Luni, 24 Aprilie, 2017 - 11:59

Numărătoarea inversă a zilelor care i-au mai rămas Codruței Kovesi în fruntea DNA a început odată cu confesiunile filmate și difuzate în „contumacie” de fostul său partener de sindrofii viticole, Ghiță.

Joi, 30 Martie, 2017 - 09:57

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD) a sesizat Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 4, Avocatul Poporului și Autoritatea Nationala Pentru Protectia Drepturilor Copilului cu privire la abuzurile și relele tratamente aplicate copiilor cu dizabilități din Școala Specială Gimnazială nr. 4 din București.

Marţi, 28 Martie, 2017 - 11:59
Partea a VI-a : O moarte suspectă sau o execuţie în stil mafiot la începutul anului 2007, când   România tocmai intrase în Uniunea Europeană

 După ce v-am prezentat, în mai multe seriale, profilulurile infracţionale ale celor care erau ofiţeri acoperiţi, nişte unelte şi slugi ale statului democrat şi de drept în mâna instituţiilor de forţă, în acest episod am să încerc să vă prezint condiţiile în care s-a făcut execuţia tânărului ofiţer acoperit S.R.I. Crivăţ, care a fost folosit până la un moment dat şi apoi eliminat în stil mafiot, la comandă.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 10:24
Partea a V-a : GĂMĂLIE CRISTIAN – Ofiţer acoperit

În acest episod, dar şi în cele care vor urma, voi continua să prezint rând pe rând ofiţeri acoperiţi ai S.R.I., care, prin diverse firme fantomă, au produs fraude fiscale de ordinul zecilor de milioane de euro, cu produse petroliere, ei fiind de fapt „puşculiţa nevăzută a SRI”!

Luni, 13 Martie, 2017 - 10:52

Surse din fosta Direcţie de Informaţii Externe (DIE) a Securităţii susţin că guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu (67 de ani), ar fi fost ofiţer acoperit în cadrul Institutului de Economie Mondială (IEM).

El ar fi fost recrutat ca ofiţer în 1971, când se pregătea să-şi finalizeze studiile de la Academia de Ştiinţe Economice, şi în acelaşi an a fost angajat la IEM.

Miercuri, 8 Martie, 2017 - 13:21
Thousands of CIA spy files posted online

British spies joined forces with the United States to develop cyberweapons for hacking mobile phones, smart TVs and personal computers, WikiLeaks claimed yesterday as it posted nearly 9,000 classified CIA files online.

Marţi, 7 Martie, 2017 - 17:14

...ale fostei Securități ne bântuie de 27 de ani.

Vineri, 3 Martie, 2017 - 08:39

Gen. Vlad (86) e un tradator, atat a lui Nicolae Ceausescu, pentru ca a dezarmat Securitatea in dec. 1989, cat si al lui Ion Iliescu, care planificase 60.000 de victime pentru legitimarea noii puterii.

Marţi, 28 Februarie, 2017 - 18:45
Partea a IV-a : Florin Daniel GURAN, un alt ofiţer acoperit care a făcut jocul DNA-ului

 În acest episod, dar şi în cele care vor urma, voi continua să prezint rând pe rând ofiţeri acoperiţi ai S.R.I., care au fost martori mincinoşi şi acoperiţi şi în odioasa mea cauză, o eroare judiciară de răsunet, aceiaşi care, prin diverse firme fantomă, au produs fraude fiscale de ordinul milioanelor de euro, cu produse petroliere, ei fiind de fapt „puşculiţa nevăzută a SRI”!

Miercuri, 22 Februarie, 2017 - 16:30
Codruța Kovesi a fost nesinceră (adică a mințit)

A fost găsit protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA mințea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)

Marţi, 21 Februarie, 2017 - 14:45

Partea a III-a : SARCA-BRAD Ovidiu-Ioan – Ofiţer acoperit

 În acest episod, dar şi în cele care vor urma, voi continua să prezint rând pe rând ofiţeri acoperiţi ai S.R.I., care, prin diverse firme fantomă, au produs fraude fiscale de ordinul milioanelor de euro, cu produse petroliere, ei fiind de fapt „puşculiţa nevăzută a SRI”!

