Vineri, 24 Martie, 2017 - 20:04

Universitatea din București găzduiește ultima serie a dialogurilor susținute de Tudor Chirilă, organizate în cadrul Caravanei întâlnirilor „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 18:06

Legendara Patricia Kaas, pe care fanii români o vor putea revedea la sfârşitul lunii Iunie, cu ocazia spectacolelor de la Bucureşti şi Timişoara, va susţine un spectacol pe data de 28 Iunie, la Palatul Naţional al Culturii din Sofia, la doar 358 de kilometri distanţă de Bucureşti.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 16:43

Sâmbătă, 1 aprilie 2017, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Radio din București, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Radio România, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul Național George Enescu, Gala Societății Civile și Floria.ro, organizează cea de-a IV-a ediție a evenimentului “SUFLET ÎN CULORI”, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 16:42

Alex Muşat, tânărul bistriţean care a uimit o ţară întreagă cu a lui chitară şi voce la emisiunea Vocea României, cântă la Hard Rock Cafe, alături de trupa sa, vineri, 31 Martie, de la ora 22:30.

Alături de Mihai, pe scenă vor mai urca şi Mihai Mărgineanu, şi Thea (Teodora Buciu), câştigătoarea trofeului Vocea României.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 15:55

Trupa Postmodern Jukebox, împreună cu noul său membru, tânărul cantautor Noah Guthrie, a realizat un remake, în stilul anilor '50, după îndrăgita piesă "Sledgehammer", a lui Peter Gabriel, pe care fanii din România vor putea avea ocazia să o asculte pe data de 29 Martie, cu ocazia concertului Postmodern Jukebox de la Sala Palatului.

Vineri, 24 Martie, 2017 - 15:01

Alex Musat, tanarul bistritean care a uimit o tara intreaga cu a lui chitara si voce la Vocea Romaniei, canta la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, vineri, 31 martie de la ora 22:30.

Alaturi de Mihai pe scena ii veti vedea si pe Mihai Margineanu dar si pe Thea (Teodora Buciu), castigatoarea trofeului Vocea Romaniei !

Fiecare evolutie a sa in cadrul show-ului Vocea Romaniei a fost un moment unic si magic.

Joi, 23 Martie, 2017 - 15:16

Pe 30 martie, la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, va avea loc  un show de poveste cu Nicu Alifantis si trupa sa pentru a va prezenta showul "Alifantis & ZAN".

ZAN „... una dintre importante masti din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentand social, prin istetimea, viclenia si cunoasterea cheii succesului, revansa noii clase – patura de jos a targurilor si satelor... ”

(„Commedia dell’Arte – Antologie, traducere si note” de Olga Marculescu – Editura Univers)

Joi, 23 Martie, 2017 - 13:42
București capitala jazz-ului mondial

La 11 ani de la debut, EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz din Europa, și-a câștigat locul între evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotrivă de public, artiști și specialiști. Prezentând stiluri de jazz diferite, artiști ai noului val și proiecte muzicale din centrele de jazz emblematice ale lumii, evenimentul și-a construit o identitate puternică și în peisajul cultural autohton, aducând în sălile de concerte un număr ridicat de spectatori. 

Marţi, 21 Martie, 2017 - 20:03

Pe 6 Aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, BestMusic şi Metalhead îi invită pe bucureştzeni la aniversarea de 20 de ani a albumului "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos", unde finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica, într-un show exclusiv ce va dura peste două ore.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 18:32

55 de ani de Phoenix reprezintă o aniversare unică pe scena rock-ului românesc, o reuşită remarcabilă a unei legende cu nume predestinat, seria evenimentelor aniversare urmând a debuta pe data de 19 Aprilie, cu ocazia zilei de naştere a liderului Nicu Covaci, în cadrul unui concert-eveniment desfăşurat la Arenele Romane din Bucureşti.

Marţi, 21 Martie, 2017 - 15:57

Trupa New Yorkeza PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic ! Cunoscuta in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band ! Lineup-ul serii este completat de Cred Ca Sunt Extraterestru si Next Ex!

