Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 20:20

Geørge revine cu un nou single si videoclip – “Noi”. Clipul este regizat de Florin Botea si traduce in imagini o poveste de dragoste puternica, ce trece peste orice impediment. Piesa, produsa in studioul HaHaHa Production, este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Feli, Alex Stancu, Cristi Pascu & George.

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 20:00

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susţine pe Arena Naţională din Capitală, pe 17 Iunie, eveniment organizat de Alive, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Hitul "Lost On You" a făcut înconjurul Europei şi a propulsat-o în topurile celor mai difuzaţi artişti de vara trecută. Cu un look androgin şi o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experienţe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 19:30

Gojira, cea mai cunoscută trupă de metal din Franţa, cântă în premieră la Bucureşti pe 4 Iulie, la Arenele Romane, în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival, iar fanii din România sunt extrem de nerăbdători să-şi vadă formaţia favorită, aceştia epuizând, în scurt timp, toate biletele din faţa scenei - categoria Golden Circle.

Noul turneul al trupei Gojira are proporţii impresionante, iar concertele aduc în faţa scenei mii de fani ai trupei în întreaga lume. Concertul de la Bucureşti este, cu siguranţă, unul dintre cele mai aşteptate evenimente metal ale verii.

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 19:17

Natalie Imbruglia aduce în premieră în România hiturile care au făcut-o celebră, în cadrul unui show acustic, sâmbătă, pe 29 Aprilie, la Berăria H din Bucureăti, iar interesul publicului pentru concert a făcut ca deja o categorie de bilete să fie epuizată: Categoria A, din faţa scenei.

Se găsesc, în continuare, bilete pe iabilet.ro, la categoriile de preţuri B si C. Biletele vor fi de asemenea disponibile si la intrare. 

Programul evenimentului este următorul:

20:00 - Acces Public

22:30 - Concert Natalie Imbruglia

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 16:31

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 şi 25 Iunie, la Arenele Romane, din Bucureşti, iar lineup-ul evenimentului se îmbogăţeşte cu încă şapte nume, printre care şi celebrul chitarist, Uli Jon Roth, fondatorul Scorpions. 

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 14:06

Caracterizat prin autenticitate, diversitate si tinuta, EUROPAfest face parte din elita festivalurilor europene, contribuind cu fiecare editie la promovarea unei imagini pozitive a Romaniei in intreaga lume. Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale -  jazz | blues | pop | clasic continua si in 2017 cu concerte de exceptie. Sub sloganul It's all about live quality music!, EUROPAfest prezinta in perioada 11–20 mai, peste 300 de artisti din 42 de tari - Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, Venezuela, Brazilia sau Japonia.

Marţi, 25 Aprilie, 2017 - 10:33

Scena Sălii Radio a fost gazda muzicii româneşti de nota 10. Cea de a XV-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România a adus laolaltă tot ce are muzica uşoară românească mai bun, mai strălucitor, mai inspirat. Artişti de renume, compozitori, case de producţie, jurnalişti şi spectatori, toţi s-au bucurat de un super-show de calitate ale cărei mize au fost cele 15 premii acordate de Radio România în cadrul tradiţionalului eveniment care recompensează performanţele muzicale de excepţie ale anului care a trecut.

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 18:47

Dupa “Cum ar fi?”, Denisa Trofin revine cu o noua piesa - “In urma ta”. Muzica si texul sunt compuse de Bogdan Marinescu, Alex Luft, Cristina Dobrescu, iar de productie s-a ocupat Luft Records. 

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 18:17

Ajuns la a treia ediție, Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii, organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB a poziționat și în acest an Bucureștiul în circuitul celor mai importante capitale europene care găzduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, între 20 și 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformată într-o expoziție gigant de cele peste 20 de instalații ale artiștilor români și internaționali, pe traseul dintre Muzeul Național de Artă al României și Splaiul Independenței. 

Luni, 24 Aprilie, 2017 - 17:57

DJ Sava lanseaza un nou single si videoclip! De data aceasta, artistul colaboreaza cu Bárbara Isasi, solista trupei Mandinga, pentru “Nena”, o piesa hot, care te trimite cu gandul direct pe plaja, la soare. 

Piesa este compusa de Theea Minculescu, Vlad Lucan, Alex Cotoi, Constantin Sava si produsa de artist, iar clipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, pe coasta Golfului Mexic.

Duminică, 23 Aprilie, 2017 - 16:12

Natalie Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra in cadrul unui show acustic, sambata, pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti!

