Marţi, 21 Noiembrie, 2017 - 18:03
platformă de comunicare pentru afaceri globale

Conceptul Superkombat inițiat în România în urmă cu 7 ani, a devenit un brand global după ce a intrat pe stații TV din întreaga lume ca Europsort International, CBC Sports Network, Fightbox! Binecunoscut în lumea sporturilor de contact,  Eduard Irimia creatorul conceptului 100% românesc SuperKombat, s-a adresat celor care țintesc afacerea la nivel global, în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu USH ProBusiness, GO GLOBAL ! Gândește la nivel global. Gândește ”Out of The Box”, eveniment ce a avut loc luni, 20 noiembrie 2017.

Vineri, 17 Noiembrie, 2017 - 12:30

În anul următor, vom vedea mai multe cazuri de software legitim infectat de grupuri care vizează profiluri mai ample de victime și localizări geografice. Astfel de atacuri au și avantajul că sunt extrem de greu de detectat și rezolvat, potrivit Predicțiilor Kaspersky Lab privind amenințările direcționate, pe 2018. Ne așteptăm ca alte atacuri greu de blocat, precum cele în care este folosit malware mobil complex, să crească, de asemenea, pentru că atacatorii recurg la noi metode de a sparge și defensiva celor mai bine protejate ținte.   

Vineri, 17 Noiembrie, 2017 - 10:47

Atos, lider global în transformare digitală, lansează BullSequana S, noua gamă de servere extrem de scalabile care permit organizațiilor să profite din plin de Inteligența Artificială. Având o arhitectură unică, serverele BullSequana S dezvoltate in-house de Atos sunt optimizate pentru Machine Learning, aplicații de calcul critice pentru business și medii in-memory.  

Joi, 16 Noiembrie, 2017 - 18:15

Operatorii de telefonie, internet sau televiziune lansează cu ocazia Black Friday diverse oferte promoționale, însă este important ca utilizatorii să se informeze temeinic înainte de a se decide asupra unei oferte de acest tip. Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) le spune utilizatorilor la ce să fie atenți, astfel încât să aleagă oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare și consum.  

Miercuri, 15 Noiembrie, 2017 - 14:23

Kaspersky Lab face publice predicțiile sale privind dispozitivele medicale conectate în 2018, în cadrul evenimentului anual  European Cyber Security Weekend din Dublin, Irlanda. 

Miercuri, 15 Noiembrie, 2017 - 14:15

Enel S.p.A. (“Enel”), prin intermediul subsidiarei de energie regenerabilă Enel Green Power din America de Nord, Inc. ("EGPNA"), a demarat operațiunile pentru parcul eolian Rock Creek din Statele Unite. Rock Creek este primul proiect al Enel în statul Missouri și reprezintă cel mai mare parc eolian operațional din stat.

Miercuri, 15 Noiembrie, 2017 - 13:31

Xerox România adaugă patru noi modele de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare în gama Xerox VersaLink. Cele patru produse sunt imprimantele Xerox VersaLink B600 și B610 și echipamentele multifuncționale de imprimare (MFP) Xerox VersaLink B605 și B615, acestea fiind cele mai performante echipamente A4 mono din portofoliul Xerox.

Marţi, 14 Noiembrie, 2017 - 11:25

Veniturile din servicii au crescut, în termeni organici, cu 4,1% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017, față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 186 de milioane de euro
•    Numărul total de clienți ai serviciilor mobile, ai serviciilor fixe de voce și Internet of Things a crescut cu 4,1% față de aceeași peioadă a anului trecut, ajungând la 9.754.823, dintre care 9.037.191 de utilizatori ai serviciilor mobile

Luni, 13 Noiembrie, 2017 - 15:56
La categoria "Cercetare-Dezvoltare și High-Tech"

Topul Național al Firmelor este un clasament al celor mai performante companii din România, organizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).

Luni, 13 Noiembrie, 2017 - 14:12

Visa (NYSE: V) lansează Soluţiile Globale de Transport Visa, un nou program creat cu scopul de a creşte gradul de utilizare a plăţilor contactless la turnicheţi şi la cititoarele instalate în autobuze, pentru a accelera şi a îmbunătăţi experienţa de plată din transportul public la nivel internaţional.  

