Luni, 19 Februarie, 2018 - 19:46

Lidl lansează în România, Lidl Digital, un centru de excelență în IT ce va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german.  

Luni, 19 Februarie, 2018 - 19:34

Simțul proprietății este puternic legat de natura umană și se reflectă asupra unei game vaste de elemente, de la produse și spații până la idei și concepte. De aceea, nu reprezintă nicio surpriză faptul că proprietatea reprezintă unul dintre stâlpii pe care este clădită societatea modernă și nici că, sub o formă sau alta, există legislație la nivelul întregii planete. Din acest drept fundamental al omului modern ia însă naștere și dorința de protejare, de conservare a proprietății.

Luni, 19 Februarie, 2018 - 18:25

Cu o societate din ce in ce mai tehnologizata, din ce in ce mai dotata cu tehnica de calcul moderna, capabila sa indeplineasca sarcini din ce in ce mai complexe cu scopul imbunatatirii calitatii vietii, orasele inteligente nu mai sunt orasele viitorului, ci reprezinta actualitatea de zi cu zi. Iar un oras inteligent foloseste, printre altele, solutii de monitorizare, supraveghere si control, cu scopul protejarii cetatenilor si a obiectivelor, fluidizarii traficului sau limitarii accesului in anumite zone. 

Joi, 15 Februarie, 2018 - 20:29

În Bucureşti

Între orele 08:00 – 15:00 în următoarele zone:
•    Şos Alexandriei cu străzi laterale între str. Cupidon şi str. Gardeniei

Între orele 09:00 – 15:00 în următoarele zone:
•    Aleea Diham nr.1, BL.B14

Între orele 05:00 – 07:00 (intreruperi scurte 1-3 sec) în următoarele zone:
•    sect.3, Perimetrul strazilor: Camil Ressu, Fizicienilor, Ramnicul Sarat, Odobesti, Istriei (probe AAR PA 1675)

În judeţul Ilfov

Joi, 15 Februarie, 2018 - 19:17

QNAP Systems a lansat QVR Pro, o aplicație de supraveghere video, ce rulează alături de sistemul de operare NAS ca un mediu de operare independent. QVR Pro transformă NAS-ul QNAP într-o soluție NVR profesională având avantajele capacității de stocare extinse a serverului și integrarea cu o gamă largă de dispozitive IoT pentru îmbunătățirea experienței de lucru. QNAP a lansat, de asemenea, o versiune pentru mobil a QVR Pro Client, furnizând utilizatorilor un instrument convenabil de administrare și monitorizare, atunci când se află în mișcare.

Joi, 15 Februarie, 2018 - 19:06

Vodafone România lansează o campanie pentru a sărbători alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.

Joi, 15 Februarie, 2018 - 12:27

Pe lângă noile Clasa G și Mercedes-AMG GT Coupé în patru uși, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină și estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină și motorină, dar și plug-in hibrid. 

Miercuri, 14 Februarie, 2018 - 16:31

Epson a încheiat trimestrul patru din 2017 pe o poziție de top în ceea ce privește valoarea livrărilor de imprimante și multifuncționale inkjet, cu o cotă de 38%, respectiv 37% la nivelul întregului an, conform IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. Majoritatea livrărilor efectuate de Epson sunt din gama de preț de peste 100 de euro, însemnând produse de generație nouă, rapide, ecologice și cu un cost de exploatare redus.

Miercuri, 14 Februarie, 2018 - 16:18

Şeful diviziei de smartphone-uri a companiei taiwaneze HTC, Chialin Chang, şi-a anunţat, miercuri, demisia.

În scurta comunicare emisă de cei de la HTC se arată că demisia lui Chang are la bază motive ce ţin de alegerile pentru viitorul carierei sale profesionale.
Tradus, motivarea înseamnă că Chialin Chang nu mai doreşte că mai fie şeful diviziei Smartphone and Connected Devices, o divizie care şi-a pierdut menirea după ce partea de smartphone-uri a HTC a fost cumpărată de Google pentru 1,1 miliarde de dolari.

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 14:29

În cadrul conferinței de presă și analiști premergătoare Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, ce a avut loc la Londra, Huawei a îndemnat toate industriile la cooperare și la depășirea granițelor tradiționale ale capacităților și conexiunilor de rețea, din domeniile afacerilor și a parteneriatelor, pentru a putea crea un ecosistem interconectat și inteligent.

