Miercuri, 19 Aprilie, 2017 - 12:53

Începând de vineri, 21 aprilie, Institutul Cultural Român de la Varșovia participă, cu un stand propriu, la Târgul Internațional de Carte de la Bialystok, singură manifestare de gen din partea de răsărit a Poloniei.

Joi, 6 Aprilie, 2017 - 12:45

În fiecare primăvară, în preajma Floriilor, Muzeul Țăranului își așteaptă vizitatorii la primul târg cu meșteri de peste an. De vineri, 7 aprilie, până duminică, 9 aprilie 2017, de la orele 10 dimineața până la 6 seara, veți avea prilejul să admirați și să târguiți o mulțime de lucruri frumoase, meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri.

Timp de trei zile, veți putea să-i cunoașteți și să stați de vorbă cu cei care le-au realizat: încondeietoare, țesătoare, cusătorese, împletitoare, olari, iconari, lingurari, pielari, rudari. 

Miercuri, 5 Aprilie, 2017 - 16:42

O nouă expoziție dedicată meșteșugarilor și artizanilor tulceni își așteaptă publicul în foaierul Centrului Cultural 'Jean Bart' Tulcea, începând de miercuri, 5 aprilie. Este vorba de tradiționala expoziție organizată special înaintea Sărbătorii Floriilor, iar vizitatorii pot alege cadouri pentru cei dragi, expoziția fiind deschisă până sâmbătă, 8 aprilie a.c., inclusiv, conform programului instituției.

Marţi, 4 Aprilie, 2017 - 21:08

În perioada 6-9 aprile 2017 se va desfăşura la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, cea de a 9-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti, un eveniment de referinţă pentru cei pasionaţi de sporturile nautice din România. Alături de ambarcaţiuni vor fi prezentate rulote şi autorulote ca urmare a asocierii acestor hobby-uri încă din 2010 într-un singur eveniment.

Duminică, 2 Aprilie, 2017 - 18:52

Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradală și sport de masă din România anunță că peste 6.000 de participanți au luat startul la cea de-a doua ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN ce s-a desfășurat duminică,  2 aprilie,  începând de la ora 09:30, pe un traseu de 10 km închis traficului auto, cu punct de start și sosire în Parcul Izvor.  

Duminică, 2 Aprilie, 2017 - 11:00

În fiecare primăvară, în preajma Floriilor, Muzeul Țăranului își așteaptă vizitatorii la primul târg cu meșteri de peste an.

De vineri, 7 aprilie, până duminică, 9 aprilie 2017, de la orele 10 dimineața până la 6 seara,
veți avea prilejul să admirați și să târguiți o mulțime de lucruri frumoase, meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri.

Timp de trei zile, veți avea prilejul să-i cunoașteți și să stați de vorbă
cu cei care le-au realizat: încondeietoare, țesătoare, cusătorese,
împletitoare, olari, iconari, lingurari, pielari, rudari.

Sâmbătă, 1 Aprilie, 2017 - 14:00

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Uninvented Kids îi invită pe copii la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni sâmbătă, 8 aprilie de la ora 11.00, la sediul Muzeului din Șos Kiseleff nr.1. Neînfricații exporatori care străbat lumea-n lung și-n lat studiind flora și fauna Planetei vor face echipă cu Andreea Drăghici, o tânără cercetătoare de la Muzeu. 

Joi, 30 Martie, 2017 - 10:15

În perioada 30 martie-2 aprilie, Pasterra şi La Bottega del Tartufo vă dau întâlnire la târgul de vinuri „GoodWine”, care se va desfăşura la Romexpo, în Pavilioanele C4 și C5.
Dacă despre Bottega cu siguranță ați mai auzit până acum, pentru Pasterra este prima ieșire (“în lume”), la un eveniment public. Conceptul italian de pasta bar, nou în piața de profil a capitalei, bazat pe simplitate, eficiență și autenticitate, a cucerit deja papilele gustative ale tuturor celor ce ne-au trecut pragul în prima lună de la deschidere.

Marţi, 28 Martie, 2017 - 14:29
SofistiCAT Rock!

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 1-2 aprilie, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Luni, 27 Martie, 2017 - 19:58

Luni, în ultima zi a Salonului Cărții de la Paris, desfășurat în perioada 24-27 martie 2017, standul României a fost inclus, pe primul loc în topul celor mai frumoase standuri de la Livre Paris 2017, în clasamentul realizat de actualitte.com.

'Standul României ne captează întotdeauna atenția. Ambianța de artă contemporană este dată de oglinzi și de o instalație de neoane, dar luminile sunt atenuate pentru a nu intimida publicul', scrie actualitte.com.

Duminică, 26 Martie, 2017 - 14:55

Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.

