Sâmbătă, 20 Ianuarie, 2018 - 12:15

Facsimilul care poartă mențiunea „Strict Secret”, emis de Departamentul Securității Statului la 16 octombrie 1984, vorbește despre „adeziunea” unui personaj celebru care a avut discreția de a nu se lăuda public cu acest lucru. Ba, din contră, l-a contestat din toate puterile. Iată ce ne dezvăluie acest document, din păcate prea târziu pentru a-și mai face efectele legale:

Luni, 8 Ianuarie, 2018 - 19:30
Elena Udrea continua să-i dea în vileag pe „colaboratorii” serviciilor

 Elena Udrea îi acuză direct pe ziariștii de la trustul ”Adevărul” – aflat de cîțiva ani în insolvență – și pe patronul Cristian Burci, despre care ea spune că își păstrează libertatea prin intermediul unui troc cu sistemul. Ea se referă la

 jurnalistul Ionel Stoica, de la trustul menționat, afirmând că e ”omul de casa al lui Kovesi si al generalului Dumbrava”, iar activitatea sa de jurnalist ”se rezuma la publicarea rechizitoriilor DNA, obtinute, evident, direct si ilegal de la sefa institutiei”.

Duminică, 7 Ianuarie, 2018 - 23:47

Robert Baer este un fost agent CIA, jurnalist și editorialist al revistei Time, la The Wall Street Journal și Washington Post.

 Este autorul cărții "See No Evil", pe baza căreia a fost scris scenariul filmului "Syriana", în urma căruia actorul George Clooney a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, scenariul a fost nominalizat la Oscar.

 

Joi, 4 Ianuarie, 2018 - 12:10

În timp ce acuză de toate relele statul paralel, plasând în epicentrul său Serviciul Român de Informații sau o parte consistentă a acestuia, primii- miniștrii PSD s-au dat peste cap pentru a umfla și mai mult bugetul acestei instituții supraponderale. Sub ultimii trei prim-miniștri, Victor Ponta, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, media salariilor din această instituție a crescut exponențial, ajungând la 4.500 de lei pe lună. A crescut și numărul pensionarilor de lux, SRI numărând în prezent 10.410, de la 8.800 cât erau în 2011. Cum se explică acest fenomen?

Marţi, 2 Ianuarie, 2018 - 18:22

Sunt zile în care analiștii se întrec în predicții despre 2018. Dar nicio prognoză nu poate sta în picioare, fără a avea un răspuns la întrebarea din titlu. Dacă SRI se retrage din politică, este una. Dacă SRI nu se retrage și continuă să supravegheze populația în masă, în scopul utilizării politice a informațiilor astfel obținute, este cu totul și cu totula alta. Prin urmare, eu unu mă încumet să încerc un răspuns.

Vineri, 22 Decembrie, 2017 - 16:48

Vineri, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a fost publicat un document din care reiese că un judecător de la Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar fi autorizat supravegherea video, audio sau prin fotografiere, în perioada 4 iulie - 2 august 2014, a mai multor zeci de politicieni, jurnaliști și afaceriști.

Joi, 14 Decembrie, 2017 - 19:03

CASTiNG, cel mai așteptat serial online de comedie, se lansează astăzi în spațiul virtual. Primul episod din povestea plină de umor și provocări prin care trec Gina, Carmen, Miss și Vali, cele patru actrițe #nejucate, este deja disponibil pe canalul de YouTube CASTiNGseries. De-a lungul sezonului cu numărul 1, distribuit online în următoarele 8 săptămâni, publicul din România va descoperi cum arată viața unui actor tânăr, dincolo de lumina reflectoarelor.

Luni, 11 Decembrie, 2017 - 12:31

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) anunță începerea protestelor. Miercuri, 13 decembrie, pină in 5.000 de  transportatori de persoane vor protesta în fața sediului Guvernului și alți peste 30.000 în toate marile orașe din țară (Timișoara,Arad,Iași,Brașov,Bacau,Craiova,Constanta,etc.), între orele 09.00-20-00. 

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 22:07

„Post coitum omne animalium triste est” *

Atenționarea Departamentului de Stat al SUA adresată Parlamentului României, vizavi de Legile Justiției, a fost tradusă de domnul ministru Tudorel Toader, cu o exactitate didactică de invidiat și pe înțelesul oricărui debil mintal:

– Mi s-a arătat cât și cum mi se permite.

 

Joi, 30 Noiembrie, 2017 - 16:51

Poveștile sărbătorilor de iarnă încep pe 1 Decembrie, la Târgul de Crăciun București! Primăria Capitalei prin creart - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București organizează cel mai mare târg de Crăciun din România, între 1 – 27 Decembrie, în Piața Constituției, unde muzica, tradițiile și meșteșugurile specifice românești vor anima centrul orașului!  
 

