Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 12:14

Cercetătorii Kaspersky Lab au descoperi zeci de site-uri falsificate credibil, care pretindeau că sunt site-uri de investiții în ICO  – initial coin offering asociate serviciului de mesagerie Telegram. Multe dintre aceste site-uri par să aparțină aceluiași grup. Doar într-unul dintre cazuri, au fost furate zeci de mii de dolari, echivalentul în cripto-monede, de la victime care credeau că investesc în „grams”, noua monedă care s-a zvonit că ar aparține Telegram.

Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 11:56

Ajunsă la ediţia a IV-a, competiţia studenţească Energy Challenge a reunit la Tîrgu Mureş cele mai bune proiecte studenţeşti din domeniul energiei dar şi cei mai entuziasmaţi şi inventivi studenţi din şase centre universitare din ţară.

Dintre cele 16 echipe care s-au înscris la ediţia 2018, în total 38 de studenţi din ani de studiu diferiţi, s-au calificat pentru marea finală 9 echipe din Bucureşti, Tîrgu Mureş, Cluj-Napoca, Ploieşti, Arad şi Braşov. 

Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 11:23

Clienții Xerox care utilizează serviciile de management al imprimării (MPS) vor putea contribui la reîmpădurirea suprafețelor forestiere globale cu ajutorul noului parteneriat încheiat de Xerox cu PrintReleaf. Sub deviza „pentru fiecare imprimare, câte o plantare,” PrintReleaf folosește datele din rapoartele de utilizare a hârtiei și calculează de câți copaci plantați este nevoie pentru a contracara efectul consumului de hârtie asupra mediului, având în vedere caracteristicile unui anumit spațiu geografic.

Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 11:07

Una dintre provocările specialiștilor HR este de a alege cele mai bune soluții pentru a-i motiva și pentru a-i recompensa pe angajați. Pe o piață a muncii extrem de competitivă și dinamică, beneficiile extra-salariale, care ajută la crearea unui echilibru între viața personală și profesională au un rol important în alegerea locului de muncă.  

Joi, 19 Aprilie, 2018 - 12:16

Vodafone România va organiza tragerea la sorți pentru câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro pe 19 aprilie, de la ora 15:00. Evenimentul va fi prezentat de vlogger-ul BRomania și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 13:33

În timpul analizării unor cunoscute aplicații de dating, cercetătorii Kaspersky Lab au descoperit că unele transmit date necriptate prin intermediului protocolului HTTP, care nu este sigur, riscând, astfel, expunerea datelor utilizatorilor. Acest lucru este posibil deoarece anumite aplicații folosesc programe SDK de publicitate, ale unor companii terțe.

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 12:54

Samsung, iPhone și Huawei au fost desemnate de români cele mai inovatoare branduri de gadgeturi conform studiului realizat de Unlock Market Research în perioada martie-aprilie 2018 pentru revista Biz. 

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 09:55

MĂSURI DE SPRIJIN PENTRU IMM-URI PENTRU DIGITALIZARE  

I. DIGITALIZAREA INDUSTRIEI EUROPENE

Marţi, 17 Aprilie, 2018 - 14:39
Angajându-se să își protejeze clienții de pretutindeni

Companii din fiecare sector tehnologic al comunicării digitale se angajează să lupte împotriva folosirii abuzive a tehnologiei lor și să își protejeze împotriva atacurilor cibernetice toți clienții indiferent de naționalitate, locație geografică sau motivul din spatele atacurilor.
 

Marţi, 17 Aprilie, 2018 - 11:19

Konica Minolta Business Solutions a anunțat în cadrul celui mai important eveniment internațional pe tema digitalizării, CeBIT 2017, strategiile companiei de a se poziționa ca lider global în furnizarea de servicii IT. Obiectivul vizat este de a obține o cifră de afaceri anuală de 465 milioane euro până în anul 2020, din sectoarele de ECM (Enterprise Content Management), Managed Services, IT Security și ERP (Enterprise Resource Planning).