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 13:34

Cercetătorii Kaspersky Lab au descoperit atacuri realizate cu un nou tip de malware, care folosește o vulnerabilitate de tip zero-day din aplicația Telegram pentru desktop. Vulnerabilitatea a fost folosită pentru a livra malware multifuncțional, care, în funcție de computer, poate fi utilizat ca backdoor sau ca o modalitate de a introduce software de mining. Conform cercetării, vulnerabilitatea a fost exploatată activ din luna martie 2017 pentru funcționalitatea de mining de cripto-monede, printre care Monero și Zcash. 

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 11:36

UPS (NYSE:UPS) a comandat 14 aeronave cargo Boeing 747-8 și patru noi avioane Boeing 767, cu scopul de a-și mări capacitatea de transport datorită creșterii cererii de servicii aeriene. Noile aeronave vor completa flota existentă și nici o aeronavă nu va fi înlocuită. 

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 11:25

În 2017, Bosch a înregistrat o creștere puternică de 6,7 procente a vânzărilor. Conform datelor preliminare, furnizorul de tehnologie și servicii a generat vânzăride 78 de miliarde de euro anul trecut. Luând în considerare ajustarea la efectele cursului de schimb valutar, rezultă o creștere de 8,3 procente. Rezultatele vânzărilor au fost afectate negativ de efectele cursului de schimb valutar până la o valoare de aproximativ 1,2 miliarde de euro. „Ne-am depășit previziunile de creștere și ne-am mărit profitul. În 2017, am înregistrat cele mai mari vânzări din istorie”, a declarat Dr.

Marţi, 13 Februarie, 2018 - 10:08

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex - lider în tehnologii de mediu, construcții civile și industriale, anunță cele mai noi tehnologii în agricultură pregătite pentru implementarea conceptului de Smart Agriculture. 

Luni, 12 Februarie, 2018 - 19:25

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

Marţi, 13.02.2018

În Bucureşti

Între orele 09:00 – 12:00 în următoarele zone:
•    Strada D. I. Mendeleev, Strada Biserica Amzei

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Strada Puțul lui Zamfir
•    Strada Lipscani, Calea Victoriei între Strada Lipscani şi Strada Doamnei, Strada Eugeniu Carada

În judeţul Ilfov

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 13:49
Experiența completă a Jocurilor Olimpice cu noile canale Eurosport 3, 4, 5, la UPC România

Jocurile Olimpice sunt aduse de Eurosport la UPC România, care a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, pe durata competiției din PyeongChang 2018. Astfel, clienții UPC se vor putea bucura de experiența completă a celei mai importante competiții sportive din această iarnă.

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 13:32

Ținând cont de faptul că schimbările din era digitală ”dizolvă” perimetrele de protecție, echipele de securitate IT din companiile mari constată că amenințările complexe sunt deja prezente în interiorul rețelei, după cum au arătat 48% dintre companiile participante la un studiu , care cred că s-ar putea ca organizația lor să fi fost deja atacată.

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 12:37

Compania Nokian Tyres a fost nominalizată drept una dintre cele mai sustenabile companii din lume. În urma acestei nominalizări, compania a primit distincția Bronze Class în categoria Auto Components (Componente auto) a anuarului RobecoSAM Sustainability Yearbook 2018, publicat în decursul săptămânii trecute. RobecoSAM este o companie cu experiență în analiza sustenabilității, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport deosebit de cuprinzător și echitabil despre modul în care este implementată sustenabilitatea în cadrul companiilor din întreaga lume. 

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 12:25

Axis Communications, lider pe piaţa echipamentelor video de reţea, anunţă lansarea AXIS Device Manager, un instrument software ce poate fi folosit pe teren şi care oferă o metodă rapidă, simplă şi accesibilă de a gestiona majoritatea instalărilor şi a dispozitivelor operaţionale. Interfaţa produsului este intuitivă, utilizatorii putând să configureze rapid noi dispozitive, fiind compatibil cu mii de camere de reţea Axis şi dispozitive de control acces sau audio. 

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 10:42

Enel X, noua divizie de servicii energetice avansate a grupului Enel, a câștigat, prin intermediul subsidiarei sale americane EnerNOC, Inc, companie specializată în soluții de echilibrare a rețelei prin gestionarea consumului, o capacitate de 165 MW în resurse de reducere a consumului în cadrul unei licitații pentru capacități de echilibrare inițiate de un grup japonez de companii de utilități. 

