Vineri, 15 Decembrie, 2017 - 16:57

Criminala de la stația de metrou Dristor, Magdalena Șerban,  a fost audiată, vineri, la Parchetul Tribunalului Bucureşti. Aceasta și-a regretat faptele şi a acceptat expertiza psihiatrică pe care iniţial a refuzat-o. 

Femeia a fost dusă vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind asistată de un avocat din oficiu.

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 14:16

În ziua de 05.12.2017, în jurul orelor 08:00, un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile  Bacău, după orele de program în timpul liber se deplasa spre casă  cu un mijloc de transport în comun,  a surprins o persoană de sex feminin care a încercat să-i sustragă portofelul.
Nu mică i-a fost uimirea când persoana care urma  să-i cadă victimă şi-a dat seama de intenţii şi a trecut la imobilizarea făptuitoarei tot odată  declinându-şi calitatea de militar jandarm.

Luni, 27 Noiembrie, 2017 - 16:23

Echipele comune de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit 11.600 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care trei cetățeni români încercau să le introducă ilegal în țară.

Luni, 27 Noiembrie, 2017 - 15:45

    Astăzi în jurul orei 10:30, aflându-se în timpul liber în supermarket-ul Real din mun. Arad, colegul nostru plutonier Scorțar Andrei a găsit un portofel în incinta magazinului.
   
Fără să stea pe gânduri, acesta a luat portofelul și s-a îndreptat spre punctul de informare a magazinului, unde dispecera prin sistemul de amplificare a făcut anunțul găsirii portofelului, indicând numele proprietarului.
 
  În scurt timp la punctul de informare s-a prezentat un domn de aproximativ 45 de ani, care încă se afla în incinta magazinului.
     

Duminică, 26 Noiembrie, 2017 - 17:10

Academia Suedeză, care decernează Premiul Nobel pentru Literatură, este vizată la rândul ei de campania #metoo, în condițiile în care membre ale sale, soții sau fiice ale membrilor săi și alte femei au dezvăluit că au fost ținta agresiunilor unei personalități al cărei nume este legat de instituție, informează AFP.

Cazul agită de aproape o săptămână lumea artelor din această țară cunoscută ca una dintre cele mai egalitariste din lume.

Sâmbătă, 25 Noiembrie, 2017 - 13:40

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a reactionat prin vocea presedintelui Mihai Covaliu la acuzatiile potrivit carora un sportiv de top ar fi membru al ISIS.

Fara a oferi detalii suplimentare sau macar asigurari certe, Covaliu spune ca are incredere in Albert Saritov si ca este convins ca luptatorul nascut in Daghestan va mai castiga medalii pentru Romania.

Miercuri, 22 Noiembrie, 2017 - 19:05

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au descoperit şi ridicat în vederea cercetărilor, în urma desfăşurării unor percheziţii domiciliare la imobilele a două persoane şi la punctul de lucru al unei ferme de pe raza judeţului Tulcea, un tractor, aproximativ 12.000 ţigarete de contrabandă şi mai multe unelte de pescuit interzise la deţinere. 

Luni, 20 Noiembrie, 2017 - 18:48

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat într-un autoturism, 600 comprimate substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Duminică, 12 Noiembrie, 2017 - 14:30

Afaceristului din Fălticeni, Suceava, găsit cu gâtul tăiat a fost omorât chiar de propria fiică, aceasta recunoscându-și fapta.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, care suferă de afecțiuni psihice, a fost audiată sâmbătă de procurori, cu acordul medicilor.

Aceasta le-a spus anchetatorilor că și-a ieșit din fire atunci când tatăl ei a certat-o pentru că asculta muzică la volum prea mare și a pus mâna pe un cuțit și pe o toporișcă, cu care l-a atacat pe bărbat.

Duminică, 12 Noiembrie, 2017 - 12:33

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat un cetăţean moldovean, care a încercat să introducă ilegal în România, peste râul Prut, 1.845  pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

În data de 10 noiembrie  a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.

Marţi, 7 Noiembrie, 2017 - 19:03

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat de cetățenie R. Moldova care se afla la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă. Cea din urmă era radiată din circulaţie de autorităţile din Germania.
 

Marţi, 7 Noiembrie, 2017 - 17:26

Președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Maricel Popa, este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu.

Luni, 6 Noiembrie, 2017 - 16:27

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti şi al Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări pe numele a doi bărbaţi care au fost depistaţi în trafic, conducând două autoturisme, deşi ambii aveau suspendat dreptul de a conduce vehicule. 

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 17:11

 Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei cu produse din tutun, 3.000 de pachete cu ţigări, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România. 
În cadrul acțiunii, a fost reţinut un tânăr, cetățean român care a încercat să introducă ilegal ţigaretele în România cu ajutorul unui cal.

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 12:41

36 de cetățeni străini au fost îndepărtați sub escortă de pe teritoriul României, în cursul lunii septembrie a.c., iar o persoană a optat pentru programul de repatriere voluntară. Pe numele a 30 dintre străini au fost instituite consemne de nepermitere a intrării în ţara noastră, pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 5  ani.