Joi, 30 Noiembrie, 2017 - 12:52

Autorităţile ieşene au demarat o anchetă după ce în ultima vreme patru nou-născuţi au fost infectaţi cu Klebsiella la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi, iar doi dintre copii au murit. 

Joi, 23 Noiembrie, 2017 - 09:09

Şase persoane, între care patru copii, au fost rănite joi dimineaţa într-un accident rutier în apropiere de municipiul Sibiu, pe Dealul Dăii, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Sibiu, conştienţi, cu policontuzii, traumatisme şi escoriaţii. 

Posibila cauză a accidentului este viteza unui şofer care a derapat şi a intrat într-o altă maşină, potrivit poliţiştilor. 
 

Marţi, 21 Noiembrie, 2017 - 20:43

Întreruperi planificate pentru revizii, reparatii si modernizari în reteaua de distributie a E-Distributie Muntenia  22-28 Noiembrie 2017:

Miercuri,  22.11.2017

În Bucuresti

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Cartier Straulesti, sos. Bucuresti-Targoviste, B-dul Petrila, str. Dunacesti, str. Verbinelor, str. Curtisoara, str. Salva, str. Saveni, str. Aldeni, str. Lonea, str. Drumul Cristesti, str. Drumul Costesti, str. Pietrosita si strazi adiacente
În judeţul Ilfov

Marţi, 7 Noiembrie, 2017 - 06:46

Generalul Dumitru Iliescu, fost director SPP a vorbit la Antena 3 despre „Cina lui Oprea”: "Există documente vizavi de ce s-a întâmplat în sufrageria lui Oprea. Din datele pe care le am eu sunt și înregistrări păstrate la Direcția Protecția Internă. Toată lumea se întreabă de ce Protecția Internă monitoriza conducerea serviciului. Este o obligație a acestei structuri să facă acest lucru vizavi de personalul insituției, inclusiv vizavi de conducere.(...) Acolo nu a fost o cină, acolo a fost o acțiune organizată.

Joi, 26 Octombrie, 2017 - 09:26
Declarații făcute în fața Comisiei parlamentare

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, senatorul Claudiu Manda, a precizat miercuri că fostul şef al SPP, generalul în rezervă Dumitru Iliescu, a vorbit în cadrul audierilor de la comisie despre etapele "construirii" unui dosar împotriva unei persoane "incomode", oferind şi exemple concrete, scrie Știripesurse.ro.

Duminică, 22 Octombrie, 2017 - 19:27

Decesul generalului-colonel Iulian Vlad, ultimul şef al mult temutei Securităţi, continuă să facă valuri şi să producă reacţii neaşteptat de violente. De ce nu a fost atacat generalul atât de radical pe când încă trăia ? De frică ? Cunoscuse prea multe dosare şi cariere ? Se dă liber la anumite dosare abia după ce ele devin inoperante prin dispariţia celui vizat ?

Sâmbătă, 30 Septembrie, 2017 - 09:54
Fostul șef al Securității avea 86 ani

Ultimul șef al Securității, generalul Iulian Vlad a fost condamnat din exterior pentru dejucarea celor mai nefaste obiective ale planului de reformare perestroikistă a României, asumat și de puterile occidentale, cunoscut și la Vatican. Acesta a fost arestat pe 31 decembrie 1989. Fostul şef al Securităţii Iulian Vlad a murit sâmbătă, la vârsta de 86 de ani.

Vineri, 29 Septembrie, 2017 - 18:46

În perioada 29.09-01.10.2017, aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la un număr de 28 manifestări cultural artistice, sportive, de protest, religioase şi promoţionale ce se vor desfăşura pe raza judeţului Timiş.
Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:
- cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

Joi, 28 Septembrie, 2017 - 15:46
Deadline înscrieri: duminică, 1 octombrie

Au mai rămas doar câteva zile pentru înscrierile la atelierul de dans contemporan pentru adolescenți Dance Yourself, la care participarea este gratuită, pe bază de selecție.

Joi, 28 Septembrie, 2017 - 13:41
A înțeles că e pe „dric” când nu i s-a mai răspuns la telefon

Fosta șefă interimară a TVR, Irina Radu, crede că este victima unor dezinformări.

