Miercuri, 16 August, 2017 - 15:16

În această minivacanță, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat în trafic, pe autostrăzi, 35 de șoferi și motocicliști care conduceau cu viteză excesivă.

Aceștia au fost sancționați contravențional, fiecare, cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reținute permisele de conducere auto, pentru 90 de zile.

Miercuri, 16 August, 2017 - 14:08

Ca urmare a Hotărârii Guvernului României de a declara ziua de 14 august ca fiind nelucrătoare, cu obligativitatea recuperării ulterioare a acesteia de angajați, Registrul Auto Român va lucra cu publicul vineri 18 august, între orele 8.00. - 16.30. și sâmbătă 19 august în intervalul orar 8.00. - 14.00.

Miercuri, 16 August, 2017 - 14:03

Soarele strălucește, părinții au doar câteva zile libere, iar vacanța de vară este cel mai fierbinte subiect de discuție. Este timpul perfect pentru o scurtă vacanță. Mercedes-Benz Accessories oferă o serie de produse de înaltă calitate, pentru a-ți face vacanța și mai plăcută.

Miercuri, 16 August, 2017 - 13:20

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 16.08.2017 — 18.08.2017 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

DN2B:Buzău÷Spătaru;DN2:Spătaru÷Urziceni;DN2A:Urziceni÷Țăndărei÷Giurgeni÷ Ovidiu;A4: Ovidiu ÷ Constanța Poarta 7.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Miercuri, 16 August, 2017 - 11:21

Mercedes-Benz România şi Mercedes-Benz Financial Services au lansat Truck'n'Lease, o campanie avantajoasă dedicată achiziției de autocamioane rulate. Oferta include o dobândă de doar 1,9%, reflectată într-o rată lunară foarte accesibilă, începând de la 390 euro (fără TVA).
Durata de finanțare poate fi extinsă până la 36, 48 sau chiar 60 luni, în funcţie de vechimea autocamionului şi include beneficiul unei perioade de grație la plata capitalului în primele două luni. 

Miercuri, 16 August, 2017 - 08:47

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICȚIONAT, PARȚIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

— Șos. Pantelimon;

— Calea Văcărești / Șos. Olteni?ței .

— Str. Valea Ialomiței;

— Str. Râul Doamnei;

— Calea Văcărești între Str. Mărțișor și Șos. Olteniței;

— Splaiul Independenței / Str. Piatra Craiului / Șos. Virtuții;

— Drumul Taberei / Str. Sibiu;

— Splaiul Unirii / Șos. Mihai Bravu;

— Str. Turnu Măgurele;

— Bd. Nicolae Grigorescu / Splaiul Dudescu;

Miercuri, 16 August, 2017 - 08:33

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore de fluența a traficului pe arterele importante.

Pâna în data de 31 august 2017, în judetul Olt, se executa lucrari de reparatii la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la iesirea din municipiul Slatina catre Craiova. Pe pod se circula pe o banda, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. În zona de lucru se formeaza coloane de autovehicule.

Marţi, 15 August, 2017 - 14:00

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vrea ca în luna octombrie să fie lansat pe SEAP tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti. Cuc este dezamăgit de firma care a elaborat studiul de fezabilitate, în prezent fiind lansate doar secţiunile unu şi cinci.

Luni, 14 August, 2017 - 19:14

DE ȘTIUT ÎN CAZUL ÎN CARE VĂ ESTE SUSPENDAT DREPTUL DE A CONDUCE AUTOVEHICULE PE DRUMURILE PUBLICE CA URMARE A SĂVÂRȘIRII UNEI CONTRAVENȚII

? Conform art. 103 din OUG 195/2002 Rep., privind circulația pe drumurile publice:

(1) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule și tractoare agricole sau forestiere se dispune:

a) pentru o perioada de 30 de zile, dacă titularul permisului de conducere a săvârșit contravenții care cumulează 15 puncte de penalizare;

Luni, 14 August, 2017 - 18:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (18:00), pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers București - Brașov, iar în sens invers între Predeal și Bușteni. La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic.

