Joi, 29 Iunie, 2017 - 11:31

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi au descoperit o carte de identitate românească falsă, procurată de un bărbat, cu cetățenie Republica Moldova, cu scopul de a-și găsi un loc de muncă în Franţa.

Luni, 26 Iunie, 2017 - 10:38

Polițiștii și procurorii efectuează, luni, zece percheziții în București și în alte patru județe într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul comercializării de produse IT.

Vineri, 23 Iunie, 2017 - 19:15

În perioada 24 – 26 iunie 2017 Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va acţiona în zona de responsabilitate în scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor, asigurării ordinii şi siguranţei publice.

Joi, 22 Iunie, 2017 - 19:55

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acţiuni comune cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Politia Sector 3 – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au retinut in vederea confiscarii un nr. de 197.360 fire ţigarete marca Rothmans - cu timbru fiscal Ucraina şi Marble - fără timbru fiscal.

Joi, 22 Iunie, 2017 - 18:33

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean român care a încercat să introducă în România 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenționa apoi să le comercializeze ilegal.

Duminică, 11 Iunie, 2017 - 17:00

Cel puţin 37 de persoane, inclusiv mulţi copii, au fost rănite în urma unui incendiu puternic produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică într-un centru pentru imigranţi extracomunitari din oraşul german Bremen, relatează agenţia de ştiri DPA şi publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Incendiul a cuprins un imobil de cinci etaje situat în centrul oraşului Bremen (nordul Germaniei). Potrivit pompierilor, focul a izbucnit în subsolul centrului pentru imigranţi şi s-a extins rapid.

Cel puţin 37 de persoane, dintre care 10 copii, au fost rănite, 14 fiind spitalizate.

Duminică, 11 Iunie, 2017 - 15:44

Germania va experimenta un program informatic de recunoaștere facială în aceasta vară într-o stație de tren din Berlin, înainte de a-l utiliza în anchetele antiteroriste sau criminale, a declarat sâmbătă ministrul de interne, Thomas de Maiziere, citat de AFP.

"Noi dispunem desigur deja de supraveghere video în gări. Dar nu avem posibilitatea, de exemplu, de a introduce fotografia unui terorist urmărit într-un program pentru a declanșa alarma în cazul în care acesta apare într-o gară", a explicat el pentru site-ul cotidianului Tagesspiegel.

Duminică, 11 Iunie, 2017 - 13:00

Procurorii din Basel au acuzat un cetățean elvețian de furtul unor pene în valoare de câteva milioane de dolari din muzeele mai multor țări vorbitoare de limba germană, a informat sâmbătă publicația elvețiană de weekend, Schweiz am Wochenende.

Bărbatul de 45 de ani a vizitat mai multe muzee de istorie naturală din Elveția, Germania și Austria, de unde a furat pene de la 167 de exponate de păsări de pradă.

Sâmbătă, 10 Iunie, 2017 - 17:00

Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce ar fi agresat un polițist rutier. Decizia nu este definitivă.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că vineri dimineață, în jurul orei 1,30, Cristian Boureanu, aflat în calitate de pasager într-un autoturism oprit în trafic, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliție rutieră.

Sâmbătă, 10 Iunie, 2017 - 11:43

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a declarat că a primit informaţii potrivit cărora unele persoane din anturajul lui Cristian Boureanu ar încerca să împiedice luarea unei măsuri preventive împotriva acestuia.

Marţi, 6 Iunie, 2017 - 20:27

Luni 05 iunie a.c., în jurul orelor 09.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat un bărbat care pescuia cu ajutorul unei plase monofilament.
Pescarul a fost surprins pe râul Timiş în amonte de localitatea Urseni, unde cu ajutorul unei plase monofilament încerca să prindă peşte. În cele din urmă el a fost prins de jandarmi cu încă trei plase în maşina proprietate personală.

Marţi, 6 Iunie, 2017 - 15:21

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean moldovean care a încercat să introducă în România, peste frontiera verde, 7.500 pachete de ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

Luni, 5 Iunie, 2017 - 10:28

Statul Islamic a revendicat, duminică, atacurile teroriste de la Londra, în urma cărora şapte oameni au murit şi 48 au fost răniţi, a anuntat Amaq, agenţia de propagandă a grupării jihadiste.

Între timp, au apărut informaţii potrivit cărora, doi români s-ar afla printre cei reţinuţi ieri de poliţia londoneză. Potrivit unui martor ocular, citat de The Guardian şi The Telegraph, ei ar fi printre cei şase sau şapte suspecţi reţinuţi în urma percheziţiilor care au avut loc într-un apartament din East Ham. În total, 12 persoane au fost arestate la Londra în urma atacurilor. 

Miercuri, 31 Mai, 2017 - 20:51

În perioada 01-05 iunie 2017 mai multe echipaje de jandarmi vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii publice la o serie de manifestări cultural-artistice la care participă un public numeros, totodată, vor fi avute în vedere și în zonele de agrement din mun. Iași.

Sâmbătă, 3 iunie 2017, se vor lua măsuri de ordine publică la spectacolele organizate în cadrul FIE, în Piața Unirii din mun. Iași, atât dimineața, cât și seara.

Miercuri, 31 Mai, 2017 - 18:18

Marți, 30 mai a.c, în jurul orei 22.15, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au depistat pe albia râului Mureș, două persoane care pescuiau cu unelte interzise deținerii și folosirii neautorizate,  prin metoda greblare folosind  un băț de pescuit prevăzut cu mulinetă, cârlige tip triplă și  plumb. 
Aceștia au fost depistați pe malul drept al râului Mureș, în zona podului rutier, din cartierul Micălaca, municipiul  Arad.  La vederea forțelor de ordine, au încercat să arunce uneltele de pescuit in apa, dar au fost opriți.

