Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 10:23
„Manifestanți ai luptei pentru Justiție au ajuns "toți ziariștii mercenari de la Roșia Montană”, care ar trebui ei înșiși să fie în pușcărie”

 Alina Mungiu Pippidi a declarat la B1TV că „Ziariștii mercenari ar trebui ei înșiși să fie în pușcărie, nu să ceară trimiterea altora după gratii”.

Vineri, 24 Noiembrie, 2017 - 20:01
Interzis minorilor!

"Ia-mi trabucul – și îţi voi declara război!“ spunea Winston Churchill, premier britanic, politician si scriitor de Nobel, care a trait pana la 90 de ani fara sa faca sport, bucurandu-se de viata intr-un stil total nesanatos, ceea ce i-ar face pe activistii de azi sa trimita  mesaje de protest la UE, la Comisarul Andriukaitis, la doctorul Buicu, presedintele Comisiei de Sanatate, la premierul Tudose si la Regina Angliei STOP Asa au procedat vajnicii luptatori "pentru drepturile nefumatorilor" (sic!), dar impotriva drepturilor omului, cand au aflat ca o persoana care lucreaza pentru o multinationala din domeniul tutunului a acceptant pozitia onorifica de vicecomisar pentru sezonul cultural romanesc la Europalia, din Bruxelles

Vineri, 3 Noiembrie, 2017 - 17:06
In orice dictator zace un oengist minor…

”Leapădă fumatul!

Vineri, 20 Octombrie, 2017 - 21:32
Au început lucrările la Facultatea de Istorie - Universitatea din București

Astăzi, vineri 20 octombrie, a.c. au fost deschise oficial la Universitatea din București lucrările primei conferințe internaționale având ca subiect arheologia otomană în România, domeniu care are nevoie de sprijin pentru dezvoltare și pregătire de specialiști.

Luni, 16 Octombrie, 2017 - 12:13

Asociaţia Presei Auto din România este o organizaţie profesională ce reuneşte cei mai cunoscuți și apreciați ziariști de presă auto, dar și cele mai importante medii de presă auto naţionale.

Asociaţia a fost înfiinţată de către un grup ziariști și editori de presă specializată pe domeniul auto ce au cooptat alături de ei jurnalişti din mediul economic, profesori ai catedrei de Autovehicule Rutiere din cadrul Facultăţii de Transporturi, oameni de radio şi televiziune, precum şi personalităţi ale motorsportului.

Miercuri, 27 Septembrie, 2017 - 13:30

COMUNICAT conducerii legale a Uniunii Ziariștilor Profesioniști: 
 

            În ziua de 21 septembrie 2017 s-au prezentat la Judecătoria sectorului 1 București reprezentanții grupului care au încercat acapararea conducerii U.Z.P.R. Aceștia solicitau înscrierea în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a mențiunilor puse în scenă de ei prin falsa adunare generală din 2 septembrie a.c., respectiv a pretinșilor nou aleși în funcții de conducere.

Luni, 25 Septembrie, 2017 - 13:54
UKRAINE: 2 May 2014 tragedy: Predictable judicial outcomes 

Odessablog (18.09.2017) - http://bit.ly/2htbtXL - This blog has often lambasted the woeful criminal investigation into the events of 2nd May 2014, and rightly so.

Marţi, 20 Iunie, 2017 - 21:59

Viaţa este darul pe care Bunul Dumnezeu ni l-a făcut tuturor!

Joi, 15 Iunie, 2017 - 16:00
Sâmbătă, 17 iunie, la Marriott

Marea Lojă Naţională Română 1880 (M.L.N.R. 1880) sub egida U.G.M.A. (Universal Grand Masonic Alliance – Marea Alianţă Masonică Universală) organizează la Bucureşti o Conferinţă Publică a Suveranilor Mari Comandori şi Mari Maeştrii care fac parte din Alianţa noastră universală.

