Vineri, 8 Decembrie, 2017 - 17:50

Muzeul Naţional de Istorie a României, sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Episcopia Romano-Catolică de Oradea, Muzeul Național Maghiar, Biblioteca Națională Széchényi, Arhivele Naționale ale Ungariei și Muzeul Țării Crișurilor din Oradea, vernisează expoziția „Felix Terra – Istorie și artă ecleziastică în Episcopia Romano-Catolică de Oradea”, joi, 14 decembrie 2017, cu începere de la ora 17:00.

Luni, 4 Decembrie, 2017 - 15:43

Primăria Municipiului Ploiești a deschis luni, 4 decembrie a.c., cea de-a V-a ediție a acțiunii 'Atelierele lui Moș Crăciun'.

Evenimentul se derulează cu sprijinul Casei de Cultură 'I. L. Caragiale' a Municipiului Ploiești, în perioada 4-15 decembrie și va fi va fi găzduit zilnic, în intervalul orar 9.00 — 12.00, în foaierul Teatrului 'Toma Caragiu' Ploiești.

Vineri, 1 Decembrie, 2017 - 09:30

Între 1 și 3 decembrie 2017 Muzeul Național al Satului 'Dimitrie Gusti'' din București organizează un târg de cadouri dedicat sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae. Târgul reunește meșteri populari din toată țara și are scopul de a oferi vizitatorilor prilejul de a cumpăra un cadou tradițional cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă.

Miercuri, 29 Noiembrie, 2017 - 15:48

România va fi prezentă pentru al doilea an consecutiv la Târgul Cărților Bune de la Wrocław, cu un stand național, organizat de Institutul Cultural Român de la Varșovia. Ediția din acest an, a XXVI-a, se desfășoară în perioada 30 noiembrie — 3 decembrie 2017, la Hala Stulecia (Centennial Hall), una dintre capodoperele arhitecturii secolului al XX-lea și cea mai faimoasă lucrare a modernismului din Wrocław.

Duminică, 26 Noiembrie, 2017 - 20:50

Departamentul de astronomie din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, vă invită să participaţi la vernisajul expoziţiei temporarea Lumină din Univers” ce va avea loc, miercuri, 29 noiembrie 2017, ora 12.00, la sediul central din strada Vasile Pârvan, nr.1

Joi, 23 Noiembrie, 2017 - 18:57

Ne mai despart doar câteva zile de lansarea primei ediții a Târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor și jucăriilor de orice fel, pe 25 şi 26 noiembrie, de la Romexpo, Pavilionul C6, eveniment de la care participanţii pot pleca acasă nu doar cu o tolbă plină cu amintiri, ci şi cu unul dintre premiile oferite la tombola tărgului.

Joi, 23 Noiembrie, 2017 - 02:41
Lansare de carte la Târgul de carte Gaudeamus

Lansarea romanului "Angajat la stat - disperarea sinceritatii" va avea loc vineri, 24 noiembrie, ora 15:30, la Romexpo, Pavilionul central, parter, nivel 00.17, standul Editurii Eikon.
Volumul vizează perioada crizei economice 2009-2012 (dar surprinde si realitatea imediata), iar locaţia, instituţia care îi cuantifică efectele nefaste: Institutul Naţional de Statistică. 
Lucrarea abordează mai puţin criza economică, ci, cu precădere, pe cea morală, în care administraţia românească se zbătea. Oricum, prima, după opinia autorului, era efectul celei din urmă. 

Duminică, 19 Noiembrie, 2017 - 18:40

Institutul Cervantes din București va participa cu stand propriu (localizat la nr. 360, nivel 7.70) la cea de-a 24-a ediție a Târgului Internațional de Carte 'Gaudeamus-Carte de învățătură', organizat de Radio România și care se va desfășura între 22 și 26 noiembrie 2017 în Pavilionul Central ROMEXPO.

Duminică, 19 Noiembrie, 2017 - 12:53

În perioada 20-26 noiembrie 2017 se va desfășura în România cea de-a doua Săptămână a Bucătăriei Italiei în lume. Inițiativa, promovată de Ministerul Afacerilor Externe italian și coordonată la nivel local de Ambasada Italiei în România, își propune să promoveze și să valorifice în România tradiția culinară italiană de înalt nivel, semn distinctiv al identității și culturii italiene, și folosirea produselor enologice și gastronomice de calitate.

