Vineri, 20 Octombrie, 2017 - 11:00

Miercuri 18 octombrie 2017, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut două persoane care au sustras bunuri dintr-o benzinărie.

Cei doi au fost identificaţi pe strada Republicii din municipiul Timişoara după ce au sustras din incinta unei benzinării 4 recipiente de 3 litri fiecare cu soluţie pentru curăţat parbrize.

Cei doi sunt domiciliaţi pe raza municipiului Timişoara, erau sub măsura preventivă a controlului judiciar şi au interdicţie de a părăsii ţara.

Joi, 19 Octombrie, 2017 - 14:19

Miercuri, 18 octombrie,a.c., în jurul orei 22.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un octogenar care  a reclamat faptul că,  două persoane de sex feminin, cu vârste de 30 respectiv 41 de ani, i-au sustras o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din incinta locuinței sale.

Marţi, 17 Octombrie, 2017 - 17:10

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit cinci cărți de identitate false, pe care trei bărbați cu cetăţenie Republica Moldova le-au procurat, în schimbul a diverse sume de bani, cu scopul de a-şi găsi mai uşor câte un loc de muncă în state ale Uniunii Europene.
 

Luni, 16 Octombrie, 2017 - 20:33

Duminică 15 octombrie, a.c., în jurul orei 11.00,  în urma unui apel telefonic primit la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, s-a solicitat intervenția unui  echipaj de jandarmi, în zona împădurită din localitatea Prunișor, județul Arad, unde două persoane,  au tăiat mai mulți arbori,de diferite dimensiuni și pe care i-au transportat la o destinație necunoscută.

Luni, 16 Octombrie, 2017 - 17:46

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit trei cărți de identitate false, pe care trei bărbați cu cetăţenie R. Moldova le-au procurat, în schimbul a diverse sume de bani, cu scopul de a-şi găsi mai usor un loc de muncă în Germania.
 

Luni, 16 Octombrie, 2017 - 11:49

A devenit un fapt cotidian dacă mă gândesc că, aproape, nu există săptămână ca în lume să nu fie un carnagiu de oameni oneşti ai acestei planete, la care omenirea este luată, totdeauna, prin surprindere. Mor zeci- sute-mii de fiinţe umane, care nu erau vinovate de nimic, doar că s-au aflat într-un loc nepotrivit, la un moment nepotrivit.

Duminică, 15 Octombrie, 2017 - 17:10

Licitația Artmark, ce și-a propus să relanseze filatelia românească, este, de fapt, un "tun" filatelic, susține Dragoş Negoiţescu.

Duminică, 15 Octombrie, 2017 - 15:20

Un bărbat acuzat că şi-a sechestrat şi abuzat sexual fetiţa de 9 ani a fost lăsat în libertate, după ce instanţa a decis că nu reprezintă un pericol. Calvarul copilei a început după moartea mamei. Tatăl o ţinea închisă în balcon, fără mâncare, de multe ori şi fără apă şi nu o lăsa să ia legătura cu rudele. 

Duminică, 15 Octombrie, 2017 - 10:15

Trupul neinsufletit al fetitei de trei ani care se afla in masina ce a plonjat in Dunare, in urma cu o saptamana, a fost gasit de pescari, care au alertat autoritatile. Urmeaza sa i se faca autopsia la Moldova Noua.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, Cecilia Danet, a declarat sambata, pentru News.ro ca, trupul neinsufletit al fetitei de trei ani care se afla in masina implicata in accidentul de la Dunare, a fost gasit in zona localitatii Liborajdea.

Sâmbătă, 14 Octombrie, 2017 - 15:00

Doi români au împiedicat un jaf chiar în centrul Londrei. Ei munceau în zonă, când au văzut șase indivizi care încercau să spargă vitrina unui magazin de bijuterii şi ceasuri. 

Sâmbătă, 14 Octombrie, 2017 - 14:16

Doi copii care traversau neregulamentar au fost loviți în plin de o mașină, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.

Copiii au vârstele de 11, respectiv 15 ani. Două ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului și le-au acordat îngriiri medicale. Ulterior, ei au fost transportați la Spitalul Universitar, respectiv la Spitalul Grigore Alexandrescu.

La volanul mașinii se afla o femeie, care va trebui să le explice polițiștilor ce s-a întâmplat.

Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.

Vineri, 13 Octombrie, 2017 - 13:10

Un membru al trupei Vunk a fost reținut, joi seară, în dosarul cămătarilor din București.