Vineri, 13 Aprilie, 2018 - 13:41

Enel reînnoiește angajamentul față de Campionatul ABB FIA Formula E, devenind Partenerul Oficial pentru soluţii inteligente de încărcare vehicule electrice și pentru energie al  următoarelor cinci sezoane ale seriei de curse electrice stradale. Anunțul a fost făcut ieri de Francesco Venturini, Directorul Enel X, divizia Enel dedicată produselor inovatoare și soluțiilor digitale, și de Alejandro Agag, fondator și CEO al competiţiei de Formula E, în cadrul unei conferințe de presă organizată la centrul media pentru Niobium CBMM Roma E-Prix, prezentat de Mercedes EQ.

Vineri, 13 Aprilie, 2018 - 12:43

Evenimentul anului pentru comunitatea instagrammerilor din România. Peste 200 de creatori de conținut se vor reuni pe 21 aprilie la primul festival dedicat lor - Instafestival, unde înscrierile s-au epuizat în mai puțin de 48 de ore de la data anunțării evenimentului. Instafestival va începe în București și va continua la Dumbrava Vlăsiei, unde va cânta Giulia, iar peste douăzeci de branduri românești și internaționale le vor oferi instagrammerilor prilejul pentru un conținut viralizabil.

Vineri, 13 Aprilie, 2018 - 12:08

Pe parcursul primelor trei luni din an, cercetătorii Kaspersky Lab au descoperit un nou val de activități APT, în special în Asia – peste 30% dintre rapoartele pe T1 au fost dedicate amenințărilor din această regiune. De asemenea, s-a constatat un vârf de activitate în Orientul Mijlociu, cu o serie de noi tehnici folosite de autori. Acestea se numără printre tendințele incluse în cel mai recent rezumat trimestrial Kaspersky Lab al informațiilor despre amenințările cibernetice. 

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 19:06

Junior Achievement România și Honeywell (NYSE: HON), companie din topul Fortune 100, activă pe segmentul de software-industrial, au lansat astăzi iTech Skills and Challenge, parte a programului educațional dezvoltat de Junior Achievement, JA STEM – Comunicăm cu Tehnologia. Creat special pentru elevii din clasele 5-8, proiectul va fi implementat, în mod gratuit, în mai multe școli şi cuprinde activități educaționale adaptate programei școlare.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 18:44

În aprilie 2017 Telekom Romania a lansat platforma comercială #Netliberare, cu promisiunea de eliberare a internetului pentru întreaga naţiune. Un debut revoluţionar al democratizării accesului la internet şi a beneficiilor de comunicare într-o ofertă începând de la 5 euro. Primul pas al campaniei s-a concentrat pe clienţii rezidenţiali, atât abonaţi cât şi utilizatori ai cartelelor preplătite.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 13:54

Alukönigstahl România, lider european pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel și membru al Romanian Green Building Council (RoGBC), contribuie la crearea unei noi generații de construcții verzi, cu ajutorul sistemelor și soluțiilor Green Schüco, primind statutul de Green Homes Approved Solution Provider. 

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 13:48

Până la data de 25 aprilie 2018, BEREC invită părțile interesate să-și exprime punctele de vedere pentru a realiza o evaluare a efectelor pe care le are aplicarea Ghidului BEREC privind accesul la internetul deschis în contextul implementării Regulamentului european pe acest subiect. Documentul de consultare este disponibil, în limba engleză, aici. 

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 12:42

E.ON România şi Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO au încheiat un protocol de colaborare care are ca principal scop schimbul de informații în domeniul securității cibernetice, susținerea campaniilor de conștientizare a riscurilor din domeniul securității cibernetice, precum și facilitarea schimbului de experiență între specialiști.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 09:32

Adaptabilitate pentru companii mari, tehnologii de generație următoare și integrarea EDR în noua versiune a produsului emblematic Kaspersky Lab pentru companii
11 aprilie 2018

Miercuri, 11 Aprilie, 2018 - 10:36

Peste 250 de pisici din nouă țări vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14-15 aprilie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.  

Marţi, 10 Aprilie, 2018 - 12:15

ADIENT TRIM Ploieşti anunţă continuarea programului Start Your Career (SYC) la nivel local. Prin intermediul acestuia, studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei, pe parcursul căruia vor dobândi noi cunoştinţe şi o experienţă practică extrem de utilă pentru viitorul lor profesional. 