Duminică, 19 Noiembrie, 2017 - 11:26

Numărătoarea inversă a început! Au mai rămas puține zile până la debutul celui mai așteptat eveniment anual din industria cărții, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Târgul Internațional GAUDEAMUS Carte de Învățătură! Inițiat și organizat de Radio România, Gaudeamus, 'cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio' — va avea loc în intervalul 22 — 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.

Joi, 16 Noiembrie, 2017 - 08:43

Dedicat industriei creative care începe să reprezinte un pilon important pentru evenimentele din capitală, Bucharest Gaming Week aduce în perioada 12 – 17 decembrie, la București, cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume: pasionații de esports și gamerii dedicați. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative.

Miercuri, 15 Noiembrie, 2017 - 16:26

În perioada 16-19 noiembrie, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu vor fi prezente la Târgul de Turism al României organizat în București, la Romexpo, pentru a promova în comun destinația turistică SIBIU. Vor fi prezentate atât ofertele municipiului Sibiu, cu bogata sa agendă culturală, muzeele, obiectivele sale turistice și atmosfera minunată pe care o oferă oaspeților, dar și județul Sibiu, cu tradițiile sărbătorilor de iarnă și peisajele naturale deosebite.

Luni, 13 Noiembrie, 2017 - 20:33

Au mai rămas doar 8 zile până la debutul celui mai aşteptat eveniment anual din industria cărţii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Târgul Internaţional GAUDEAMUS Carte de Învăţătură!

Iniţiat şi organizat de Radio România, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio” - va avea loc în intervalul 22 – 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.

Luni, 13 Noiembrie, 2017 - 10:33

De pe 21 pana pe 24 noiembrie la Sibiu, in cadrul REDAL EXPO, are loc EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din Romania dedicat domeniului prelucrarii maselor plastice.
Experti de peste hotare vin sa ofere informatii importante la EXPO PLAST SIBIU
Editia 2017 EXPO PLAST se anunta una spectaculoasa, prin prisma brand-urilor reprezentate si a conferintelor sustinute de experti de renume international, dar si din Romania.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 16:29

Muzeul Țăranului marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile de dulce înainte de intrarea în postul Crăciunului, invitându-și publicul la Târgul de Sfinții Mihail și Gavriil unde, de vineri, 10 până duminică, 12 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineață până la 6 seara, 50 de meșteri și artiști vin din toată țara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an. Vor fi de târguit: obiecte din ceramică, țăsături, icoane, podoabe, obiecte din lemn.

Marţi, 7 Noiembrie, 2017 - 20:55

Romexpo vă așteaptă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 16 și 19 noiembrie, în pavilioanele C1 – C3.

Ajuns la cea de-a 38-a editie, evenimentul poartă “vizitatorii”, prin intermediul ofertelor prezentate, catre destinații fascinante din România și străinătate. O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.
 

Duminică, 5 Noiembrie, 2017 - 18:33

Romexpo vă așteaptă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 16 și 19 noiembrie, în pavilioanele C1 – C3.

Ajuns la cea de-a 38-a editie, evenimentul poartă “vizitatorii”, prin intermediul ofertelor prezentate, catre destinații fascinante din România și străinătate.
O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Vineri, 3 Noiembrie, 2017 - 14:29

Romexpo vă așteaptă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 16 și 19 noiembrie, în pavilioanele C1 – C3.

Ajuns la cea de-a 38-a editie, evenimentul poartă “vizitatorii”, prin intermediul ofertelor prezentate, catre destinații fascinante din România și străinătate.
O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 19:00

Ne bucurăm de toamna frumoasă, aşa că în acest weekend vă aşteptăm în Parcul Naţional unde punem la cale un OSPĂŢ REGAL! 
Gospodine straşnice frământă deja aluatul pentru că mâine, vineri 3 Noiembrie, fac o PLĂCINTĂ DE DOVLEAC URIAŞĂ! Va depăşi 15 metri lungime şi va cântări 800 kg!! Pentru prepararea ei se vor folosi: 500 kg făină, 5 kg drojdie, 100 kg zahăr, 20kg unt, 200 kg dovleac, 50 l lapte, 1kg sare.
La ora prânzului va ieşi aburindă şi îmbietoare din cuptor şi abia îi aşteaptă pe vizitatori. Plăcinta cu dovleac este dulcele preferat al toamnei.

