Marţi, 28 Martie, 2017 - 10:23

CEL.ro, magazinul online gestionat de compania Corsar Online pune la dispoziția clienților, începând cu această lună posibilitatea de a cumpăra polițe de asigurare RCA. Magazinul online integrează o platformă de calcul și emitere a asigurărilor RCA, care compară în timp real ofertele tuturor companiilor de asigurări.

Luni, 27 Martie, 2017 - 20:03

Bucureşti, 27 martie 2017

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ
ANUNŢ
Marţi, 28.03.2017

În municipiul Bucureşti

Între orele 9:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    bulevardul Ion Mihalache, nr. 126;
•    strada Jean Monnet între strada Moliere şi strada Teheran;

În județul Ilfov

Între orele 09:00 – 13:00 în următoarele zone:
•    localitatea Corbeanca, str. Unirii si strazi adiacente -cartier PALADIN;

Luni, 27 Martie, 2017 - 19:09

Costurile asociate atacurilor cibernetice asupra sectorului financiar sunt în creștere, având în vedere că organizațiile întâmpină amenințări tot mai complexe. O nouă cercetare , realizată de Kaspersky Lab și B2B International, arată amploarea și impactul atacurilor, firmele financiare înregistrând pierderi de aproape un milion de dolari (926.000 de dolari), în medie, pentru fiecare incident cibernetic pe care îl au.   

Duminică, 26 Martie, 2017 - 19:08

În perioada 27 — 31 martie 2017, Asociația Cultura Verde (www.culturaverde.ro) derulează în Câmpulung, județul Argeș, a zecea serie de instruire din cadrul proiectului 'Creșterea implicării în protecția mediului prin implementarea unei stații experimentale pentru reciclarea materialelor plastice în vederea producerii de filament pentru imprimarea 3D / Rec-o-Plast', proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 20:50

Centrele de date conţin informaţii confidenţiale, fiind necesar un nivel ridicat de securitate. Astfel, în majoritatea cazurilor, în astfel de locaţii sunt instalate la exterior camere IP de supraveghere video combinate cu diferiţi senzori de detecţie. Această structură asigură o protecţie perimetrală completă, însă, nu exclude complet furtul de date. 

Vineri, 24 Martie, 2017 - 19:44

Experții Kaspersky Lab au studiat serviciile DDoS (Distributed Denial of Service) disponibile pe piața neagră și amploarea acestor afaceri ilegale, precum și extinderea popularității și a profitabilității lor. Astfel, organizarea unui atac costă doar 7 dolari pe oră, în timp ce companiile vizate pot pierde mii sau chiar milioane de dolari. 

Vineri, 24 Martie, 2017 - 15:56

 Începând cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producătorului chinez, este disponibil pentru precomandă pentru utilizatorii Vodafone România. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 12:05

Prin intermediul programului sau international de muzica, Electronic Beats, Deutsche Telekom si-a unit fortele cu Gorillaz pentru a crea o noua dimensiune in muzica, la nivel european. 

Wolfgang Kampbartold, Vicepresedinte International Market Communication din cadrul Deutsche Telekom: “Suntem foarte mandri de propunerea din partea trupei de a beneficia de puterea Telekom Electronic Beats de a permite unui numar cat mai mare de persoane sa impartaseasca aceasta noua dimensiune muzicala semnata Gorillaz”. 

Vineri, 24 Martie, 2017 - 11:33

CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, s-a întâlnit cu primul ministru al Noii Zeelande pentru a discuta despre potentiale colaborari în cercetare și dezvoltare și transformarea digitală
Huawei are in plan construcția unui Cloud Data Centre și fondarea unor Laboratoare de Inovație în Christchurch și Wellington

Vineri, 24 Martie, 2017 - 11:21

Preşedintele ANCOM, Cătălin Marinescu, va pleca de la conducere, urmând să preia o poziţie la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru ZF surse din piaţă.

Cătălin Marinescu este unul dintre cei mai experimentaţi oficiali români pe această piaţă. 

Sub conducerea lui s-a desfăşurat una dintre cele mai mari licitaţii din istoria României, prelugirea licenţelor pe piaţa de telefonie mobilă, unde statul a încasat peste 700 milioane euro.

Joi, 23 Martie, 2017 - 19:47

Bucureşti, 23 martie 2017

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ
ANUNŢ

Vineri, 24.03.2017

În municipiul Bucureşti

Între orele 9:00 – 15:00 în următoarele zone:
•    str. Calusei între nr. 11-31;
•    str. Pompiliu Manoliu nr.13, bl. G2 sc. A+B;

Între orele 9:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    str. Bela Bartok (numerele cu sot );
•    Piața Alexandru Lahovari, Nr. 1 A;

Între orele 10:00 – 18:00 în următoarele zone:
•    str. Corbita;

În județul Ilfov

Joi, 23 Martie, 2017 - 18:23

Cu o productivitate a muncii pe oră lucrată, de 5-6 ori sub media europeană, companiile romaneşti au o evidentă nevoie de modernizare. Trecerea la biroul digital reprezintă o şansă reală de progres, în măsura în care antreprenorii locali înţeleg că fluxurile de lucru bazate pe hârtie sunt lipsite de eficiență, facilitează apariția erorilor şi generează costuri nejustificate.