În județul Brașov, pe DN73, în zona Bran, încă este aglomerație pe sensul de mers dinspre Tohanu Nou.

Pe DN73A, la intersecția cu DN1 (la intrarea în Predeal dinspre Râșnov), nu mai există coloană de mașini.

Luni, 14 August, 2017 - 16:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă între Sinaia și Bușteni și la intrarea în Comarnic dinspre Nistorești, pe sensul de mers București - Brașov, iar în sens invers între Predeal și Bușteni.

S-a format coloană de mașini și pe DN73A, la intersecția cu DN1 (la intrarea în Predeal dinspre Râșnov).

Luni, 14 August, 2017 - 14:42

Poliția Română vă reamintește că trebuie să cunoașteți și să respectați regulile de circulație din statul în care vă deplasați, oriunde alegeți să călătoriți.

În Ungaria, luați în considerare faptul că există diferențe între legislația rutieră română și cea maghiară în ceea ce privește reținerea și restituirea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare și imobilizarea vehiculului folosit.

Legislația din Ungaria reglementează ca abateri rutiere grave care au drept consecință:

Luni, 14 August, 2017 - 14:08

În contextul organizării la data de 15 august a.c., intervalul orar 10.00 — 11.00, în orașul Vălenii de Munte, a Târgului Anual Sfânta Maria — Parada Portului Popular, vă informăm că traficul rutier pe tronsonul DN 1 A care tranzitează localitatea va fi închis între km 110+800 și km 112+600.

Astfel, vor fi disponibile următoarele rute ocolitoare:

Pentru sensul de mers Ploiești — Brașov, pe DN 1 A la km 110+800: dreapta pe strada Ecaterina Varga (fosta centură de trafic greu) — strada Berceni — dreapta DN 1 A km 112+600;

Duminică, 13 August, 2017 - 17:48

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 între Drajna și Fetești, plouă torențial, vizibilitatea este sub 10 de metri și există pericol de acvaplanare.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu foarte mare atenție și cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire și fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

 

Duminică, 13 August, 2017 - 17:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei.

Pe sensul de mers către Braşov există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Predeal  şi Sinaia.

Le reamintim conducătorilor auto care circulă pe relaţia Braşov – Ploieşti că pot folosi ruta alternativă Ploieşti – Cheia – Săcele, rută pe care, până în acest moment, nu au apărut probleme de trafic.

Sâmbătă, 12 August, 2017 - 12:05

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers București - Constanța. Sunt câteva zone în care se circulă cu viteză redusă (Dragoș-Vodă, Drajna, Fetești și în dreptul localității Valul lui Traian).

Pe DN Centura București, către autostrada A2, nu mai sunt probleme de trafic.

Le recomandăm conducătorilor auto să folosească și alte rute către Constanța, cum ar fi:

—DN2 București — Urziceni, DN2A Urziceni — Slobozia — Hârșova — Constanța;

Vineri, 11 August, 2017 - 14:28

În perioada 11-13 august 2017, în intervalul orar 08:00 - 20:00, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, se va organiza un eveniment sportiv.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa pe traseul de desfășurare a cursei cicliste și străzile care acced în acesta, după cum urmează:

Vineri, 11 August, 2017 - 13:42

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule, pe DN1 Ploiești — Brașov circulația rutieră este îngreunată. Pe sensul de urcare (către Brașov), există aglomerație la Comarnic și pe tronsonul Sinaia — Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu județul Brașov până la Bușteni.

Vineri, 11 August, 2017 - 13:38

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Bulgaria că, în perioada 11 — 15 august 2017, din cauza numărului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, există posibilitatea creșterii timpilor de așteptare și a formării de aglomerări la punctele de trecere, în special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu — Ruse.

Vineri, 11 August, 2017 - 08:47

Zborul companiei Wizz Air, numărul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programată la ora 18:10, a fost anulat.

După decolare, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis întreruperea zborului și întoarcerea aeronavei la sol.

În aceste condiții, pasageri au fost debarcați și rerutați, în funcție de opțiunile personale și posibilitățile operatorului aerian.

