Joi, 11 Ianuarie, 2018 - 16:19

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a depistat un bărbat, cu cetăţenie română şi Republica Moldova, care deţinea trei bacnote de câte 100 dolari,  false.

Vineri, 5 Ianuarie, 2018 - 00:36
White House bans personal cell phones for staff & guests

The White House has imposed a ban on personal cell phones for employees and visitors in the West Wing, which houses the offices of the US President, citing “security and integrity” concerns.

Both the staffers and guests will have to hand over their personal mobile devices to security before entering the West Wing of the White House, press secretary Sarah Huckabee Sanders said in a statement on Thursday. It remains unclear whether the new rule will affect the US president Donald Trump himself, or he’ll be an exempt from it.

Marţi, 10 Octombrie, 2017 - 13:00
Semnificaţia relaţiei vechi şi actuale dintre OM şi CÂINE

Câinele, spre deosebire de celelalte specii de animale domestice, a fost şi este singura specie de animal care a intrat – cu de la sine acţiune - în viaţa omului, fără a fi domesticit – fenomen ancestral petrecut de-a lungul a zeci de mii de ani, pentru ca mai apoi să se consolideze o relaţie deosebită între două specii deosebite din punct de vedere comportamental şi al inteligenţei.

Luni, 17 Iulie, 2017 - 16:07
Cea mai mare - indienii. Cea mai mică - grecii

Un sondaj efectuat în 2016 de catre STATISTA la comanda OECD, a testat aleatoriu încrederea pe care o au popoarele în guvernele lor.

Cea mai mare încredere (73%) o manifestă indienii, urmați decanadieni (62%), turci și ruși (câte 58%). La polul opus se situează grecii, cu doar 13%. Dintre țările Uniunii Europene pe primul loc se află Germania (55%), urmată de Spania (30%) și Franța (28%).

Americanii manifestă o încredere de doar 30% în guvernul lor.

România nu a figurat în chestionar.

Joi, 19 Ianuarie, 2017 - 19:20

Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc și Noroc de joi, 19 ianuarie:

Subscribe to Internațional