Duminică, 26 Martie, 2017 - 12:54

Sâmbătă a fost una dintre zilele de vârf de la Salonul Cărţii de la Paris, desfăşurat între 24 şi 27 martie în Capitala Franţei. Lansările la standul României, organizat de Institutul Cultural Român, au început cu dezbaterea Bucarest/Paris-Paris/Bucarest: lectures et amitiés & lansarea volumului Parisul personal de George Banu. Moderator a fost scriitorul Matei Vișniec, iar invitaţii autorului George Banu au fost Basarab Nicolescu şi Dumitru Țepeneag. „Deşi am plecat, am purtat cu mine o Românie personală într-un Paris care a devenit personal“, a spus autorul George Banu.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 11:39

Expoziția internațională GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, își deschide porțile joi, 23 martie și își așteaptă vizitatorii inclusiv până în 25 martie.

Târgul de specialitate, organizat de Boro-Info, redacția revistelor de specialitate Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, va avea loc la centrul expozițional Redal Expo, Sibiu.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 09:00

În perioada 15-18 martie 2017 producatorul de mobila romaneasca SIMEX a participat la Expozitia Internationala de Mobila «Forum Kiff», Kiev Ucraina (http://www.kiff.kiev.ua/) unde a primit Diploma de Excelenta pentru cea mai buna prezentare de mobila. In atasament puteti viziona diploma si fotografii. Aceasta este ce mai mare expozitie de mobila din Ucraina la care participa (expun mobila) companii din toata lumea. Vizitatorii sunt nu numai din Ucraina ci din toate republicile ex-URSS, Europa, Asia si nu numai. 

Joi, 16 Martie, 2017 - 22:04
EXPO-2017 to hold global road show

A series of road shows across Asian, European and Middle Eastern countries has started. The goal of the event is to promote the International Specialized Exhibition Astana EXPO 2017 “Future Energy.”

The EXPO 2017 exhibition is not only a business, thematic, cultural and entertainment site, but also the event that will undoubtedly evoke great interest and attract a significant number of tourists from nearby countries and those farther away.

Joi, 9 Martie, 2017 - 14:04

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită sâmbătă, 11 martie de la ora 11.00 la o nouă întâlnire cu Dodi, Roni și cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare pasionată de la Muzeu.

„Ce se ascunde sub un strai frumos?” este tema întâlnirii de sâmbătă și, totodată, întrebarea lansată de Dodi și Roni micuților participanți. Neînfricații exploratori le vor destăinui copiilor că există viețuitoare care, sub aparența unei înfățișări frumoase și inofensive pot ascunde și alte „secrete”.

Sâmbătă, 4 Martie, 2017 - 11:31

Uniunea Muncitorilor Români invită publicul duminică, 5 martie 2017, să sărbătorească Ziua Femeii și Ziua Mamei, în cadrul Târgului de produse tradiționale românești, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz, Av. Luna s/n, începând cu ora 11 (provincia Madrid - Spania).

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiționale românești veți putea consuma cele mai gustoase preparate tradiționale românești, preparate din carne rumenite la grătar, alte produse din carne și mâncăruri după rețete din gastronomia românească, alături de multe alte deserturi tradiționale românești.

Duminică, 26 Februarie, 2017 - 17:40

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 02-05 martie 2017, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa și designului interior: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2017, ajuns în acest an la Ediția a XV-a, și cea de-a VI-a Ediție a Târgului de Mobilă.

Duminică, 26 Februarie, 2017 - 11:25

Primavara aduce un suflu nou in aria evenimentelor pentru mamici si copii. Prima editie din 2017 Baby Boom Show vine la Romexpo, in Pavilionul Central, cu peste 100 de companii expozante, peste 300 de brand-uri reprezentate, cele mai multe cursuri si sedinte foto gratuite pentru intreaga familie.
Concept nou – prelungim 8 martie cu 4 zile
Pentru aceasta editie, organizatorii vin cu un concept nou – Prelungim 8 martie cu 4 zile! – ceea ce inseamna inca 4 zile de rasfat pentru mamici si pentru pitici, inca 4 zile de veselie, promotii si oferte in exclusivitate.

Marţi, 21 Februarie, 2017 - 08:43

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 22 — 26 februarie 2017, cea de-a 69-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte — Încălțăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

Duminică, 19 Februarie, 2017 - 13:21

Ținutul Secuiesc este o destinație turistică populară în rândul bucureștenilor amatori de excursii. Ofertele asociațiilor de turism din județele Covasna, Harghita și Mureș, prezentate în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo, ce s-a desfășurat în perioada 16-19 februarie, au atras și mai mult vizitatorii în regiunea noastră.