Joi, 23 Martie, 2017 - 16:53

Programul de loialitate pentru clienți Genuine Xerox Rewards (GXR) a împlinit șase luni din momentul lansării în România, țara noastră numărându-se printre primele din regiune în care acesta a fost disponibil. GXR este o platformă care le permite clienților - atât persoane fizice, cât și companii – să acumuleze puncte de fidelitate prin achiziționarea de echipamente și consumabile Xerox și să transforme apoi aceste puncte în recompense.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 17:00

Kaspersky Lab a anunțat disponibilitatea Kaspersky Industrial CyberSecurity for Energy, un pachet complex pentru companiile din domeniul energiei, bazat pe gama Kaspersky Lab pentru protecția infrastructurii industriale.  

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 16:48
noi serii de imprimante și primul sistem din lume pentru producerea hârtiei la birou

Epson lansează în cadrul CeBIT 2017 tehnologii inovatoare pentru biroul viitorului, create pentru a corespunde solicitărilor companiilor de a spori productivitatea la locul de muncă. Președintele Epson, Minoru Usui, a prezentat viziunea companiei și noile tendințe care transformă viața profesională și personală a utilizatorilor.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 16:37
Noile tehnologii IT&C – Drumul către Transformarea Digitală

 Huawei împreună cu alți 100 de parteneri, participă între 20-24 martie 2017 la CeBIT 2017, sub deviza ”Noile tehnologii IT&C – Drumul către Transformarea Digitală”. Într-un spațiu generos, localizat în standul C30, Hall 2, în Hannover Exhibition Center, Huawei va face demonstrații ale tehnologiilor și soluțiilor IT&C inovatoare pentru mediile de business, tehnologice și al ecosistemelor, care vor accelera transformarea digitală a acestora. 

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 16:15

QNAP a lansat noul Super NAS TS-1685, din clasa business, echipat cu 16 sertare pentru 12 hard disk-uri și patru SSD-uri, șase sloturi M.2 SSD și puternicul procesor Intel Xeon D, pentru a furniza performanțe remarcabile și capacitate înaltă de stocare. Conceput să optimizeze infrastructura IT din corporații, TS-1685 vine cu trei sloturi PCIe ce suportă plăci NIC 10GbE/40GbE, SSD-uri PCIe NVMe, plăci grafice și plăci de extensie USB 3.1, furnizând soluții complete de stocare ce implică securitate și scalabilitate.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 14:20

Programul academic Innovate your future @ Ixia oferă studenților cu profil tehnic stagii de internship plătite, școli de vară sau concursuri pentru lucrările de diplomă. 
Ixia, lider la nivel mondial în testarea, securitatea și vizibilitatea rețelelor, lansează noul program academic complet Innovate your future @ Ixia. Dedicat studenților pasionați de programare, securitate, rețelistică, dezvoltare de aplicații, programul le va oferi acestora diferite ocazii să lucreze îndeaproape cu specialiști IT cu experință din cadrul companiei și să se implice direct în proiectele Ixia.

Miercuri, 22 Martie, 2017 - 13:46

Epson lansează în cadrul CeBIT 2017 tehnologii inovatoare pentru biroul viitorului, create pentru a corespunde solicitărilor companiilor de a spori productivitatea la locul de muncă. Președintele Epson, Minoru Usui, a prezentat viziunea companiei și noile tendințe care transformă viața profesională și personală a utilizatorilor. 

Marţi, 21 Martie, 2017 - 16:23
cea mai importantă competiție mondială a profesioniștilor IT

Câștigând pentru a treia oară World Summit Awards, competiție desfăurată sub egida ONU, SIVECO reușește un record unic în istoria competiției și pune România în topul elitei mondiale în inovație digitală

Polarizând atenția elitei mondiale a profesioniștilor IT, World Summit Awards (WSA), cea mai prestigioasă competiție de IT, desfășurată sub egida ONU, a atras și anul acesta aplicații din 178 de state membre ale ONU dintre care în finală au ajuns peste 450.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 13:46

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, aduce în România prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat. Noul model WT1 are toate caracteristicile specifice mașinilor de spălat și uscătoarelor Miele din gamele W1 și T1, inclusiv sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 13:16