Programul manifestărilor va fi::
Sâmbătă, 17 iunie
Conferinţă Publică
“Masoneria în secolul XXI – o Morală şi o Cale de Acţiune”
Oratori: Suverani Mari Comandori, Mari Maeştrii şi
personalităţi ale vieţii publice
Marriott, Grand Ballroom

Miercuri, 24 Mai, 2017 - 15:05
16 - 18 iunie, la Hotel Marriott

Marea Lojă Naţională Română 1880 (M.L.N.R. 1880) sub egida U.G.M.A. (Universal Grand Masonic Alliance – Marea Alianţă Masonică Universală) organizează la Bucureşti un Convent Internaţional şi o Conferinţă Publică a Suveranilor Mari Comandori şi Mari Maeştrii care fac parte din Alianţa noastră universală.
Programul manifestărilor:
 

Vineri, 16 iunie
Convent Masonic Internaţional
Grand Hotel Marriott 5*

Miercuri, 24 Mai, 2017 - 10:54

  De mii de ani încoace, oamenii au fost preocupaţi de propria lor siguranţă, de dreptul lor fundamental cel mai important sau dreptul suprem – dreptul la viaţă!

            Lumea a evoluat şi statele moderne au creat instituţii care au ca unică preocupare siguranţa cetăţeanului. Poliţia este una din aceste instituţii aflată în slujba cetăţenilor pentru a le garanta siguranţă, aşa cum este stipulată în Constituţia României.

           

Marţi, 16 Mai, 2017 - 12:29

CEDO a pronunţat decizia-pilot in cazul României privind condiţiile din penitenciare !

Statul român are 6 luni la dispoziţie să prezinte un plan de măsuri!

CEDO nu cere graţieri sau relaxări ale politicii penale şi nici nu dă amenda de 80 milioane de euro!

Un judecător CEDO atrage atenţia că măsuri precum OUG 13 au provocat  "proteste de masă"!

 

Miercuri, 10 Mai, 2017 - 16:44

(Partea I) Nu că aş fi vreun pesimist, nu că nu aş vrea, nu că aş fi vreun fatalist, nu că nu aş avea încredere în acest popor şi în instituţiile statului, în potenţialul lor de mobilizare exemplară, dar nu am să accept niciodată că ceea ce timp de 27 de ani nu a fost posibil să se facă în sistemul penitenciar românesc, va fi făcut în 3-6 luni, atât cât ne-a acordat deunăzi Curtea Europeană a Drepturilor Omului, prin Condamnarea-pilot dată României!

Vineri, 28 Aprilie, 2017 - 23:21
S-au deschis conturi pentru depunerea banilor necesari restaurării casei în care au fost create „Amintirile din copilărie”

Bojdeuca de la Iași a lui Ion Creangă, cea mai veche casă memorială din România (înființată la 1918) se află într-o stare de plâns: acoperișul putred, zidurile crăpate, pericol de degradare ireversibilă.
Când răspunderea autorităților intră în eclipsă, trebuie să intervină inițiativa cetățenească. În acest scop apelăm la toți iubitorii lui Creangă - și cine dintre români nu-l iubește? - să contribuie la constituirea unui fond bănesc destinat restaurării integrale  a casei în care au fost scrise neuitatele  POVEȘTI și AMINTIRI DIN COPILARIE.

Marţi, 11 Aprilie, 2017 - 10:22
ROMANIA ABUSES THE EUROPEAN ARREST WARRANT, A NEW REPORT SAYS

HRWF (10.04.2017) – Human Rights Without Frontiers has just released a 30-page report entitled “The European Arrest Warrant in Question. Study Case: Alexander Adamescu” which can be found at http://hrwf.eu/wp-content/uploads/2017/04/EAW-Report-March-2017.pdf

Sâmbătă, 18 Martie, 2017 - 22:26

Săptămâna trecută premierul Grindeanu s-a echipat cu cizme de cauciuc și a descins în glodul din Ialomița unde Regia Pădurilor a organizat momentul festivist al debutului Lunii Plantării Arborilor. Această paranteză din programul încărcat al șefului Executivului avea o semnificație specială: aflată în centrul unor dispute acute, problematica pădurii intra astfel pe agenda de priorități a Guvernului. Grindeanu și-a făcut datoria cetățenească și a plantat cu mâna lui un frasin, dar cioporul de reporteri l-a atacat - după obicei - cu chestiuni colaterale subiectului.