BILETE

Marţi, 21 Martie, 2017 - 15:03

2017 –  Noua stagiune muzicală AG Weinberger ! O aventură în lumea spectacolului Multimedia Sunet, Imagine şi Poveste…
 
Sâmbătă,  25 martie, ora 19:00 – Sala Teatrelli
Creart
Piaţa Alexandru Lahovary 7  
  
Orice aventură începe cu o nevoie şi orice nevoie naşte o
  poveste, iar povestea are un început.
  
#GringoTronic#
Muzică electronică, Jazz, blues, soul, rock…un suflu nou!
  
Un concept inedit, un spectacol Multimedia – cele mai uimitoare poveşti ale

Marţi, 21 Martie, 2017 - 11:50

Tradiționalul Concert #dinBasarabia revine și în acest an cu o ediție la fel de spectaculoasă. Zdob și Zdub și Alternosfera de peste Prut vor urca din nou pe aceeași scenă la București, după un recital al trupelor Cuibul și Rupt din Chișinău. Concertul se va desfășura, ca în fiecare an, la Arenele Romane din București, pe 25 martie 2017. 

Marţi, 21 Martie, 2017 - 09:14

Mai sunt două zile până la concertul SWANS din Form Space/, evenimentul acestei primăveri la Cluj-Napoca, cel puțin pentru ascultătorii de post-rock și rock experimental.
“Swans sunt o raritate: o trupă cult care s-a reunit pentru a produce cea mai bună muzică din cariera lor, atât live cât și înregistrată.” - The Guardian
Este ultima șansă de a vedea SWANS live, cel puțin în această formulă. Concertul de joi de la București este sold-out, cum sunt dealtfel majoritatea show-urilor SWANS în ultimii ani.
Câteva informații importante:

Vineri, 17 Martie, 2017 - 19:30

"Spirit", cel mai nou album  semnat Depeche Mode, este disponibil începând de astăzi la nivel mondial, lansarea acestuia fiind urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 Mai şi se va încheia pe 23 Iulie, în Cluj-Napoca. 

Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1,5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Pentru concertul din România, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.  

Vineri, 17 Martie, 2017 - 14:49

Interferența artelor se dovedește, în contemporaneitate, o inepuizabilă sursă de inspirație pentru muzicieni, și nu numai. Dar muzica are poate, în context, un statut special; mulți pictori s-au lăsat seduși de armoniile capodoperelor – mă gândesc acum la patima lui Salvador Dali pentru muzica lui Richard Wagner! - mai puțini muzicieni, au pus mâna pe penel pentru a se juca cu formele și culorile – unul dintre ei a fost Arnold Schoenberg!.

Vineri, 17 Martie, 2017 - 09:20

Sfârșitul acesta de săptămână va aduce, în Sibiu, a doua ediție a Festivalului-Concurs al Cântecului Popular Românesc 'Lucreția Ciobanu'.

Joi, 16 Martie, 2017 - 20:12

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu un nou nume:  CRADLE OF FILTH. Britanicii se alatura  numelor deja anuntate pana acum la editia a sasea a festivalului: Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur si Bucovina. Alte cateva zeci de trupe vor fi anuntate in curand ! 

Joi, 16 Martie, 2017 - 16:35

A mai rămas o zi până la întâlnirea cu The Fab Beatles, trupa ce va aduce frenezia rock’n’roll pe scena de la Hard Rock Cafe.  Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” şi multe alte hituri, în interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Joi, 16 Martie, 2017 - 16:23

Ai admirat-o într-un cunoscut show de talente, iar acum ai şansa să o asculţi live, la Hard Rock Cafe, vineri, pe 24 martie! În luna dedicată iubirii, Nicoleta Nuca te aşteaptă la un concert în care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu, dar şi hituri internaţionale.

Joi, 16 Martie, 2017 - 11:59

Cu prilejul aniversării a 100 de ani de la nașterea pianistului de geniu Dinu Lipatti, festivalul Serile Lipatti, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu, îl invită pe minunatul pianist rus Nikolai Demidenko să concerteze la Ateneul Român în 19 martie, la ora 19. Specialist în creația chopiniană, Demidenko va delecta publicul cu una dintre lucrările preferate ale lui Lipatti, Concertul nr. 1 de Chopin.