Programul evenimentului este urmatorul:

20:00 - Acces Public

22:30 - Concert Natalie Imbruglia

Sâmbătă, 22 Aprilie, 2017 - 12:45

Vineri, Pink Martini, fantastica trupă din Portland, a cucerit, din nou, inimile celor peste 4.000 de fani care umpluseră Sala Palatului, pentru a doua seară la rând, oferindu-le un concert magic şi posibilitatea unei călătorii superbe pe cărarea amintirilor, purtându-ne pe toţi în cele mai frumoase unghere ale memoriei şi inimilor noastre, amintindu-ne de clipe superbe, pline de pasiune, petrecute în compania unei persoane speciale, care ne luminase la un moment dat existenţa, pe care, însă, nu toţi reuşisem să o păstrăm lângă noi.

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 15:03

Natalie Imbruglia aduce în premieră în România hiturile care au făcut-o celebră, în cadrul unui show acustic, sâmbătă, pe 29 Aprilie, la Berăria H din Bucureşti, iar organizatorii au prezentat nişte ultime precizări, în scopul perfectei desfăşurări a spectacolului.

Programul evenimentului este următorul:

20:00 - Acces Public

22:30 - Concert Natalie Imbruglia

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 14:33

Ştefan Hruşcă revine în ţară săptămâna viitoare pentru trei concerte deosebite, în cadrul cărora piese precum "Un copac cu flori", "Ochii tăi", "Frunze" şi răscolitoarea "Rugă pentru părinţii" vor răsuna la Timişoara, Braşov şi Deva.

Programul este următorul:

24 Aprilie - Timişoara – Opera Română

25 Aprilie - Brşsov - Centrul Cultural Reduta

26 Aprilie - Deva - Teatrul de Artă

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 14:03

Joan Osborne, celebra artistă americană, concertează în premieră pentru publicul românesc în cadrul unui show special ce va avea loc pe 6 Mai, la Hard Rock Cafe, alături de ea urcând pe scenă doi instrumentişti senzaţionali ce păstrează cu sfinţenie tradiţia muzicii blues - Keith Cotton şi Jim Boggia.

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 13:00

Şi în această primăvară, violoncelistul Adrian Naidin îşi va încânta admiratorii cu melodii din repertoriul său amplu, interpretate în aceeaşi manieră plină de originalitate, pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional Bucureşti, cu un nou concert, intitulat sugestiv, "Antitristul", luni, pe 8 Mai, de la ora 19:30.

Alături de charismaticul artist, violonista Cătălina Naidin va performa pe parcursul celor două ore de concert, în calitate de invitat special.

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 11:41

Canalul Crime + Investigation prezintă în exclusivitate o nouă serie din producţia nominalizată la premiile Emmy "Arhivele crimei", care explorează cazuri criminalistice captivante, considerate timp de ani de zile de nerezolvat, şi poveştile detectivilor care le-au redeschis, serialul începând pe 20 Aprilie, de la ora 22:00, şi având 10 episoade de o oră fiecare.

Vineri, 21 Aprilie, 2017 - 10:55

Miercuri, legendarul artist Nicu Covaci, care tocmai împlinise frumoasa vârstă de 70 de ani, şi prietenii săi, colegi de trupă şi alţi artişti cu care acesta colaborase pe parcursul întregii cariere, au oferit un spectacol fantastic, de aproape patru ore, o superbă călătorie în timp, prin cei 55 de ani de activitate Phoenix, şi o fantastică ocazie de rememorare a momentelor fantastice şi de retrăire a amintirilor incredibile legate de muzica Phoenix, de anii tinereţii rebele, pe care nu ni-i mai poate restitui nimeni, sau de clipe unice, de vis, petrecute în compania marii iubiri, acelei fi

Marţi, 18 Aprilie, 2017 - 19:30

Dupa ce a starnit un val de reactii pozitive si a primit votul publicului in finala Objetivo Eurovision, Mirela Cabero, una dintre artistele label-ului Cat Music Spain lanseaza videoclipul piesei “Contigo”. Regizat de Alex Ceausu si filmat in Cancún, “Contigo” este o poveste hot, pentru zilele toride de vara, cu ritmuri pop latino si influente dance.

Marţi, 18 Aprilie, 2017 - 12:39

Doar două zile îi mai despart pe fanii din România de prima întâlnire din acest an cu fantastica trupă Pink Martini şi, cum biletele pentru acest eveniment special s-au vândut foarte repede, a fost organizat şi un al doilea concert, ce va avea loc în ziua următoare, preţurile tichetelor fiind cuprinse între 120 şi 280 de lei.