Sâmbătă, 23 Septembrie, 2017 - 20:32
Cum voia acesta să-l înfunde pe Ghiță

 Stenograma discuţiei dintre un martor şi procurorul Negulescu:

martor: Domnu' Negulescu, nu prea seamănă adevarul cu ce scriem noi aici
Negulescu : Pai n-am vorbit ma așa?

martor: Pai am vorbit măi șefu' dar mie mi-e cam frică de dumneavoastră
Negulescu : Hai lasa vrăjeala.

martor: Bine, eu v-am scris cum mi-ați cerut, dar nu răspund pentru...
Eu nu știu ce tot aveți cu Ghiță ăsta ?
Negulescu : Știi că ăsta a rămas singura mea bucurie : Paraditul la cetățeni.....

Luni, 18 Septembrie, 2017 - 10:13
Frecventau biroul fostului șef al SRI pentru a primi înregistrări și rechizitorii

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, colonelul SRI Daniel Dragomir a dezvăluit duminică seara trei nume de jurnaliști care erau folosiți drept unelte de fostul șef al serviciului, Florian Coldea, relateaza Antena 3.ro.

 

„În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut intrând și ieșind mai mulți oameni din media. Despre natura discuțiilor nu știu, dar i-am văzut. Încep prin a vă spune trei: Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei. 

Joi, 7 Septembrie, 2017 - 19:48

Întreruperi planificate pentru revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuţie a E-Distribuţie Muntenia 08 - 14 Septembrie 2017:

Vineri, 08.09.2017

În Bucureşti

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:
•    Strada Polona (numere fără soț între Str. Ion Bogdan și Intrarea Bogdanița)
•    Strada Plutașilor

Între orele 10:00 – 15:00 în următoarele zone:
•    Strada Ioniță Vornicul

În judeţul Ilfov

Între orele 10:00 – 13:00 în următoarele zone:
•    Localitatea Brănești, str. Soarelui

Luni, 4 Septembrie, 2017 - 09:43

Potrivit informațiilor meteorologilor, în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, valorile termice vor fi mai ridicate faţă de normele climatologice ale perioadei, în special în sudul, sud-estul şi vestul ţării.

SEPTEMBRIE

Va ploua mai puțin decât în mod normal în luna septembrie în majoritatea regiunilor.

Marţi, 29 August, 2017 - 10:04

     Cel mai dorit eveniment pentru tineret din Avrig a avut loc în acest weekend în Piața Gheorghe Lazar din centrul orașului. Prima ediție a Festivalului Tineretului le-a oferit localnicilor cu spirit tânăr multă distracție și recitaluri susținute de artiști îndragiți în toată România! 

Vineri, 25 August, 2017 - 19:27

Toamnă cu temperaturi ridicate şi puţine ploi, asta anunță meteorologii pentru următoarele trei luni.

SEPTEMBRIE - TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperatura medie lunara a aerului va avea valori mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud-estul, sudul si vestul tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

Joi, 24 August, 2017 - 15:22

Asociația Română pentru Gândire și Oratorie, asociație educațională regională și membră a Asociației Române pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) anunță începerea evenimentului Forumul Național de Dezbateri Academice, proiect anual de dezbateri care are loc în perioada 23 - 28 august 2017, la Ploiești.

Luni, 21 August, 2017 - 13:31

UPETROM 1 MAI SA Ploieşti a solicitat protecţia Legii 85/2014 pe 3 august 2017, iar cererea a fost admisă de judecătorul sindic Adriana Magdalena BOGHICI de la Tribunalul Prahova pe 11 august 2017 – Dosar nr.5963/105/2017.

În motivarea cererii, debitoarea a precizat că “nu deţine în prezent lichidităţile băneşti disponibile care să acopere datoriile certe, lichide şi exigibile la data de 3 august 2017 în cuantum de 241.512.002 lei” şi a menţionat că intenţionează să-şi reorganizeze activitatea.

Joi, 3 August, 2017 - 15:36

  Meteorologii au anunțat pentru vineri cod roșu de caniculă în 12 județe din vestul țării. Disconfortul termic devine deosebit de accentuat, iar temperaturile vor fi cuprinse între 39...42 de grade Celsius. Însă, ANM avertizează că după aceste zile caniculare, vor apărea și fenomene meteo extreme, printre care și vijelii sau ploi torențiale.

Miercuri, 2 August, 2017 - 20:24

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, a întreprins în ultimele zile o serie de acțiuni de combatere a țânțarilor.
 
Astfel, în urma sesizărilor primite de la cetățeni, autoritatea locală Sector 6 a acționat, pe 31 iulie și 1 august a.c. , în cartierele Drumul Taberei și Ghencea, atât pe bulevardele principale, cât și pe străzile secundare, dintre blocuri.
 

Subscribe to Servicii secrete