Vineri, 23 Februarie, 2018 - 13:42
Din anul 2000 și până în prezent au fost executați 10 mii de funcționari corupti

De ce nu putem să facem afaceri cu China? Nu ne lasă Uniunea Europeană (ai cărei lideri se bat pentru contractele cu a doua economie a lumii) sau nu suntem în stare noi, pentru că urmărim mai degrabă profitul personal al celor care „negociază, decât binele țării?
De ce cu China? Pentru că...
– În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.
– Lungimea drumurilor - 4 milioane de kilometri. Sunteți sigur că vă puteți imagina atâtea zerouri, pentru niște distanțe pe care noi le măsurăm în metri?

Miercuri, 14 Februarie, 2018 - 12:50

Hanner România implementează schimbări de management, ca urmare a noii dinamici a portofoliului companiei și a evoluției echipei pe piața locală. Compania a finalizat recent vânzările pentru THE PARK, un proiect rezidențial cu 460 de apartamente, o investiție în valoare de peste 40 milioane de euro. Hanner a început lucrările de construcție pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi și spații publice, într-un efort de restaurare și transformare a fostei fabrici de bere Grivița.

Miercuri, 14 Februarie, 2018 - 09:32
Strict autentic

Teatrul de Stat Ploiești, nr. 1885/15 iulie 1971

ADEVERINȚĂ

Prin prezenta se adeverește de noi că tov. Ștefănescu Eusebiu este actor la Teatrul de Stat Ploiești.

Susnumitul este distribuit în piesa „Morișca”, iar personajul pe care-l interpretează îi impune să poarte părul lung.

Drept pentru care i s-a eliberat prezenta spre a-i servi ca justificare în fața organelor de control.

                                                                     Director (Indescifrabil)

Joi, 8 Februarie, 2018 - 13:50

Ascendis, liderul pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale, a încheiat un parteneriat cu Ipsos Interactive Services (IIS) – Centrul de Excelență al grupului Ipsos pentru Colectare Online și mobile de Date – cu scopul de a realiza studii de piață pentru companiile din România, dedicate zonei HR. Ascendis își propune ca, în acest an, să ajungă la vânzări de 300.000 de euro pe acest segment de piață, pe fondul interesului manifestat de clienți pentru astfel de cercetări.

Joi, 8 Februarie, 2018 - 12:50

 DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, are un nou director comercial, Radu Dumitru Stănescu, cu o experiență de peste 20 de ani în management și consultanță, acumulată în organizații locale și multinaționale din Europa de Est, Centrală și de Sud. 

Joi, 8 Februarie, 2018 - 11:33

Moneycorp, expert international in plati si schimburi valutare, a anuntat astazi promovarea lui  Cosmin Bucur in functia de Director General al sucursalei din Romania, odata cu incheierea mandatului lui Johan Gabriels, la un an si jumatate dupa ce Moneycorp a devenit operationala in Romania.
 

Luni, 5 Februarie, 2018 - 15:03

Începând cu data de 1 februarie, Daniela Popescu s-a alăturat, în calitate de director asociat, departamentului de birouri al firmei de consultanță imobiliară Colliers International Romania, după o activitate de peste 12 ani în companie.

Luni, 29 Ianuarie, 2018 - 15:04

FCB Bucharest își consolidează departamentul de strategie, odată cu preluarea rolului de coordonare de către Corina Anghel și cu extinderea echipei la începutul acestui an. Cu o experiență de 10 ani în industrie, dintre care 9 ani dedicați exclusiv strategic planningului, Corina a fost parte din echipele câștigătoare a mai multor premii Effie, demonstrând astfel că a pus baze valoroase unor campanii de succes.

Luni, 29 Ianuarie, 2018 - 11:46

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, îl numește pe Iuliu Mureșan în funcția de Director General Adjunct, responsabil de coordonarea activităților Ariei Risc: Risk Management, Control Intern, Compliance și Guvernanță Corporativă. 
Acesta își va exercita noile responsabilități după finalizarea procesului de autorizare al Băncii Naționale a României (BNR). 

Marţi, 23 Ianuarie, 2018 - 18:33

După aproape 24 de ani dedicați industriei de îngrijire a sănătății în aceeași organizație, din care ultimii 17 ani au fost sub umbrela grupului Cegedim, Petru Crăciun, Directorul General pentru România, a decis că este momentul potrivit pentru a face o schimbare în activitatea sa profesională.

Marţi, 23 Ianuarie, 2018 - 17:42

Wilhelm Tartler, unul dintre cei mai cunoscuți producători de miere ecologică din România, reușește să își crească afacerea prin lansarea unor produse apicole neconvenționale, iar acest lucru l-a făcut cunoscut în rândul consumatorilor tradiționali de miere. El este deținătorul unor rețete ieșite din comun, precum mierea cu ghimbir, Apivit – o combinație de miere, polen și propolis sau Hidromel, un mied făcut după o rețetă originală. 

Marţi, 23 Ianuarie, 2018 - 17:03

Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, a preluat, de la începutul acestui an, managementul Regiunii Centrale. Astfel, acesta a devenit responsabil de operaţiunile din Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia şi Croaţia.

Luni, 22 Ianuarie, 2018 - 20:52

Consiliul de administrație al IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a decis numirea domnului Bogdan Oșlobeanu în funcția de Director General al companiei, cu începere din data de 1 martie 2018. Acesta îl va înlocui pe dl. Bartosz Puzdrowski, care a cerut Societății terminarea mandatului din motive personale. Dl. Bartosz Puzdrowski își va desfășura în continuare activitatea de susținere a dezvoltării Societății, în calitate de consultant extern. În conformitate cu actul constitutiv al companiei, numirea a fost realizată pentru un mandat de 4 ani, până la data de 28 februarie 2022.

Subscribe to HR ( Human resources)