Joi, 12 Octombrie, 2017 - 18:12

Miercuri, 11 octombrie 2017, în jurul orelor 20.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut un urmărit general.
    Acesta avea emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4,6 ani, emis de Judecătoria Petroşani în luna iunie a.c., pentru tâlhărie.
    Numitul C.S., în vârstă de 37 de ani, a fost identificat în municipiul Timişoara, în zona Gării de Nord, unde în urma unui control de rutină s-a constatat că pe numele său avea emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Joi, 12 Octombrie, 2017 - 15:18

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat român care conducea un autoturism radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania.
 
 În ziua de 10 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetăţeanul român Iurie S., în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Lituania.

Miercuri, 11 Octombrie, 2017 - 17:41

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni turci care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte în care aveau aplicate vize Schengen false. 
 
În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, doi cetăţeni turci, care au prezentat la control paşapoarte simple, în care aveau aplicate vize Schengen cu multiple intrări.

Miercuri, 11 Octombrie, 2017 - 17:25

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Folteşti şi Brăila efectuează cercetări pe numele a doi cetăţeni români care au fost depistaţi în trafic conducând vehicule fără a deţine permise de conducere. 

Luni, 9 Octombrie, 2017 - 10:56

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul a șase foști și actuali aleși locali, după cum urmează:

Vineri, 6 Octombrie, 2017 - 18:22

Directoarea Direcţiei Tehnologia Informaţiei, Comunicaţii şi Statistică Vamală din cadrul ANAF, Ancuţa Anda Macovei, suspectată că primit un milion de euro mită şi mai multe bunuri materiale de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. 

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă.

Joi, 28 Septembrie, 2017 - 19:27

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea şi era radiat din circulaţie.   

Luni, 18 Septembrie, 2017 - 17:37

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat, în incinta parcării, un tânăr care intenționa să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi mai multe telefoane mobile.

Joi, 14 Septembrie, 2017 - 16:05

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

Joi, 7 Septembrie, 2017 - 12:25

Universitatea de Vest din Timișoara este prezentă în topul celor 1000 de universități de elită din lume, ocupând poziția 801-1000 la nivel mondial, potrivit clasificării Times Higher Education World University Rankings (THE WUR) pentru anul 2017-2018. Doar cinci instituții de învățământ superior din România au fost cuprinse în clasificare.

Luni, 4 Septembrie, 2017 - 12:47

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Folteşti şi Brăila efectuează cercetări pe numele a doi cetăţeni români care au fost depistaţi în trafic, ambii conducând vehicule fără a deţine permis de conducere. 

Luni, 4 Septembrie, 2017 - 12:44

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse, în rezervoarele a două autoturisme, peste 17.000 de ţigarete, pe care doi cetățeni din R. Moldova încercau să le introducă ilegal în țară.

Vineri, 1 Septembrie, 2017 - 20:44

Un cetățean iranian, de 41 de ani, condamnat la 3 ani de închisoare pentru spălarea banilor, a fost depistat de polițiștii de imigrări. Acesta se sustrăgea executării pedepsei, fiind dat în urmărie națională și internațională.

La data de 01 septembrie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au depistat, pe raza sectorului 2, un bărbat,  de  41 de ani, din Iran, urmărit naţional și internațional.

Marţi, 29 August, 2017 - 17:43

Echipele comune de control din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Sculeni şi  Galaţi-port au descoperit ascunse, în rezervoarele a două autoturisme şi sub cuptorul aragazului unei nave sub pavilion Croaţia, aproximativ 17.000 de ţigarete şi peste 1.100 grame tutun mărunţit pentru ţigări.

Marţi, 29 August, 2017 - 09:31

Inerlopul Genică Boerică a fost adus în țară în noaptea de luni spre marţi, el fiind localizat la Milano în iunie. Curtea de Apel din Milano a luat decizia extrădării sale abia luna aceasta.

Miercuri, 23 August, 2017 - 19:16

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat patru cetăţeni români care cărau în spate aproximativ 7.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, ambalate în colete, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.
*Pentru reținerea bărbaților care nu s-au oprit la somațiile prin voce, polițiștii de frontieră au tras 9 focuri de avertisment. 

Marţi, 22 August, 2017 - 16:35

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, patru bărbaţi care capturaseră cantitatea totală de 86 kilograme de caras, provenită din pescuit fără a deţine autorizaţie în acest sens. 

Marţi, 22 August, 2017 - 14:09

Întrebat, marți, despre percheziţiile care au avut loc la ferma de porci a fiului său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este o anchetă în curs şi nu ştie cine este vizat sau ce s-a găsit la descinderi. 

„Cred că ăsta este un lucru bun, să se facă percheziţii la cât mai multe firme, poate încet, încet o să se închidă aceste firme şi lăsăm loc pe piaţă la alţii. Nu ştiu cine e vizat, cine nu e vizat, ce au găsit la percheziţii, dacă au percheziţionat şi porcii”, a spus Liviu Dragnea.

Subscribe to Infractionalitate