Marţi, 21 Februarie, 2017 - 10:11

Partea a III-a : SARCA-BRAD Ovidiu-Ioan – Ofiţer acoperit

  În acest episod, dar şi în cele care vor urma, voi continua să prezint rând pe rând ofiţeri acoperiţi ai S.R.I., care, prin diverse firme fantomă, au produs fraude fiscale de ordinul milioanelor de euro, cu produse petroliere, ei fiind de fapt „puşculiţa nevăzută a SRI”!

Vineri, 17 Februarie, 2017 - 10:17
CIA espionage orders for the last French presidential election

All major French political parties were targeted for infiltration by the CIA's human ("HUMINT") and electronic ("SIGINT") spies in the seven months leading up to France's 2012 presidential election. The revelations are contained within three CIA tasking orders published today by WikiLeaks as context for its forth coming CIA Vault 7 series.

Joi, 9 Februarie, 2017 - 10:03
Un comentariu de Aurel I. ROGOJAN

După Ucraina și Republica Moldova, România pare a fi teatrul extins al operațiunilor de război hibrid. Nu pun la îndoială informațiile de care dispune Trăian Băsescu, în acest sens, și la care s-a și referit public. De asemenea, nu pot să nu observ că la un număr de cinci ani de la avertismentele și numerosele noastre exemple, Dan Andronic,un ziarist conectat la surse dintre cele mai credibile, vine să confirme agresivitatea războiului imagologic al organizațiilor de front rusești împotriva României.

Marţi, 7 Februarie, 2017 - 10:43

 Cine este de fapt acest personaj misterios?

Miercuri, 25 Ianuarie, 2017 - 19:31

10 scriitori vor fi prezenți şi 23 de cărţi vor fi lansate sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 10:00 – 20:00, la Sala Lahovari a hotelului Cişmigiu din Bucureşti (Bd. Regina Eliosabeta nr. 38), cu ocazia evenimentului „Maratonul Autorilor”, organizat de Editura Pavcon.

Miercuri, 25 Ianuarie, 2017 - 17:06

Din luna iunie a acestui an ar putea fi introduse vagoane speciale pe ruta Bucureşti-Salonic, care vor avea posibilitatea transportului autoturismelor, anunţă directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes.

Miercuri, 25 Ianuarie, 2017 - 16:54

 
Livia Stan, fost director în Ministerul de Finanțe și secretar general la Ministerul de Finanțe se alătură PWC România, unde va ocupa poziţia de director în cadrul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică şi va face parte din echipa integrată a PwC de servicii pentru sectorul public. 

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 18:56

Echipa Transit Director din România, care oferă multiple soluții pentru planificarea rutelor de transport public, precum și instrumente intuitive de urmărire și analiză a datelor asociate cu rețelele de transport public, a fost selectată să participe la hub:raum Warp Sprint. În același program, românilor li s-a alăturat echipa Maggie din Croația, care dezvoltă soluții de voce cu ajutorul inteligenței artificiale.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 17:19

Monitorul Prețurilor la alimente, proiectul lansat de Consiliul Concurenței (CC) și ANPC la sfârșitul anului trecut, este vizitat zilnic de aproximativ 20.000 de români, care vor să știe prețurile practicate de marii retaileri, anunță reprezentanții CC. 

În prezent, magazinele monitorizate sunt doar din București, iar CC urmărește extinderea platformei în mai multe orașe.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 15:22

Primul planetariu mobil din România va veni la Râmnicu Vâlcea, între 30 ianuarie și 3 februarie 2017, la Teatrul Anton Pann.

Spectacolul 'Constelațiile în viziunea străbunilor, tălmăcite pe înțelesul copiilor' va avea loc zilnic, în intervalul orar 09:00 — 18:00, iar cei mici vor avea ocazia să descopere Sistemul Solar și constelațiile, cu ajutorul unor proiecții digitale de înaltă rezoluție, în cadrul unei serii de proiecții spectaculoase însoțite de prezentări interactive, care vor avea loc într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 14:05

De multe ori, comportamentele umane deficitare sunt în sine un mecanism care ne apără de unele suferinţe de moment. Dacă acest mecanism continuă să existe şi dincolo de scopul său punctual, atunci se declanşează, prin comportamente repetitive, dependenţe extrem de dăunătoare pentru viaţa şi sănătatea noastră.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 12:50

Bonul fiscal de 706 lei, din 7 decembrie 2016, este bonul câștigător Așadar, dacă  aveți unul din această dată cu această sumă, înseamnă că ați câștigat cel puțin 10.000 lei brut.