O echipa de intervenție din partea operatorului aerian a sosit deja la fața locului, pentru evaluarea situației și stabilirea măsurilor de remediere.

Vineri, 11 August, 2017 - 08:41

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICȚIONAT, PARȚIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

— Șos. Pantelimon;

— Calea Văcărești/Șos. Olteniței;

— Str. Valea Ialomiței;

— Str. Râul Doamnei;

— Calea Văcărești între Str. Mărțișor și Șos. Olteniței;

— Splaiul Independenței/Str. Piatra Craiului/Șos. Virtuții;

— Drumul Taberei/Str. Sibiu;

— Splaiul Unirii/Șos. Mihai Bravu;

— Str. Turnu Măgurele;

— Bd. Nicolae Grigorescu/Splaiul Dudescu;

Vineri, 11 August, 2017 - 08:32

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism și un autotren, circulația rutieră pe DN1 (E60) Huedin - Oradea este momentan oprită pe ambele sensuri la km 557, în zona localității clujene Negreni.

Pentru a permite executarea unor lucrări de întreținere și reparații, traficul rutier pe Podul Calafat — Vidin va fi întrerupt astăzi, în intervalul orar 9.00 — 11.00. Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente punctului de trecere a frontierei Calafat, până în momentul reluării traficului.

Joi, 10 August, 2017 - 12:42

Volvo Cars, producător suedez de mașini premium cu peste 90 de ani de experiență, a prezentat în primăvara acestui an, la nivel internațional, mult așteptatul model de SUV, noul XC60. Începând cu această lună, varianta evoluată a SUV-ului consacrat este disponibilă  în rețeaua de dealeri autorizați ai mărcii VOLVO în România. 

Joi, 10 August, 2017 - 11:00

Un avion Blue Air, care a decolat de la Bacău, în această dimineaţă, cu destinaţia Londra s-a întors din drum
"După 40 de minute, piloţii au decis să se întoarcă, din cauza unui indicator de avertizare care s-a aprins la bordul avionului. Reprezentanţii companiei aeriene nu au decis încă la ce oră vor relua cursa către Londra", anunță Digi24.
 

Joi, 10 August, 2017 - 10:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi, 10 august 2017, vor fi impuse restricții de circulație pentru traficul greu în județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj, a vând în vedere avertizarea cu cod portocaliu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).

Joi, 10 August, 2017 - 09:38

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER  

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

Joi, 10 August, 2017 - 08:30

Două persoane au murit şi mai multe sunt rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa, în Arad.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, autocarul şi microbuzul s-au ciocnit frontal, iar traficul rutier pe DJ 792 C, între Curtici şi Sântana, este blocat pe ambele sensuri.
 

Miercuri, 9 August, 2017 - 14:14

În perioada 09.08.2017 — 11.08.2017 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

DN2B: Buzău-Spătaru; DN2:Spătaru — Urziceni; DN2A: Urziceni—Țăndărei—Giurgeni-Ovidiu; A4:Ovidiu—Constanța Poarta 7.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Miercuri, 9 August, 2017 - 10:12

Metrorex anunță că miercuri, 09.08.2017, la ora 8:08, un tren de metrou s-a defectat în stația Preciziei, iar pasagerii au fost debarcați.

Echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației prin aducerea unui tren de ajutor și scoaterea celui defect. Defecțiunea a fost remediată la ora 09:15. Pe perioada defecțiunii, pe tronsonul Lujerului — Preciziei, circulația s-a desfășurat în sistem pendula, iar trenurile din direcția Anghel Saligny s-au întors la stația Lujerului. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din stații.

Miercuri, 9 August, 2017 - 08:48

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Peru, având ca destinații regiunile din sudul acestei țări, în special Cusco și Puno și pentru obiectivul turistic Machu Picchu că, din cauza ultimelor evoluții ale grevei inițiate de sindicatul profesorilor (SUTEP) și a caracterului incert al negocierilor dintre sindicat și autorități, se recomandă să se evite deplasarea în zonă, pentru următoarea perioadă.

Subscribe to Transporturi