Marţi, 18 Aprilie, 2017 - 09:43

Scarlet Aura a anunţat invitaţii speciali ce vor urca pe scenă alături de trupa în cadrul concertului de lansare al noului album „Falling Sky” din 27 aprilie. Radu Almăşan de la Bosquito, Cornel Ilie de la Vunk, Alin „Coiotu” Dincă de la Trooper şi Vlad Gorneanu „Vlase” de la ZOB vor fi prezenţele care vor completa un show impresionant! În deschiderea evenimentului din capitală vor performa formaţia autohtonă Etheric şi muzicienii bulgari din Krossfire. 

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 20:41

Ajuns la cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Teatru de Tineret de Expresie Germană se va desfășura anul acesta în perioada
26 aprilie – 1 mai 2017.

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 20:14

„Café Society”, cel mai recent film al lui Woody Allen care a inaugurat Festivalul de la Cannes din 2016, va fi proiectat în premieră absolută în România în deschiderea celei de-a doua ediții a festivalului Audience Award Film Festival, vineri, 21 aprilie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Țăranului. Între 21 și 23 aprilie, Audience Award Film Festival aduce la București o selecție de filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincții: Sundance, Toronto, Berlin, Veneția și alte titluri cu mare impact la public.

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 18:49

Dupa ce a fost inclus in playlist-urile MTV Dance UK si Kiss FM UK cu piesa „Time”, DJ-ul si producatorul roman, Paul Damixie, lanseaza videoclipul single-ului „Get Lost”. 

Piesa este deja in heavy rotation pe radiourile din Romania si este disponibila pe platformele digitale. „Get Lost" este in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify din Statele Unite, reusind intr-un timp foarte scurt sa obtina performante exceptionale. 

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 18:32

Trooper anunta un nou show in Bucuresti pentru toamna acestui an! Concertul va avea loc pe 28 octombrie, la Arenele Romane, in cortul incalzit. Evenimentul marcheaza peste 20 de ani de cand formatia face neintrerupt "scandal” pe scena muzicala din Romania si va aduce in prim-plan cele mai cunsocute si indragite piese Trooper, alaturi de elemente surpriza. Daca ai crescut cu “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat,” dar si daca "In ziua a opta” ori "Anul sarpelui” se afla in topul preferintelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!
 

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 16:42

Mai multe posibilități de a ajunge la FITS 2017 Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță un nou partener important pentru ediția a XXIV-a, care în acest an se desfășoară în perioada 9 - 18 iunie. Lufthansa sprijină festivalul cu două curse adiționale, suplimentând cu 336 de locuri cursele Munich-Sibiu.

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 12:31

CNDB continuă reactivarea istoriei dansului românesc cu un amplu proiect transdisciplinar inspirat de coregrafa Iris Barbura.

Centrul Național al Dansului București (CNDB) și Fundația Alexander și Renata Camaro organizează între 25 aprilie și 15 iulie 2017 o serie de evenimente dedicate coregrafei avangardiste de origine română Iris Barbura, în orașele București și Berlin.

Luni, 17 Aprilie, 2017 - 09:42

A doua ediție a festivalului de film european, Este Film Festival, va fi deschisă de producția românească' Dublu', regia Catrinel Dănăiață, prezentată în premieră la Sibiu.

Duminică, 16 Aprilie, 2017 - 16:54

Bill Frisell Trio și David Torn, alături de proiectul sau muzical Sun of Goldfinger, completează line-up-ul ediției 21 Gărâna Jazz Festival, ce va prinde viață între 6 și 9 iulie în Munții Banatului, la Gărâna (județul Caraș-Severin). Scena de anul acesta va găzdui două prezențe care au marcat istoria recentă a muzicii americane, două personalități artistice diferite, dar la fel de puternice și convingătoare în a face din jazz un limbaj al prezentului.

Duminică, 16 Aprilie, 2017 - 16:23

După trei ani și trei zile, grupul Sebastian Spanache Trio va lansa la data de 23 aprilie, cel de-al treilea material de studio din carieră, intitulat ‘The Furnace’.  Albumul va fi unul conceptual, din nou și va conține 5 piese, compoziții proprii, piese care au fost compuse special pentru acest album, fiind conceput ca o suită în cinci părți, legate într-o poveste muzicală de la început la sfârșit. Piesele au fost deja prezentate publicului, ca un preview al noului album, pe scena de la Gărâna Jazz Festival în 2016 și pe scena ARCUB București, la începutul lui 2017.

Subscribe to Divertisment