Duminică, 12 Noiembrie, 2017 - 13:15

Nokian Heavy Tyres, București, 12 noiembrie 2017 – Domeniul agriculturii bazate pe utilaje agricole și al operațiunilor contractate necesită pionieri. Noua anvelopă vizionară Concept Tyre, realizată de Nokian Heavy Tyres, deschide o nouă eră pentru operațiunile bazate pe utilaje. Îmbinând tracțiunea pe sol moale cu anduranța pe carosabil, acest nou model de anvelopă aduce noi oportunități de afaceri pentru agricultorii la scară mică.

Vineri, 10 Noiembrie, 2017 - 14:08

Începând cu data de 10 noiembrie și până în 26 noiembrie, orice smartphone poate fi achiziționat la prețul special de 1 leu la portare din altă rețea in rețeaua Telekom, la abonamentul Telekom recomandat
    #smartphoneliberare de la Telekom Romania aduce prețurile la toate telefoanele la 1 leu, în magazinele Telekom, Germanos și partenere, precum și online pe www.telekom.ro
    Toate abonamentele de servicii mobile Telekom beneficiază de Internet NELIMITAT 4G, în rețeaua cu cel mai mare scor pentru serviciile de date din România

Vineri, 10 Noiembrie, 2017 - 13:20

E-Distribuţie Dobrogea este pe cale să finalizeze un program pentru montarea a 1.000 de distanţiere de fază pe 9 linii electrice aeriene de înaltă tensiune din judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea, valoarea investiției fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 20:10

 Agenția digitală Hit Yourself lansează MOCAPP.ro, primul marketplace din România care conectează brandurile, agenţiile (de comunicare, de digital, de marketing) şi influencerii. MOCAPP îşi propune să revoluţioneze modul de organizare al campaniilor de promovare cu influenceri şi să automatizeze acest proces.

MOCAPP folosește o bază de date unică în România, cu peste 500 dintre cei mai importanţi influenceri români: de la artişti, trupe muzicale, vedete TV, vloggeri, bloggeri, actori, sportivi şi modele.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 16:38

ASUS a lansat GeForce GTX 1070 Ti, o nouă linie de plăci video bazate pe cele mai noi acceleratoare NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, proiectate pentru performanțe ultra-rapide cu răcire avansată, fiabilitate ridicată și un stil ce poate fi personalizat pentru a oferi o experiență excepțională în orice scenariu.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 15:46

Notebook-urile Predator Helios 300, anunțate în luna mai la New York, sunt acum disponibile și în magazinele partenerilor Acer din România. Disponibile cu opțiuni de ecran de la 15.6” la 17.3”, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte și specificații de top, promițând performanțe sporite și tehnologii avansate la prețuri mai accesibile ca niciodată.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 12:57

E.ON lansează un nou canal destinat clienţilor casnici, într-o secţiune dedicată pe platforma eMAG, cel mai important magazin online din România.

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 12:44

Ixia, parte a Keysight Technologies și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de securitate și vizibilitate a rețelelor, a anunțat că a extins platforma CloudLens™ Visibility pentru a integra suport pentru Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Bluemix și Alibaba Cloud, pe lângă Amazon Web Services, Windows și Linux, care sunt deja suportate de platformă. Astfel, Ixia CloudLens devine prima soluție de vizibilitate care suportă toate platformele cloud de top, pe multiple sisteme de operare. 

Miercuri, 8 Noiembrie, 2017 - 09:44

Optex, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, va participa pe 10 noiembrie la Ziua Securității Private din România, un eveniment aflat la a doua ediție, fiind dedicat industriei de securitate care activează în domeniul privat. Evenimentul va prilejui conferința „Calitatea în Serviciile de Securitate Privată – o Problemă de Interes Public”, în cadrul căreia reprezentații OPTEX vor susține prezentare în cadrul panelului ”Tendințe inovatoare în tehnica de securitate”.

Marţi, 7 Noiembrie, 2017 - 18:00

15 produse ASUS au fost distinse cu prestigioasele Good Design Awards, ce recompensează excelența în design și inginerie. Printre modelele laureate se numără ZenFone AR, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, seria ZenBook UX430/530, ZenBook 3 Deluxe UX490, ZenBook Flip S UX370, Chromebook Flip C213, ASUSPRO B9440 și ROG Zephyrus.