Ulterior, aceştia pot deveni chiar angajaţi ai companiei.

Marţi, 10 Aprilie, 2018 - 11:18

Axis Communications anunţă lansarea AXIS T61, un produs ce permite activarea funcţionalităţii audio şi a porturilor de intrare/ ieşire digitale pe camerele de reţea Axis care nu beneficiază de aceste caracteristici direct din fabrică. Prin această lansare, Axis oferă o soluţie flexibilă şi accesibilă financiar.
AXIS T61 este format dintr-un modul audio, disponibil în două variante, şi unul de conectivitate intrare/ ieşire, ambele unităţi fiind dezvoltate pentru a adăuga funcţionalităţi noi, prin intermediu tehnologiei Portcast, proprietară Axis Communications.

Vineri, 6 Aprilie, 2018 - 09:53

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

Luni, 09.04.2018

În judeţul Giurgiu

Între orele 08:00 – 16:00 în următoarele zone:
•    Localitatea Izvoru, Strada Principală şi străzile adiacente

Marţi, 10.04.2018

În Bucureşti
Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Intrarea Berheci
•    Strada Balota, Strada Bălăria
În judeţul Ilfov

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 13:49

BEREC (Organismul autorităţilor europene de reglementare în domeniul comunicaţiilor electronice) consultă industria cu privire la acțiunile și proiectele care ar trebui să fie cuprinse în programul său de lucru pentru anul 2019. 

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 12:59

Microsoft anunță o investiție de 5 miliarde de dolari în IoT, care se va derula pe parcursul următorilor patru ani.

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 11:58

Axis Communications anunţă lansarea AXIS T61, un produs ce permite activarea funcţionalităţii audio şi a porturilor de intrare/ ieşire digitale pe camerele de reţea Axis care nu beneficiază de aceste caracteristici direct din fabrică. Prin această lansare, Axis oferă o soluţie flexibilă şi accesibilă financiar.
AXIS T61 este format dintr-un modul audio, disponibil în două variante, şi unul de conectivitate intrare/ ieşire, ambele unităţi fiind dezvoltate pentru a adăuga funcţionalităţi noi, prin intermediu tehnologiei Portcast, proprietară Axis Communications.

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 11:52

Acer anunță cea mai recentă actualizare a seriei Nitro 5, lăudată pentru stilul său rafinat și pentru performanțele remarcabile care vizează jucătorii amatori. Echipate cu cele mai recente procesoare din generația 8, Intel Core i7 și Intel Core i7+, noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu display de 15 inci oferă viteză și eficiență crescută, pentru o senzație de entuziasm de neegalat în timpul jocurilor online.

Miercuri, 4 Aprilie, 2018 - 13:52

Punctele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în zilele de 6 și 9 aprilie 2018, zilele libere legale.  

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

-      De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Miercuri, 4 Aprilie, 2018 - 11:10
Pentru Germania, în schimb, este suficientă o jumătate de zi

Mai sunt doar câteva zile şi este din nou timpul: Iepuraşul de Paşti vine cu coşuleţele sale căptuşite cu iarbă proaspătă şi pline de ouă colorate. Şi totuşi, ca să găsim coşuleţele pline de ouă frumos colorate, bine fierte şi mai presus de toate, şi ecologice, sistemele de energie solară fotovoltaică din România ar trebui să furnizeze întreaga energie produsă timp de 3 zile, doar pentru atingerea acestui scop. Este mult mai mult decât în Germania, de exemplu, unde sistemele de panouri fotovoltaice, mult mai numeroase decât cele de la noi, ar avea nevoie de doar o jumătate de zi.

Miercuri, 4 Aprilie, 2018 - 10:18

evoMAG anunţă discount-uri de până la 70% la aproximativ 5.000 de produse din aproape toate categoriile existente în site. Clienţii care vor plasa comenzile până joi, 5 aprilie, vor primi produsele înainte de Paşte.
„Ofertele de reduceri disponibile în acest moment pe evoMAG.ro fac parte din campania de discount-uri de Paşte, cel mai mare eveniment de reducei al primăverii. Ne așteptăm ca vânzările pe durata campaniei să aducă un plus de 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Subscribe to Tehnologie (IT)