Joi, 16 Martie, 2017 - 09:03

Sâmbătă 18 martie 2017 de la ora 19.00 la Ateneul Român, sub patronajul Primăriei Municipiului București, Lanto Communication prezintă concertul Primăvara Magică.
Aflat la ediția a VIII-a, concertul extraordinar Primăvara Magică aduce din nou în fața publicului Orchestra Română de Tineret dirijată de Cristian Mandeal, o echipă artistică ce a dus faima României pe multe din marile scene de concert ale Europei, afirmându-se ca una dintre cele mai dinamice valori culturale ale României în plan muzical.

Miercuri, 15 Martie, 2017 - 17:12

HISTORY difuzează în exclusivitate serialul “Alfie Allen şi istoria fotbalului” începând cu data de 18 martie, de la ora 22:00. Serialul debutează în această sâmbătă, urmărind călătoria lui Alfie Allen, un suporter înfocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din țara unde a fost inventat fotbalul. 

Miercuri, 15 Martie, 2017 - 16:32

Joi pe 23 martie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe va avea loc un concert cu super grupul Pasărea Rock !

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea și Nicu Patoi.

Miercuri, 15 Martie, 2017 - 16:04

Pe 22 martie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Miercuri, 15 Martie, 2017 - 15:03

Toulouse Lautrec lansează un nou videoclip la care au participat şi beneficiari ai asociaţiei Samusocial din România. Videoclipul porneşte de la un concept al artistului Cătălin Rulea şi este regizat de Vladimir Dembinski cu Daniel Kosuth în spatele camerei.

Actorii principali în acest videoclip sunt beneficiarii Samusocial din România, respectiv persoanele adulte fără adăpost.

Marţi, 14 Martie, 2017 - 16:03

Omara Portuondo, marea voce feminină a faimoasei orchestre Buena Vista Social Club, revine în luna Aprilie în România, în cadrul turneului mondial aniversar "85 Tour", pentru a le oferi iubitorilor de ritmuri cubaneze şi parfum de havana un concert fascinant, cu salsa, mambo, rumba şi cha cha cha, pe 25 Aprilie, la Sala Palatului, de la ora 20:00.

Marţi, 14 Martie, 2017 - 14:35

"Je Dis Oui!", cel mai recent album Pink Martini, este disponibil, însoţit de autografele membrilor trupei, prin magazinul Music Millenium, din Portland, Oregon, oraşul în care a fost creată trupă ce şi-a cucerit fanii cu superbele voci ale splendidelor China Forbes şi Storm Large.

Music Millenium, considerat un simbol al oraşului Portland şi un lider naţional în domeniul vânzărilor muzicale, a fost inaugurat în Martie 1969, fiind în prezentat cel mai vechi magazin de discuri din zona de nordvest a Pacificului.

Marţi, 14 Martie, 2017 - 13:48

OMARA PORTUONDO,  marea voce feminină a faimoasei orchestre BUENA VISTA SOCIAL CLUB, revine în luna aprilie în țara noastră în cadrul turneului mondial aniversar ”85 Tour” pentru a le oferi iubitorilor de ritmuri cubaneze și parfum de havană, un concert fascinant.  Salsa, mambo, rumba şi cha cha cha sunt numai câteva dintre ritmurile cubaneze prin care vom fi purtaţi pe 25 aprilie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Marţi, 14 Martie, 2017 - 13:35

După recent-anunțatele nominalizări la Gala Premiilor UNITER, în cadrul căreia Bobi Pricop își dispută Premiul pentru cea mai bună regie, iar Ciprian Nicula Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” după Mark Haddon – producție extrem de iubită și de apreciată atât de către public cât și de către criticii de specialitate - primește o nouă nominalizare, de data aceasta în cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural, ediția a XVIIa. 

Pagini

Subscribe to Divertisment