Joi, 8 Februarie, 2018 - 21:00

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

Vineri, 09.02.2018

În Bucureşti

Miercuri, 7 Februarie, 2018 - 13:59

Atacurile DDoS realizate accidental de autorii de mesaje spam, sabotajul politic și încercarea deținătorilor de botnet-uri DDoS de a face bani din Bitcoin – acestea se numără printre tendințele analizate în raportul Kaspersky Lab pentru cel de-al patrulea trimestru din 2017, realizat pe baza datelor din Kaspersky DDoS Intelligence*. 

Marţi, 6 Februarie, 2018 - 14:09

Panasonic Corporation, în calitate de Top Sponsor al Jocurilor Olimpice și Partener Internațional Oficial al Jocurilor Paralimpice, susține cea de-a XXIII-a ediția e Jocurilor Olimpice de Iarnă și cea de-a XII-a ediție a Jocurilor Paralimpice de Iarnă, care se vor desfășura în PyeongChang, Korea. Cu această ocazie, compania anunță lansarea unei serii de activități de marketing foarte atractive pentru public. Prin intermediul acestor acțiuni, Panasonic își propune să redea entuziasmul și splendoarea sportului și să sprijine dezvoltarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice.  

Marţi, 6 Februarie, 2018 - 08:52

Internetul a revoluționat felul în care noi facem cumpărăturile. Datorită numeroaselor avantaje și beneficii pe care acesta ni-l oferă, numărul celor care plasează comenzi online a crescut vertiginos, lucru vizibil și în România în ultimii ani. Deoarece ne-am dorit să aflăm care sunt principalele avantaje ale plasării unei comenzi online, ne-am adresat lui Alexandru Jurca, specialist în business online, care ne-a oferit o serie de informații prețioase.

Luni, 5 Februarie, 2018 - 20:17

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, anunță planul de integrare și consolidare a activității operaționale pe piața din România, vizând o acoperire națională prin oferta combinată de produse disponibile offline și online.

Luni, 5 Februarie, 2018 - 19:36

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

Marţi, 06.02.2018

În Bucureşti
Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    str. Caraiman, Volga, Gherghel Paraschiva, Hermann Oberth, Soldat Dima Dumitru, Crângul cu Arțari, Bratocea, Islaz

În judeţul Ilfov

Între orele 09:00 – 15:00 în următoarele zone:
•    Localitatea Corbeanca, str. Fermierului şi străzi adiacente

Luni, 5 Februarie, 2018 - 19:22

Atunci când relațiile se dezvoltă, granițele online devin neclare și sunt ușor de încălcat, ceea ce ne poate pune în pericol dreptul la intimitate. Conform unei cercetări globale realizate de Kaspersky Lab și Toluna, în ciuda unei majorități covârșitoare de persoane care consideră că relațiile sunt mai importante decât intimitatea lor, relațiile nefericite pot alimenta temerile privind dreptul la intimitate, iar depășirea limitelor poate conduce adesea la certuri. La studiu – derulat online în luna ianuarie 2018 – au participat 18 țări, printre care și România.

Luni, 5 Februarie, 2018 - 16:00

În anul 2017 Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a primit și soluționat 3.593 de reclamații de la utilizatorii de comunicații electronice și servicii poștale din România, cu aproape 25% mai multe față de anul 2016. „Relația contractuală cu furnizorul de servicii de comunicații electronice face subiectul celor mai multe reclamații care au ajuns la Autoritate, fie că este vorba despre nerespectarea contractului, facturarea incorectă sau modalitatea de încheiere a contractelor la distanță.

Vineri, 2 Februarie, 2018 - 11:59

Enel, unul dintre cei mai importanţi operatori integrați de electricitate și gaze din lume, a fost poziționat în clasamentul global Brand Finance Utilities 50 drept cel mai puternic brand de utilitati al acestui an, cu Brand Strength Index - BSI de 82,8 și un rating al brandului AAA-. Enel a urmat un proces de repoziționare strategică și de reîmprospătare a identității de brand, repoziţionându-se cu succes drept un furnizor de energie orientat către clienţi şi protejarea mediului, dar și un angajator responsabil.

Joi, 1 Februarie, 2018 - 19:43

Companiile mici și mijlocii încă sunt în procesul de adopție a sistemului cloud, iar pentru majoritatea dintre ele, trecerea la un serviciu de e-mail în cloud este primul pas. Într-adevăr, acesta se află în topul celor mai populare aplicații cloud folosite de companii, conform celui mai recent raport realizat de Kaspersky Lab.

Subscribe to Tehnologie (IT)