A avut loc prima extragere la Loteria bonurilor fiscale din acest an, la care au putut participa bonuri cu valoarea între 1 și 31 decembrie 2016.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 12:40

Artist plastic și designer, Lector Universitar Doctor în cadrul Departamentului de Modă al Universității Naționale de Arte București și membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România, Liliana Ţuroiu a fost nominalizată, luna aceasta, pentru titlul Femeia Anului la categoria Artă și Cultură, în cadrul prestigioasei Gale de Premiere Femeia Anului, organizată an de an de revista Avantaje și AVON și ajunsă la cea de-a XIX-a ediție. 
Îți poți vota preferata din fiecare categorie pe avantaje.ro/femeia-anului/voteaza/1#menuWrap

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 12:32

Colocviul este organizat de catre Asociatia Dezvoltam Breaza, Aeroterapia, BioParc, Bursa Bio si are ca scop sa prezinte in primul rand beneficiile si avantajele pe care aerul pur si sanatos vi le poate oferi. Breaza este renumita de mult timp pentru calitatea aerului său şi pentru efectele benefice pe care aceasta le are asupra organismului. Toţi oamenii pot profita de această calitate specială, excepţională a oraşului Breaza. Breaza este desemnata drept oraşul cel mai sănătos al Europei centrale şi de est.

Luni, 23 Ianuarie, 2017 - 12:26

Serviciul Român de Informaţii (SRI) transmite, luni, printr-un comunicat de presă, că respinde orice încercare de a implica instituţia în "dispute politice, organizare de proteste sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate" potrivit legii.

"Respingem categoric orice încercare de a implica SRI în dispute politice, organizare de proteste sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Considerăm aceste afirmaţii denigratoare şi menite să afecteze instituţii fundamentale ale regimului democratic.

Sâmbătă, 21 Ianuarie, 2017 - 12:55

Parchetul General susține că protocolul încheiat între Ministerul Public și Serviciul Român de Informații a fost legal și prevedea formarea unor echipe operative cu rolul de a asigura sprijin tehnic pentru punerea în aplicare a mandatelor de supraveghere tehnică emise de instanță.

Vineri, 20 Ianuarie, 2017 - 20:21

Economie, societate, studenți, viitor, antreprenoriat și tehnologie. Acestea au fost subiectele abordate într-o dezbatere interactivă a jurnalistului Moise Guran, astăzi, 20 ianuarie, cu mai mult de 500 de studenți ai Universității de Vest din Timișoara.

Aula Magna UVT s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să stea de vorbă cu acesta, discuțiile desfășurându-se sub forma unui dialog constructiv, în care fiecare participant a putut să afle secretele din spatele televiziunii, să primească sfaturi de antreprenoriat și să i se răspundă la cele mai diverse întrebări.

Vineri, 20 Ianuarie, 2017 - 17:16

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi,  și-a cumpărat softul de verificare a tezei de doctorat, precizând că lucrarea este "corectă 100%".

"Este o teză muncită, este o teză corectă, s-au pronunțat două verdicte cu privire la acest lucru, că teza este corectă. Mi-am achiziționat, când a apărut a doua verificare, când a fost declanșată, mi-am achiziționat personal, din bani proprii, acel soft care s-a folosit și mi-am verificat teza și este o teză corectă. Este o teză corectă 100%", a afirmat Kovesi, la Radio România Actualități.

Vineri, 20 Ianuarie, 2017 - 00:47
O analiză publicată de bugetul.ro

Fostul președinte Traian Băsescu i-a criticat, în nenumărate rânduri, în ultima perioadă pe șefa DNA, Laura Codruța kovesi și pe Florian Coldea, până de curând prim adjunct al SRI. Cei doi au fost învestiți în aceste funcții importante chiar de el, dar a justificat de fiecare dată că i-a ales pentru că erau tineri, iar el își dorea o schimbare de regim. Care este de fapt adevărul și cum au ajuns cei doi în prim plan, puteți trage singuri concluziile, citind informațiile de mai jos.

Subscribe to Servicii secrete