Luni, 29 Mai, 2017 - 14:16

Sâmbătă 27 mai, a.c., un echipaj al  Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Săvîrșin , din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, cu sprijinul colegilor jandarmi din Timiș, au depistat doi bărbați care au tăiat arbori în zona împădurită de pe raza localității Birchiș, județul Arad.  

Vineri, 19 Mai, 2017 - 20:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni -I.T.P.F. Iaşi au depistat, în zona de responsabilitate, doi tineri din Republica Moldova care au trecut înot râul Prut în România, cu scopul de ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Joi, 18 Mai, 2017 - 13:17

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în diverse spații dintr-un autocar, 400 kg de tutun aromat pentru narghilea. 

Joi, 11 Mai, 2017 - 18:03

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila- I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol în perioada de prohibiţie, au descoperit pe un lac din Parcul Natural Balta Mică a Brăilei mai multe unelte de pescuit montate în apă și aproximativ 60 kilograme de peşte de diferite specii, care a fost redat mediului natural. 

Joi, 11 Mai, 2017 - 13:16

Miercuri, 10 mai 2017, în jurul orelor 01.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, a reţinut doi tineri care au comis o tâlhărie.
Totul s-a petrecut pe strada Michelangelo din municipiul Timişoara, unde un tânăr care trecea prin zonă a fost deposedat de bunurile personale de doi indivizi. Aflat în serviciu de patrulare, echipajului de jandarmerie i-a fost semnalat de către păgubit semnalmentele tâlharilor care au fost identificaţi în scurt timp pe bulevardul Vasile Pârvan.

Luni, 8 Mai, 2017 - 16:03

Astăzi, 8 mai 2017 începând cu ora 18.00, mai multe echipaje de jandarmi, împreună cu polițiști rutieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine la Parada FEstudIS.

Luni, 8 Mai, 2017 - 11:11

Peste 100.000 de ţigarete netimbrate au fost depistate de poliţişti în trenul ''Prietenia'', care circulă pe ruta Bucureşti - Chişinău, au anunţat luni oficiali ai IPJ Ilfov.

Poliţiştii efectuează cercetări în trenul care este staţionat la triajul Griviţa.

Acţiunea este desfăşurată de poliţiştii de investigare a fraudelor din Ilfov.
 

Vineri, 5 Mai, 2017 - 17:02

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura ordinea şi liniştea publică în zona de competenţă în perioada 06 - 08 mai 2017. 

Duminică, 30 Aprilie, 2017 - 15:24

Au apărut primele incidente pe litoral, mai exact la Agigea unde s-au tras focuri de armă. Un șofer din București a fost urmărit de zeci de polițiști pe tot litoralul după ce nu a oprit la semnalul agenților din Mangalia.

Șoferul, medic stomatolog, a intrat la un moment dat într-un baraj al poliției, făcând praf una dintre mașini. 

Bărbatul a refuzat analizele de sânge, iar polițiștii cred că bărbatul de 40 de ani s-ar fi urcat drogat la volan. 

La ora transmiterii acestei știri, el se află la audieri, iar pe numele lui a fost întocmit deja un dosar penal. 

Marţi, 18 Aprilie, 2017 - 09:57
Episodul  67 :  În sfârşit, a dat domnul să se întâmple ceva ce numeni nu mai crede a fi posivil, şi anume, startul la procesul lui Albei Cornel, îm România.       

Pentru toţi cititorii mei, pentru cei avizaţi şi toţi ceilalţi, dar mai ales pentru a nu crea erori şi confuzii cu privire la acest caz deosebit de controversat şi plin de mistere şi necunoscut, despre care, cel puţin din punct de vedere jurnalistic, dar şi în calitatea mea de avocat pledant, mi-am propus să fac o anchetă, care s-ar vea finalizată cu un happy-end pentru personajele noastre principale – Robert Ekaireb, condamnat pe viaţă pentru crimă, la Londra, şi victima lui, nimeni alta decât soţia lui legitimă, de origine chineză, doamna Li Hua Cao, găsită (împreună cu fiul ei de 8 ani)

Vineri, 14 Aprilie, 2017 - 21:18
Decizie a Curții de justiție din Serbia

După ce a fost reținut de poliția sârbă la ieșirea dintr-o cafenea din Belgrad, unde se aflase în compania fratelui său Alexandru, pentru că a făcut uz de un pașaport slovac falsificat, Sebastian Ghiță a rămas în custodia organelor locale până spre seară, când a fost luată decizia reținerii lui pentru următoarele două luni. Avocații săi au la dispoziție trei zile pentru a contesta măsura.

Miercuri, 12 Aprilie, 2017 - 17:00

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi angajați cu funcții de conducere în sistemul medical, dupã cum urmeazã:
1. FEHER ISTVAN, Șef serviciu Anatomie Patologicã în cadrul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc
    
INCOMPATIBILITATE

Luni, 10 Aprilie, 2017 - 14:51

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat, la frontiera cu Serbia, 8 cetăţeni din Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei.

Luni, 10 Aprilie, 2017 - 11:49

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și existența conflictului de interese de naturã administrativã în cazul a 13 foști și actuali aleși locali, dupã cum urmeazã:

Luni, 10 Aprilie, 2017 - 11:46

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 158.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 45.000 treceri mijloace de transport.

Subscribe to Infractionalitate