•    Până în 2020, cantitatea de date va crește exponențial, ajungând la 2.3 zetabiți, iar 66% din traficul pe internet va fi generat prin rețele wifi și device-uri mobile, potrivit unui studiu Cisco;
•    Ținta atacurilor nu vor mai fi doar companiile mari și cele din domeniul bancar, ci și organizații mici și medii;
•    Costul mediu al unui atac este de 4 milioane de dolari.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 09:58

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta) își extinde portofoliul de echipamente hardware și software cu seria bizhub 558, ce cuprinde 4 sisteme de birou premium monocrom A3 și înglobează cele mai noi tendințe ale pieței pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor din mediile office. 
Noile echipamente premium cu o viteză de producție de 30 până la 55 de pagini A3 pe minut și cu multiple funcții și opțiuni de finisare, ce oferă fiabilitate și productivitate sporită, vor înlocui seria de succes bizhub 554e. 

Luni, 20 Martie, 2017 - 20:55

Bucureşti, 20 martie 2017

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ
ANUNŢ

Marţi, 21.03.2017

În municipiul Bucureşti

Între orele 01:00 – 08:00 ( întreruperi de scurtă durată) în următoarele zone:
bd. Iuliu Maniu şi străzile adiacente, bd. Timisoara şi străzile adiacente, strada Liniei şi străzile adiacente;

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
strada Ion Mihalache 337, Bl. 14, Sc B, Nr. 337;

În județul Ilfov

Luni, 20 Martie, 2017 - 15:55

Kaspersky Lab a lansat o nouă versiune a soluției de securitate pentru medii virtuale, Kaspersky Security for Virtualization Agentless. Realizată pentru a asigura protecție pentru centrele de date virtuale construite cu VMware vSphere® și VMware NSX®, această soluție oferă o protecție avansată pentru dispozitive și rețele virtuale, aproape fără niciun impact asupra resurselor platformei virtuale. 

Luni, 20 Martie, 2017 - 14:12

Pe 29 martie, Samsung urmează să lanseze cel mai nou model de telefon Galaxy S8.

Samsung va prezenta două telefoane în cadrul evenimentului de la New York – un S8 cu ecran de 5,8 inchi şi un Galaxy S8 Plus cu display de 6,2 inchi, ambele cu rezoluţie 2960×2400 WQHD+ oled.

S8 va avea un ecran mai mare, extins pe aproape toată partea frontală a telefonului, iar butonul fizic de Home va fi înlocuit cu unul virtual, relatează gadgetreport.ro.

Prețurile ar urma să pornească de la 900 de euro.

Vineri, 17 Martie, 2017 - 20:03

O echipă format din 15 elevi ai Colegiului Mililitar Naţional “Dimitrie Cantemir” din Breaza au răspuns provocării de a participa la “First Tech Challenge”, competiţia naţională de robotică. La concurs participă echipe din 53 de licee din România, iar câştigătorii vor participa la Global Robotics Championship în Statele Unite ale Americii, la St. Louis, în luna aprilie.

          Cei mai tineri militari ai Armatei României sunt creativi şi pasionaţi. Lucrează în echipă având un scop bine stabilit: realizarea unui robot programabil  şi comandat de la distanţă.

Vineri, 17 Martie, 2017 - 13:15

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lansează pe piața din România noua gamă de Navigații GPS cu cameră video inclusă, care stabilește un nou standard în domeniul navigației auto și al camerelor video auto: Mio MiVue Drive 50 LM, Mio MiVue Drive 55 LM, Mio MiVue Drive 60 LM, Mio MiVue Drive 65 LM Truck și Mio MiVue Drive 65 LM. 

Joi, 16 Martie, 2017 - 16:01

În 2017, companiile din Europa Centrală și de Est vor investi aproape 22 de miliarde de dolari în transformarea digitală, cifră care se va tripla până în 2020, sub presiunea concurenței tot mai mari pe piață, dar și a nevoii de a crește eficiența operațională, de a optimiza forța de muncă, concomitent cu îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Cea mai mare pondere a investițiilor va fi direcționată către servicii IT, conectivitate și dezvoltarea de aplicații pentru eficientizarea operațională, dar pentru dezvoltarea unei oferte de produse și servicii individualizate pentru clienți.

Joi, 16 Martie, 2017 - 15:12

Pe parcursul anului trecut, utilizatorii de internet din România s-au bucurat de viteze medii de descărcare de 95 Mbps pentru internet fix și 26 Mbps pentru internet mobil, conform statisticilor privind calitatea serviciului de internet fix și mobil din România, actualizate astăzi pe Netograf.ro. “Calitatea serviciului de internet din România este deja celebră în lume. Asta nu înseamnă însă că nu există loc de îmbunătățire.

Pagini

Subscribe to Tehnologie (IT)