Miercuri, 15 Martie, 2017 - 14:47

Ultimele păduri virgine din România au primit miercuri un sprijin proeminent din întreaga lume. 200 de oameni de știință și experți în ecologie din 27 de țări de pe 3 continente au semnat Memorandumul inițiat de Fundația EuroNatur prin care aceștia solicită Guvernului României să acționeze imediat pentru a proteja strict pădurile virgine. Memorandumul oamenilor de știință a fost astăzi înmânat personal doamnei Adriana Petcu, ministrul apelor și pădurilor de către Gabriel Schwaderer, CEO EuroNatur și Gabriel Păun, președintele Agent Green.

Marţi, 14 Martie, 2017 - 16:14
"deputatul care ameninţă cetăţenii cu mitraliera"

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) solicită forurilor de conducere ale Partidului Social Democrat retragerea sprijinului politic pentru parlamentarul Cătălin Rădulescu. 
Într-un interviu acordat luni, 13 martie 2017, acesta a făcut mai multe declaraţii de neacceptat pentru un membru al Parlamentului. Cătălin Rădulescu a susţinut că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă şi a negat din nou legitimatea protestelor, invocând “manipulări” şi influenţe fanteziste ale “multinaţionalelor”:

Luni, 13 Martie, 2017 - 12:20

Ministerul Pădurilor trebuie să ancheteze Romsilva și Garda Forestieră pentru crimele forestiere. Agent Green publică astăzi noi dovezi filmate luna aceasta care ilustrează exploatările forestiere abuzive de la Vidraru din ultimii 15 ani care au fost legalizate de Romsilva și de Garda Forestieră Ploiești. Abuzurile de la Vidraru s-au produs atât în pădurile de Stat cât și în cele aflate în proprietate privată.

Joi, 2 Martie, 2017 - 14:40
La concurență cu ROMSILVA

21 de județe, 180 de hectare, aproape 600.000 de puieți și peste 27.000 de voluntari implicați – acestea sunt realizările „Plantăm fapte bune în România” din 2011 și până în prezent.

Marţi, 14 Februarie, 2017 - 14:12

Am luptat şi continui să lupt în frontul Societăţii Civile de 27 de ani, renăscut  după aproape 50 de ani, imediat după Revoluţia din decembrie ’89, când s-a legiferat căderea DICTATORULUI CEAUŞESCU şi a regimului totalitar comunist.

Joi, 2 Februarie, 2017 - 16:20

Organizatia pentru Apărarea Drepturilor Omului, „OADO” este organizaţie neguvernamentală de interes naţional şi utilitate publica, specializată in problematica complexa a ceea ce înseamna cunoaşterea, promovarea si apărarea drepturilor fundamentale ale omului, aşa cum sunt ele stipulate în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului de la 10 decembrie 1948.

Miercuri, 28 Decembrie, 2016 - 13:31

Scriu acest articol cu un sentiment cert de totală nemulţumire şi de mare îngrijorare la gândul că în secolul XXI, instituţii internaţionale şi naţionale care s-au înfiinţat pentru a ameliora situaţia drepturilor fundamentale ale omului, aşa cum sunt ele prevăzute în DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI, semnată la 10 decembrie 1948, imediat după cea mai mare conflagraţie internaţională – cel de-al doilea război mondial, au eşuat lamentabil, parţial sau total, în demersul lor.

Subscribe to ONG