Miercuri, 15 Februarie, 2017 - 15:17

Primăria Municipiului Mangalia va fi reprezentată la Târgul de Turism al României (TTR), care se desfășoară în perioada 16-19 februarie, la Romexpo București. În parteneriat cu Fanomania Holding și cei mai importanți agenți economici din stațiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun și Olimp, vor fi promovate ofertele turistice, la standul propriu (34-35), aflat în pavilionul C3 al Complexului Expozițional Romexpo. În cadrul evenimentului,

Marţi, 14 Februarie, 2017 - 20:47

Primavara aduce un suflu nou in aria evenimentelor pentru mamici si copii. Prima editie din 2017 Baby Boom Show vine la Romexpo, in Pavilionul Central, cu peste 100 de companii expozante, peste 300 de brand-uri reprezentate, cele mai multe cursuri si sedinte foto gratuite pentru intreaga familie.
Concept nou – prelungim 8 martie cu 4 zile
Pentru aceasta editie, organizatorii vin cu un concept nou – Prelungim 8 martie cu 4 zile! – ceea ce inseamna inca 4 zile de rasfat pentru mamici si pentru pitici, inca 4 zile de veselie, promotii si oferte in exclusivitate.

Miercuri, 8 Februarie, 2017 - 14:29

În weekendul 11-12 februarie, târgul Ozosep va fi organizat din nou în Grădina Verona din centrul capitalei (str. Pictor Arthur Verona 13-15) cu participarea a peste 25 de mici producători din zona Harghita care își vor prezenta produsele delicioase și obiectele artizanale cu mult bun gust. Noutatea acestei ediții va fi deliciosul Sekler Hot Dog, pregătit din ingrediente locale, naturale: cârnați delicioși, chiflă adevărată și alte bunătăți speciale.

Luni, 30 Ianuarie, 2017 - 10:47

Holiday World Show Dublin, cel mai mare târg de turism de pe piața irlandeză, a început în data de 27.01.2017, echipa Agenției Basilica Travel fiind prezentă la standul României, la datorie. Târgul este din nou pe piață după o pauză de șapte ani.

Târgul s-a desfășurat pâna pe data de 29 ianuarie si a reunit reprezentanțe naționale și regionale de turism, hoteluri și agenții de turism, companii de transport aerian și autorități aeroportuare din Europa, America, Asia, Africa și Orientul Mijlociu.

Vineri, 6 Ianuarie, 2017 - 18:43

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din Chișinău organizează, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, o expoziție specială de pictură, a artistului plastic Florentin Leancă. Manifestarea se înscrie în planul de activități complexe pregătit de ICR Chișinău pentru a marca Ziua Culturii Naționale, plan ce încearcă să acopere toate palierele vieții culturale din Republica Moldova (muzică clasică, expoziții cu temă literară, lansări de carte, expoziții de pictură). 

Joi, 22 Decembrie, 2016 - 10:37

Volumul „România în Războiul pentru Unitațe Naționala - 1916-1919”, care conține o parte importantă a istoriei noastre, urmează sa fie prezentat în februarie anul viitor la prestigiosul Târg de Carte ce se va desfășura în Capitala Cubei.

Autori sunt diplomatul și academicianul Dumitru Preda, pana anul trecut Ambasador al tarii noastre la Havana și colonelul Costică Prodan, din cadrul Institutului de Istorie al Armatei.

Marţi, 20 Decembrie, 2016 - 12:51

Marți, 20 decembrie, la ora 13:00, în Sălile de Expoziții Temporare ale Palatului Brukenthal, va avea loc deschiderea Expoziției Naționale de Filatelie ”Sibiu 825”. 

Luni, 19 Decembrie, 2016 - 18:50

Semne Cusute și Muzeul Național al Țăranului Român anunță prelungirea expoziției IA AIDOMA până duminică, 8 ianuarie 2017. Expoziția s-a bucurat de o recepție favorabilă, atât în mediul online, cât și pentru publicul vizitator, a provocat și stârnit bucuria și curiozitatea vizitatorilor de a revizita un patrimoniu excepțional, reconstituit cu pasiune și meșteșug de comunitatea Semne Cusute. 

40 de cămăși romanești, ce se află păstrate peste granițe, în marile muzee ale lumii, au fost aduse „acasă” și în timpul prezent prin replici numite „aidoma”.

Luni, 19 Decembrie, 2016 - 16:12

În zilele de 17 și 18 decembrie a.c. polițiștii structurilor de investigare a criminalității economice și de ordine publică au acționat în piețele și târgurile de pe raza județului Ilfov în vederea protejării populației împotriva comercializării ilicite de produse alimentare și pentru combaterea evaziunii fiscale.

În cadrul activităților, polițiștii au verificat peste 100 persoane fizice autorizate, producători agricoli, precum și mai multe societăți comerciale.

Subscribe to Targuri si expozitii