În cursul lunii octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au executat măsuri specifice îndepărtării de pe teritoriul României pentru 37 de cetățeni străini, cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani. 

Joi, 2 Noiembrie, 2017 - 11:08

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 440.581,15 Lei, între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre BOGDÃNESCU (fostã MÎRȚOIU) RALUCA MARIA în perioada exercitãrii funcției publice.

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 18:18

 
Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au emis, miercuri dupa-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului,  Marian Gheorghe, suspectat că i-a omorât pe consilierul local din Răzvad, Gheorghe Ifrim, şi pe bărbatul care muncea pentru acesta.

Marian Gheorghe nu a recunoscut fapta în timpul audierilor făcute de procurori.

Miercuri, 1 Noiembrie, 2017 - 18:12

Poliţiştii din Ialomiţa au făcut, miercuri, 23 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în patru judeţe, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 3.000.000 de lei, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

 Membrii grupării ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli fictive, disimulând livrările interne de marfă prin înregistrarea unor livrări intracomunitare fictive.

Sâmbătă, 28 Octombrie, 2017 - 22:08

Un băiat de 12 ani a fost victima unei scene absolut șocante pusă la cale chiar de tatăl său. Acesta a fost dus într-o pădure, legat de un copac și apoi a fost tăiat pe mâini, picioare și abdomen. Bărbatul agresiv a filmat totul și a trimis imaginile mamei copilului, care muncește în Spania.

Sâmbătă, 28 Octombrie, 2017 - 12:50

Autorul dublei crime din Târgoviște a fost identificat

Sâmbătă, 28 Octombrie, 2017 - 12:12

Caz şocant în judeţul Bihor, unde un bărbat de 43 de ani a fost ucis înt-un accident de vânătoare chiar de către naşul său, consilier local în comuna Măgeşti.

Marţi, 24 Octombrie, 2017 - 19:06

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Ţuţora, Bivolari şi Folteşti efectuează cercetări pe numele a trei cetăţeni români care au fost depistaţi în trafic conducând vehicule fără a deţine permise de conducere. 

Marţi, 24 Octombrie, 2017 - 17:47

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor întreprinse în zona căminelor studențești, polițiștii de imigrări din municipiul București au depistat 7 cetățeni străini în situații ilegale. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 3300 de lei și au fost emise 2 decizii de returnare, prin care aceștia sunt obligați să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. 
    

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 17:17

Peste 16.000 țigarete de contrabandă descoperite la controlul de frontieră

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit peste 16.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova pe care doi cetățeni moldoveni încercau să le introducă ilegal în ţară, ascunse în locuri special amenajate în bara din spate, bordul unui autoturism și în bagajul personal.

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 17:04

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, în cadrul unei acțiuni comune cu jandarmi din cadrul Secției de Jandarmi Huși, au descoperit şi confiscat bunuri destinate comercializării, pentru care transportatorii nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport. 

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 16:41

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit peste 16.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova pe care doi cetățeni moldoveni încercau să le introducă ilegal în ţară, ascunse în locuri special amenajate în bara din spate, bordul unui autoturism și în bagajul personal. 

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 16:25

Cristian Borcea rămâne în închisoare, a decis luni Tribunalul Ilfov, după ce prima instanţă stabilise că acesta poate fi eliberat condiţionat. Fostul acţionar Dinamo a executat trei din cei şase ani şi patru luni de închisoare pe care i-a primit sentinţă în dosarul Transferurilor. Fostul director executiv al FC Dinamo le-a solicitat magistraţilor să-l elibereze condiţionat pentru a putea fi alături de cei şapte copii ai săi.

Instanţa a mai decis că fostul director executiv al FC Dinamo poate cere din nou eliberarea condiţionată pe 23 aprilie 2018.

Luni, 23 Octombrie, 2017 - 14:08

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit trei cărți de identitate false, pe care trei cetăţeni din R. Moldova le-au procurat, în schimbul a diverse sume de bani, cu scopul de a-şi găsi mai usor un loc de muncă în Germania.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa –  I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, pasageri în diverse mijloace de transport cetăţenii din R. Moldova, Vasile S., Vadim R. și Ivan R., cu vârste cuprinse între 34 și 40 de  ani.

Vineri, 20 Octombrie, 2017 - 11:00

Miercuri 18 octombrie 2017, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut două persoane care au sustras bunuri dintr-o benzinărie.

Cei doi au fost identificaţi pe strada Republicii din municipiul Timişoara după ce au sustras din incinta unei benzinării 4 recipiente de 3 litri fiecare cu soluţie pentru curăţat parbrize.

Cei doi sunt domiciliaţi pe raza municipiului Timişoara, erau sub măsura preventivă a controlului judiciar şi au interdicţie de a părăsii ţara.

Joi, 19 Octombrie, 2017 - 14:19

Miercuri, 18 octombrie,a.c., în jurul orei 22.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un octogenar care  a reclamat faptul că,  două persoane de sex feminin, cu vârste de 30 respectiv 41 de ani, i-au sustras o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din incinta locuinței sale.

Subscribe to Infractionalitate