Vineri, 3 Noiembrie, 2017 - 16:03

Marți, 7 noiembrie, are loc cea de-a cincea ediție a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business și tehnologie din România.

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București găzduiește săptămâna viitoare ediția din 2017 a Microsoft Summit, un eveniment ce explorează viziunea dezvoltării și evoluției lumii afacerilor prin prisma transformării digitale ce definește epoca modernă. 

Vineri, 3 Noiembrie, 2017 - 14:14

Raportul “Noi amenințări, o nouă atitudine: ce înseamnă să fii pregătit pentru riscuri într-o lume a atacurilor complexe”, realizat de Kaspersky Lab, arată că prevenția este în continuare pilonul principal al securității cibernetice corporative. În cazul în care un atac reușește să treacă peste defensivă, detecția și reacția imediată sunt esențiale: detecția rapidă reduce costul mediu necesar pentru recuperare la mai bine de jumătate, de la 1.200.000 de dolari la 456.000 de dolari, pentru companiile mari.

Vineri, 3 Noiembrie, 2017 - 12:59

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT, anunţă disponibilitatea unei noi familii de 

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 19:44

LG Electronics (LG) a publicat rezultatele unor cercetări menite să identifice și să analizeze comportamentul de vizionare TV. Aceste cercetări s-au desfășurat în cooperare cu IPSOS, compania de cercetări de opinie și de studii de piață globală. Studiul a descoperit că, în medie, doar 4% dintre americani și francezi privesc televizorul drept din față. În plus, studiul a descoperit că mai mult de jumătate din respondenți privesc televizorul la un unghi de peste 15° față de centru.

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 18:35

În septembrie 2017, cercetătorii Kaspersky Lab au identificat o nouă serie de atacuri direcționate împotriva a cel puțin 10 organizații financiare din mai multe regiuni, printre care Rusia, Armenia și Malaysia. În spatele loviturilor se află un nou grup, denumit Silence, care folosește tehnici similare cu gruparea Carbanak. În prezent, atacurile continuă.

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 18:02

ASUS Republic of Gamers (ROG) participă la Game ON!, evenimentul de gaming organizat în centrul expozițional Romexpo din București, în perioada 3-5 noiembrie 2017. Cele mai noi dispozitive ROG vor pune în valoare efectele grafice ale noului joc Call of Duty: WWII, a cărui premieră va avea loc cu acest prilej.

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 11:52

 Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a obținut o nouă serie de evaluări excepționale anul acesta în testele independente dedicate anvelopelor de iarnă, organizate de cluburile de automobile europene și publicațiile de specialitate. Grație inovației sale continue, standardului de calitate premium al produselor sale și a testelor riguroase desfășurate pe întregul parcurs al anului, Nokian Tyres a devenit un partener de încredere al conducătorilor auto care înfruntă condițiile meteorologice specifice iernilor din Europa.

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 16:57

„Fenomenul” conferințelor de învățământ virtual, inclus de anul acesta și în agenda UE, dovedește că educația românească încă poate propune, pentru întreaga lume, modele

Ajunsă la a XV-a ediție, Conferința Națională de Învățământ Virtual (CNIV) reprezintă unul dintre cele mai longevive proiecte educaționale din România.

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 11:58

A început campania „3DUTECH - Modelează viitorul. Printează-l 3D”. Mai multe şcoli din România devin hub-uri de imprimare 3D, printr-un proiect susţinut de ECDL cu sprijinul Dedeman, alături de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România şi Ministerul Educaţiei. 

Marţi, 31 Octombrie, 2017 - 16:23

QNAP a lansat TS-431XeU, un server de stocare ce poate fi instalat în cabinetele metalice. Având o formă compactă de 1U și o adâncime redusă, TS-431XeU este ideal pentru companiile mici și mijlocii ce au nevoie de o stocare stabilă, sigură și rapidă. Disponibil în versiuni cu 2GB și 8GB RAM, noul NAS este echipat cu un port SFP+ 10GbE pentru conexiuni de mare viteză.

Subscribe to Tehnologie (IT)