intamplat si in perioada 2014-2016

-        preturile la raft au crescut chiar daca transportatorii nu au transferat in tarif cresterea costurilor operationale

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 16:17

Doar 20% dintre IMM-urile românești desfășoară în prezent activități de export, contribuind cu 25% la exporturile totale din România, relevă un studiu realizat recent de UPS (NYSE: UPS) și Kantar Millward Brown. Conform studiului, majoritatea IMM-urilor exportatoare este localizată în București și Regiunea de dezvoltare Vest, care include județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș Severin. 

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 13:32

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 13:18

Enel, prin subsidiara sa americană de energie regenerabilă Enel Green Power North America Inc. ("EGPNA"), a semnat trei Acorduri pentru Capacități de Stocare (Capacity Storage Agreements - "CSA") cu compania de utilități din California, Pacific Gas and Electric (PG&E), pentru o capacitate totală de 85 MW / 340 MWh. În cadrul acordurilor, Enel va construi proiectele autonome de stocare a energiei pe baza tehnologiei litiu-ion - Kingston, Cascade și Sierra, care vor fi amplasate în California.

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 13:03

În luna octombrie 2017, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent atât sosirile cât şi înnoptările în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, au înregistrat  creşteri  cu 8,7 % respectiv cu 6,8 %.

•    Comparativ cu luna octombrie 2016, în luna octombrie 2017 la punctele de frontieră s-au înregistrat creşteri atât la sosirile vizitatorilor străini cu 25,5 % cât şi la plecările în străinătate ale vizitatorilor români  cu 17,5 %.

Subscribe to Industrie