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 10:20

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Toamnă – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 4-5 noiembrie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.  

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 09:46

Începând de miercuri, 1 noiembrie 2017, timp de 5 zile, până duminică 5 noiembrie, centrul municipiului va fi animat de Expoziția 'Toamna Aurie', organizată de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriatul consacrat cu Primăria Bistrița.

Aflată la cea de a 29—a ediție, expoziția din această toamnă aduce în fața publicului larg, peste 40 de expozanți, societăți și mici artizani, producători și comercianți din întreaga țară. Vor putea fi achiziționate o gamă largă de produse din următoarele categorii:

Duminică, 29 Octombrie, 2017 - 11:50
Invitat special: Suleyman de Romania- Gazi Demirel

Mititei la grătar, pomana porcului, scăricică coaptă în bere la cuptor, rasol de porc copt în bere la cuptor, pastramă de berbecuț, sarmale la ceaun cu mămăliguță, plăcinte poale-n brâu, must și vin fiert, sunt doar câteva din bunătățile pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră la Târgul de Tradiții Culinare din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR- lângă Biserica Maramureșeană).

Vineri, 27 Octombrie, 2017 - 14:23

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri că cea mai bună măsură luată de Guvernul condus de el a fost scăderea TVA la 9% pentru produsele alimentare.

Joi, 26 Octombrie, 2017 - 13:02

Joi, 26 octombrie, de la ora 17:00, are loc  deschiderea expoziţiei Made in CZ / Found in RO, pentru care organizatorul principal, Centrul Ceh, a colectat peste 120 de obiecte reprezentative pentru tradiţia designului cehoslovac. Expoziţia va fi deschisă până pe 15 decembrie, în rotonda din foaierul Sălii Mici a Teatrului Naţional Bucureşti. 

Miercuri, 25 Octombrie, 2017 - 10:18

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa joi 26 octombrie 2017, la deschiderea oficială a INDAGRA 2017 - Târg internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei. Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și se va desfășura în perioada 25-29 octombrie 2017 la Centrul Expoziţional ROMEXPO.

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 19:39

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, „LaPrintărie” și ISHOOT pregătește vernisajul expoziției  de fotografie „Mica lume mare”, care va avea loc la Muzeu în data de 27 octombrie 2017, de la ora 18:30.

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 17:45

Primul festival din Romania dedicat iubitorilor de bauturi fine si cu traditie prezinta cea de-a doua editie a evenimentului, ce va avea loc in perioada 17 – 19 noiembrie la Casa Presei, Sala de Marmura.

Festivalul va aduce intr-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome si gusturi, de la sortimentele cele mai populare pana la raritati cu o vechime mare, unele in premiera absoluta in Romania.

Duminică, 22 Octombrie, 2017 - 14:29

Cel mai mare targ pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani ajunge in aceasta toamna si la Brasov.
De pe 3 pana pe 5 noiembrie 2017, la Brasov Business Park cele mai recente, diversificate si utile produse si servicii pentru bebelusi, copii de pana la 7 ani si gravidute asteapta sa cucereasca inima tarii. 
Organizat in peste 20 de editii in Bucuresti (in fiecare primavara si toamna), Baby Boom Show a reusit sa faca fericiti peste 150.000 de copii si mamici. A multumit mii de expozanti, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri patrati. 

Vineri, 20 Octombrie, 2017 - 11:25

Editia a 3-a TransLogistica EXPO a fost, de departe, cel mai amplu eveniment dedicat transportului, logisticii si industriilor conexe din Romania.

Vineri, 20 Octombrie, 2017 - 09:40

Pentru că e prilej de tocmeli de Sânmedru, precum și praznic mare de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucureștilor, la Târgul de Antichități Țărănești de la Muzeul Țăranului își dau întâlnire 50 de colecționari din toată țara.  

De vineri, 27 octombrie până duminică, 29 octombrie 2017, de la orele 10 dimineața până la 6 seara, vă așteptăm cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite odinioară din gospodăria țărănească:

Subscribe to Targuri si expozitii